Hur får man den extra wow-känslan?

Tuk tuk-safari, ziplines, surfing, öken, beduintält eller Gourmet Golden Circle

Valet av destinationen i sig kan vara WOW, men hemligheten är att man måste arbeta lokalt. Det gäller verkligen att samarbeta med de rätta personerna på plats om man vill få till det där extra.

Vi handplockar våra grymma samarbetspartners över hela världen. De blir en del av vårt projektteam på plats som hjälper oss att höja nivån ett snäpp med bra idéer och enkla grepp.

Det är samspelet mellan lokal know-how, vår kunskap om er grupp och vår långa erfarenhet som gör att vi kan skapa magi för er.

Sprid lite mer magi och wow till kollegorna, här är era resor:

Incentiveresa förslag nr 1: Gourmet Golden Circle

Upplev sagolandet Island, säkerligen på “bucket-listan” för många av era medarbetare och/eller kunder.

Vi brukar föreslå vårt upplägg med fokus på isländsk mat och delikatesser där ni får en rundtur i det världskända Golden Circle men i vår version med en gourmet-viking som er ciceron. Ni får smaka er igenom Island och samtidigt få höra berättelser om eld, älvor och historia under resan till magiska vattenfall, levande geisrar och vulkaniska raviner.

Konfererar gör ni i Reykjaviks närhet med all modern service som tänkas kan. Aw´n blir i en varm källa så stor så att alla får plats.

Läs mer om förslag nr 1: Niceland konferens

Incentiveresa förslag nr 2: Surfing och Tuk tuk-safari

Vi tar er kickoff till Portugals kungliga escape, en riktig pärla på den Portugisiska rivieran. Ni får prova på surfing på en av de bästa surfplatserna i Europa och ni slipper gå i Lissabons backar, för ni åker Tuk tuk under sightseeingen!

Läs mer om förslag nr 2: Portugal – du hade oss redan vid “Tuk tuk”

 

Incentiveresa förslag nr 3: Zipline och beduintält i öknen

En incentive-resa utöver det vanliga hägrar när vi vågar oss iväg från Dubais välkända stråk. Här får vi hotell av samma kvalitet som i Dubai, men får mer för pengarna. Aktivitetsutbudet är oändligt, vad sägs om en ökenkonferens i beduintält och en tur i världens längsta zipline?

Läs mer om förslag nr 3: När sanden blev till guld

Tycker du om bra, roliga och innovativa upplägg?

Se fler av våra roliga förslag inom event, konferens och resor: BSC News

Varmt välkommen att kontakta oss när ni vill göra en incentivresa som verkligen ska locka och hägra för de lyckliga deltagarna!