Liva upp stämningen i mörkret

Årsskiftet ligger runt hörnet och planeringen för 2024 är säkert redan i full gång för många av er. Här kommer några tips för konferens under vintern med en twist som livar upp stämningen i mörkret. Välkommen att fylla i en förfrågan längst ned på sidan.

 

Emelie tipsar om konferenser med en twist

Emelie Hagström är en av våra mycket uppskattade eventprojektledare på BSC, hon har arbetat här i 11 år. Hennes långa erfarenhet i kombination med en hög kreativ förmåga gör hennes förslag till något alldeles extra vill vi lova! Här nedan visar hon exempel på hur hon gärna svänger till kickoffer och konferenser under Q1.  Har ni frågor till Emelie direkt så når ni henne här:  emelie.hagstrom@bsc.se.

 

 

Curlingkonferens med fondue

Ett perfekt upplägg för er som vill samlas över en heldag i vinter där nytta varvas med nöje.
Produktiva möten på vacker gård strax utanför city med gångavstånd till dagens aktivitet; Curling. En rolig aktivitet där både samarbete, koncentration och teknik sätts på prov, blandat med en hel del skratt. Dagen avslutas förslagsvis tillbaka på gården med en gemensam och värmande fondue-middag.

City-magi med symfoni

För alla möten, bolagsstämmor, kvartalsträffar, jubileum och middagsevent som vill ge alla gäster ett stoft av magi.
Mitt i storstadspulsen i vackra lokaler med atrium och tegelväggar som ger känsla av en lummig innergård och fantastisk mat.
Med trollstav i hand viftar vi fram magi som storslagen avslutning på kvällen. Er alldeles egna symfoni där musiker strömmar in från olika håll och slutligen bildar en stor orkester. Vi kan lova att ni aldrig varit med om något liknande!

Kickoff med Vinter-OS

Passande för grupper med flera konferenser per år som vill bryta av helt från sommarens aktiviteter, eller helt enkelt för er som vill få ut något mer av mötet och svetsa samman gruppen.
Förväntningarna ligger säkert i en trevlig konferens med sköna sängar, god mat, varma spa-besök och tid att umgås. Något som oftast överträffar förväntningarna är kickoffens aktiviteter. Här laddar vi upp för en fullfjädrad vinterolympiad där gruppen i lag gör upp i klassiska vintergrenar som skidstafett, prickskytte m.m.

 Italienska vintermöten

Det bästa med vinterns mörker och slask är att man med gott samvete faktiskt kan stanna inne i värmen.
För grupper som vill ses över dagen eller stanna över natten och utbyta idéer, planera framåt och umgås i samband med god mat har här hittat rätt.
Laga er egen lunch eller middag tillsammans och lär er mer om Italiens fantastiska smaker i både mat och vin. Kanske baka egen pizza, knåda er egna pasta eller lägga fokus på druvorna under en härlig vinprovning? Vi tipsar om den perfekta platsen för er!

Fjällresor och exotiska vintriga resmål

En konferensresa i fjällen kan vara en unik och inspirerande möjlighet att kombinera arbete med vacker naturskön miljö. Det finns många hotell som erbjuder möteslokaler och faciliteter för att hålla konferenser och möten.

Fjällens lugna och avkopplande miljö kan hjälpa till att skapa en kreativ och produktiv arbetsatmosfär, och det finns många olika aktiviteter som kan ordnas under ledig tid, som t.ex. vandringar, hundsläde, fisketurer eller spa-behandlingar. Detta kan hjälpa till att fräscha upp kollegorna och skapa en positiv teamdynamik.

Exotiska vintriga resor som t ex till Svalbard och Island har vi god erfarenhet av också via vårt dotterbolag BSC Travel. Dessa destinationer är ofta lockande priser för mål som ska uppnås – men fungerar utmärkt även som en ovanligt spännande konferens.

Det är viktigt att planera en god logistik och hålla koll på detaljerna i tid för att se till att allt går smidigt under konferensen och att alla deltagare känner sig bekväma och välkomna – vi hjälper er med allt detta!

 

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse för några av de tips på upplägg vi givit ovan!