Ta konferensen utomlands!

Resor 2024

I spåren efter pandemin ser vi fortfarande ett uppdämt behov av att få resa och träffa kollegor. De som inte ”hann med ruschen” efter flygbiljetter denna höst fick snällt acceptera att flytta fram resan till våren 2024. Detta tillsammans med att en del av flygbolagen inte riktigt vågat återgå till utbudet och frekvensen av antal avgångar som erbjöds innan pandemin, gör att vi gärna påminner våra kunder om att det nu är hög tid att planera in våren men också nästa hösts resor och konferenser.

Fyll i formuläret längre ned – eller maila hello@bsc.se – så återkommer vi med förslag och idéer för er nästa utlandskickoff!

Vad vi kan hjälpa er med

BSC är ett eventbolag som skapar era kickoffer i både Sverige och utomlands – vårt dotterbolag BSC Travel är experter just på utlandsprojekten.

Varje år arrangerar BSC Travel ett stort antal konferenser, kickoffer och event utomlands och inom Sverige för företag av varierande storlek. Våra uppdragsgivare är allt från välkända stora globala företag med 10.000 anställda till den lilla fåmansbyrån eller den exekutiva styrelsen. Våra event och resor skräddarsyr vi utefter våra uppdragsgivares önskemål och behov. Vi hanterar allt från reselogistik med transport, boende och konferens till banketter, utflykter, galor och upplevelser. Vi erbjuder även eventappar, inbjudan och anmälningshantering, eventhemsida och plattform för digitala och hybrida sändningar.

Vi som arbetar på BSC travel brinner för det vi gör och har lång och gedigen erfarenhet av rese , konferens och eventbranschen. Med vår samlade kunskap, brinnande intresse och vår stora nyfikenhet levererar vi upplevelser ni sent kommer att glömma.

Kontakta oss nedan för att se vad vi kan göra för just dig!

Vill ni ha förslag och offert för er nästa kickoff?

Av oss får ni en helhetslösning med skräddarsydda upplägg efter era önskemål och behov.

Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan så hörs vi snart!
(Maila hello@bsc.se eller ringa 08-702 00 70 går också bra.)