Vi har färdiga konceptkvällar för er!

Vi erbjuder aktiviteter och teambuilding på ett trivsamt och lättillgängligt sätt och med många olika teman – vi kallar dem “BSC-paket”. Nya trender och gamla klassiker möts i en härlig blandning och dessa skräddarsydda paket med aktivitet och middag passar alla som planerar en kväll på stan med kollegor eller kunder.

Våra paket innehåller ett färdigt upplägg där ni får förslag på både tidsåtgång och innehåll i ett klick.  Valet mellan nedan aktiviteter blir ert enda dilemma, vi löser resten.

Nedan finner ni små aptitretare för de olika BSC-paketen – fyll i din mailadress längst ned på sidan eller maila hello@bsc.se så får du en pdf med detaljer och priser för det BSC-paket du är intresserad av!

Paket 1: Dinner in the Vault

Vad sägs om en helkväll i ett privat valv med tillgång till vinkällarens nyckel? Detta betyder precis vad ni hoppas på nämligen fri tillgång att välja bland fina viner och även en öltapp med den italienska ljusa lagern Menabrea. På bordet dukas italienska delikatesser och flertalet pastasorter fram.

Detta är det självklara valet för alla som söker efter en middag utöver det vanliga för firande av livets alla goda ting och garanterat en oförglömlig kväll.

Paket 2: Battle it out at Space Club!

AW, pizza och spelkväll med kollegorna! Två våningar under marken, det är där det händer. Där kan ni få uppfriskande drycker och mat från barmenyn och spela PC- och konsolspel – hela kvällen, på förstklassiga enheter. Passar både nybörjare och invanda gamers – tävlingsandan kommer garanterat visa sig oavsett! Ni blir guidade genom världens mest populära spel under ledning av er egen game master.

Paket 3: Stjärnkockarnas afton

En bubblande kväll med extravagant matlagning där ni blir kökets nya stjärnor.
I lag leds er grupp genom kvällens avsmakningsmeny där ni får ta del av nya tekniker, tips och smaksättning i världsklass. Ni följer inte enbart recept utan får lära er mer om uppläggning, vilka drycker som passar till vilka råvaror och givetvis njuta av både mat och dryck innan kvällens avslut. Att laga mat tillsammans är något väldigt lättsamt, inkluderande, roligt och fantastiskt gott. Helt enkelt en kväll av Crème de la crème!

Paket 4: A taste of Art

För er som anser att ni redan upplevt det mesta under en företagsmiddag kan vi varmt rekommendera denna kulturella aktivitet. Ett findukat bord i ett stängt konstgalleri står till ert förfogande. En kväll där konst, historia och livet kombineras med middag från Ostbutiken Odengatan. Känt för sina välsmakande delikatesser som nu binds samman med konsten.
En chans att samtala om konsten, lära er något nytt, hur köper man konst eller bara frågan vad konst faktiskt är? Likt en vinprovning får ni grundkunskaperna till konst.
En kväll för alla sinnen fylld av god mat, fantastiska viner och intressanta konversationer

Paket 5: Let the show begin

Dinnershow är ett välkänt begrepp i dagens samhälle och något som definitivt håller måttet år efter år. Detta är valet för er som vill ha en fartfylld kväll bland glitter, musik och god mat. Inled kvällen med ett glas bubbel innan ni slår er ner mitt framför scenen för att avnjuta ett flertal smaksensationer under hela showkvällen istället för den traditionella 3-rättersmenyn.
Här sitter ni på första parkett under kvällens show som garanterat avslutas på dansgolvet.

Paket 6: Femkamps-afterski

Nu har ni chansen att uppleva afterski på hemmaplan när Stockholms nöjespark omvandlas till en stor kokande fest utan motstycke. Perfekt för både den lilla och den stora gruppen som vill ha riktigt roligt tillsammans. Maxad partystämning med shots på skidor, 5-kamp i vintertappning och livemusik från ett av Sveriges bästa After Ski-band!

Paket 7: In it to win it

Har du någon gång sett ett frågesport-program på TV och kunnat svaren på frågorna eller tänkt att det där skulle jag också vilja göra. Nu har ni chansen i er alldeles egna gameshow med studio, mentometerknappar och programledare. Här kan alla vara med utan tidigare förkunskaper och programledaren leder er igenom Gameshowen som är spännande ända fram till finalens sista fråga. Nya kunskaper och sidor visas där man verkligen ser vilka som är in it to win it. En perfekt stämningshöjare och samtalsämne inför kvällens middag på närliggande restaurang.

Paket 8: Do you have what it takes to escape?

Ingen har väl missat den nerkittlande aktiviteten Escape room?
Kluriga gåtor, jakt efter verktyg och en hög dos adrenalin är några faktorer ni får uppleva där ni på utsatt tid ska hitta vägen ut ur ett rum. Samtliga rum arrangeras i olika temat och den gemensamma komponenten är samarbete. Speciellt passande för nya team som behöver lära känna varandra under lättsamma former. Knyt ihop säcken på restaurangen runt hörnet där läckra rätter varvas med taktiksnack mellan lagen.

Paket 9: The Minigolf Experience
Minigolf är en klassiker bland aktivitetsutbudet och passar utmärkt till kvällens after work.
Spelet varvas med pizzaslices, charkbrickor och ert val av dryck direkt vid banan.
Expertis, kvalitet och service förpackat i en stämningsfull miljö med minigolf, mat och dryck –det kallar vi en lyckad kväll.

Paket 10: Avicii Experience
Avicii Experience är något alla bör uppleva! Ett hyllningsmuseum tillägnad en av de sanna ikonerna i modern populärkultur. En destination för fans och allmänheten att fira och hedra minnet av en av vår tids största musikskapare. Denna interaktiva utställning ger publiken en närmare syn på artisten Avicii och personen Tim Berglings liv. En kulturell kväll som belyser viktiga ämnen i dagens samhälle men även en populär destination för internationella gäster. Besöket avslutas med middag på Fat Cat som serverar innovativ japansk mat enligt klassiskt brasseriemanér.

Paket 11: Poppig Karaoke

Boka ett bubblande, poppigt karaokerum där du och dina vänner kan överträffa varandra med er skönsång. De sammanflätade världarna av musik, mat och dryck för oss alla samman för vardagslyx.