Visste ni att vi är bäst på digitala event? Också…

Att ställa om fysiska event till digitala möten blev en stor utmaning för de flesta i våras. För oss var det i de många fall fullt genomförbart eftersom vi hade både expertisen och erfarenheten. Inte bara har vi fått hålla i och utveckla flera stora digitala och hybrida möten. Vi är uppenbarligen så duktiga på det att vår personal tillfrågas att hålla utbildningar i digitala events, så att fler ska ha möjlighet att ställa om framöver!

Internutbildning i presentationsteknik för ditt företag

Vi hjälper inte bara företag med content och produktionen av digitalt innehåll för större event​. Vi hjälper gärna också till med utbildning i presentationsteknik och coaching inför sändning. Vi har koll på den senaste tekniken, dont´s and do´s, skriver manus, tar tillsammans med er fram innehåll samt kan komma med både tips och tricks på hur vi ska få just ert event att lyfta! – hör av er så sätter vi ihop ett förslag för hur vi kan få ert event att växa!

Berghs Upgrade

Det är inte utan att vi är lite stolta… BCSs senior projektledare Svea Fröjd har en gedigen bakgrund ifrån TV produktioner och digitala event. Under hösten håller hon i utbildningen i Digitala Event; Berghs Upgrade – Digital eventproducent, på den respektingivande skolan Berghs.

 

Svea Fröjd, Producer inom media och event och Senior Project manager. Genom att ha arbetat med TV sedan 1997 och event sedan 2004 har Svea skapt en gedigen kunskap i TV- och eventproduktion. Svea har de senaste åren producerat livestreaming och digitala lösningar för olika kunder.

HR-nytt har uppmärksammat utbildningen i den läsvärda artikeln “Omställning ställer nya krav” som ni kan läsa här: https://www.hrnytt.se/713/omstallning-staller-nya-krav/

Fler digitala lösningar

Men inte bara utbildar vi andra eventproffs… Vi har hållit i trådarna för mängder av imponerande och fantastiska digitala möten tillsammans med våra fina kunder under både våren, sommaren och hösten!

Comstor TV-show

Just nu står vi i inspelningarna av Comstor TV-show – program 3 och 4. Det är en häftig digital nyhetssändning där man valt att hålla kontakten och informera sina anställda, kunder och samarbetspartners digitalt med diverse inslag från företagets alla sidor. Det är faktiskt helt fantastiskt hur mycket man kan göra med hjälp av teknik, lyhörda företag och rätt samarbetspartners!

https://youtu.be/U7TsjMVOp2Y

Lite Guldstänk, kanske?

Guldstänk i Västerås har i år valt att göra en digital sändning utan publik med enbart representanter från de nominerade företagen på plats. “Nu mer än någonsin är det angeläget att visa Västerås företag uppskattning och hylla deras arbete” skriver de på deras hemsida. Här har man på allvar gått all-in och låter biljettinnehavaren hämta upp den fantastiska Guldstänksmiddagen i form av take-away för att sedan följa direktsänd prisutdelning och underhållning hemifrån. Brilliant!

Maxa ditt digitala event

Med våra populära AW-påsar kan den minsta – eller största – digitala aktiviteten nå nya höjder! Läs mer om vad vi kan erbjuda här!

Att leverera webinariekit till talarna innan sändning gör att evenemanget får en proffsigare och mer enhetlig profil som matchar företaget och dess visioner!

Nedan ett exempel på en av våra kunders brandade, stilrena look!

Välkommen att kontakta oss! 

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata digitala eller analoga event, bokning, vill ha mer info eller priser!
Skicka ett mail till hello@bsc.se så återkommer vi snarast!