Dags att få ihop teamet?

Att gruppaktiviteter är viktiga för att stärka individer och gemenskap i arbetsgruppen är sedan gammalt. Nya tider med mer distansarbete har blivit en utmaning för många företag, och att påminna sig om vilka fantastiska medarbetare man faktiskt har omkring gör det viktigare än någonsin! Därmed utvecklades Teambonding – Bästa teambuildingen – till att också kunna omfatta aktiviteter online!

Fortfarande älskar vi att ses fysiskt. Men det är inte alltid det fungerar och oavsett om ni arbetar hemifrån, på kontoret eller i en mix hittar vi rätt aktiviteter för ert team! Med hjälp av våra fina digitala lösningar (Läs mer här: https://bsc.se/blog/digitala-event) kan vi ordna fantastiska dagar där (nästan) ingenting är omöjligt!

Hör av er till oss på hello@bsc.se om ni vill ha fler idéer, priser eller har några frågor för att få ihop gänget!

Vi hjälper er stärka gemenskapen och därmed företaget!

Med ostprovningsevenemang, yoga, stegtävlingar, veganska matlagningskurser, virtuella afterworks – och mycket, mycket mer – arrangerar vi digital teambonding för alla gruppstorlekar och för alla plattformar. Vi jobbar med streaming, digitala gruppaktiviteter och upplägg för att era anställda ska hitta motivationen, inspirationen och inte minst arbetsglädjen oavsett format och fysisk placering! Och efter er kreativa, kommunikativa och produktiva dag – varför inte avsluta med en stor virtuell fest? Vi återkommer till den frågan.

• BSC hjälper er att hitta ett program som passar era mål, er budget och er kalender.
• BSC skräddarsyr era aktiviteter så att de passar ditt team och era önskade resultat.
• Ni väljer dag och tid. BSC hanterar inbjudningar, anmälningar och aktiviteter och samordnar evenemanget efter era önskemål.
• Det är allas er dag – även din – så lämna bestyren åt oss! På den stora dagen är allt du behöver göra att dyka upp på skärmen tillsammans med dina medarbetare. BSC samordnar allt – och du är hjälten!

Dags att teama, inspirera och motivera! 

Varför är då Team Bonding så viktig? Det finns mängder med anledningar till att lägga in mer av dessa aktiviteter på schemat! T.ex:

1. Förbättrat samarbete i gruppen.
2. Bättre internkommunikation.
3. Ökad arbetslust.
4. Mätbar ökning av retention.
5. Glada distansarbetare.
6. Produktiva fjärrlag.
7. Stärkt laganda.
8. Förbättrat företagsrykte.
9. Något positivt att prata om långt efteråt.
10. Förbättrade relationer mellan chefer och medarbetare.

Att få ihop alla lagspelare är alltså en av de värdefullaste -och roligaste – inslagen på både kickoffer och konferenser! Men faktiskt inte bara där. Det finns många andra tillfällen då det också passar utmärkt att klämma in en teambildande aktivitet.

Här kommer några förslag på vad ni kan göra för att tighta samman och stärka arbetsgruppen!

Mental Uppgradering
Förslag på mental uppgradering

Mental uppgradering

Vi har exklusiva heldagskoncept där både utbildning, insikter och verktyg för personlig hållbarhet i en avslappnad miljö står på schemat. Här erbjuds medarbetar- och ledarskapsutveckling, företagshälsovård, KBT samt hållbart förebyggande för att förhindra prestationsstress och utveckla framtidens ledarskap. Hur har det gått att börja jobba från kontoret igen, egentligen? Vilket fungerade allra bäst och varför? Här kan allas erfarenheter vägas in och viktiga nycklar delas ut. Allt tar fart i Anders Hansens erkända forskning om mental uppgradering. Läs mer: https://bsc.se/blog/distansarbete/

Låt oss hjälpa er och er personal att hålla motivationen och energin i toppform!

Digitala Teamaktiviteter
Förslag på digitala teamaktiviteter

Digitala teamaktiviteter

Vad kan man egentligen göra tillsammans om man jobbar hemifrån? Vår erfarenhet är att det går att göra MYCKET! Väldigt många aktiviteter fungerar som dessutom som bäst digitalt och är perfekta för att främja teamsammanhållningen!

Varför inte prova på vår Game Show och tävla online tillsammans med kollegorna? Frågesportprogram i format Jeopardy eller På Spåret är alltid roliga! Komplettera med en hembudad kasse med godsaker till alla så deltagarna kan njuta av smått och gott under spelets gång.
Eller lockas ni mer av att få laga mat tillsammans med en stjärnkock? Samtliga råvaror budas hem till er dörr och alla ansluter via länk när tiden är inne. Förutom nyttiga tips i både matlagning och uppläggning bjuds det på en härlig stund med tid för skratt, gemenskap och väldigt god mat. Som lagtävling med roliga quizfrågor och utmaningar är det en perfekt Team bonding!

Ett härligt musikquiz med trubadur via länk är en annan rolig aktivitet där alla kan delta genom att se och höra via datorn och svara på frågorna via mobilen. Dela upp lag med diskussioner i breakout-rooms och låt trubaduren guida er genom quizet med härlig sång och humor.
Utöver detta har vi flera onlinequizz och lekar som hjälper till att höja temperaturen, lagandan och stämningen hos arbetsgruppen!

Utmaningar och Stegtävlingar
Förslag på utmaningar och stegtävlingar

Spännande utmaningar

Oavsett om er utmaning är företagsrelaterad, om det rör sig om enkla fysiska övningar för uppmuntran till daglig motion, miljöassocierad eller handlar om etapper mot ett stort slutmål så är huvudsaken att den är gemensam! Tanken är att alla ska kunna delta i den utsträckning de själva känner sig bekväma med. Det kanske delas ut poäng, positiva affirmationer eller ett stigande diagram mot utmaningens mål. Återigen kan teambondingen också ske online – fram tills att promenadskorna snörs på!

Vi skapar utmaningar för era anställda helt enligt era önskemål! Utmaningen kan vara att samla steg för ett gemensamt mål som att stega er uppför Kilimanjaro ihop. Det kan kännas tufft till en början, men allt är möjligt när ni gör det tillsammans! Eller kombinera med att ge poäng för att t.ex. gå ut och ta frisk luft under arbetsdagen, ha en digital mötespromenad med en kollega, hjälpa en kollega med en svår uppgift, låta bilen stå eller ta en digital fika med kollegor. Fokus ligger på en hållbar vardag med både rörelse och sociala milstolpar.

Provningar online
Digitala provningar på distans

Provningar

Vin, ost och choklad – eller varför inte thé, praliner eller italienska delikatesser? Krydda till teambondingen med att få nya insikter och inspiration av en gemensam provning online. Det finns något magiskt med att få hem det spännande paketet och att sedan få utforska innehållet tillsammans med kollegorna! Ni kopplas upp er mot vår expert som sedan tar er med på en resa långt utanför företagets och hemmakontorets väggar.
Självklart kan provningarna anpassas, paketeras och kombineras efter era önskemål så de matchar er och era medarbetares önskemål perfekt! Ni kanske vill göra ett event där tre provningar ingår som inramning på ett heldagsevenemang? Vi fixar det!

AW-kassar
Fina AW-kassar för teambuildingen

Den ultimata virtuella upplevelsen har alltid fysiska inslag!

Varför inte kombinera olika teambuildingaktiviteter för att sedan avsluta dagen med en stor virtuell fest? Ja, vi kan inte svara på den frågan. Det är klart ni ska! Och vad ni än väljer att uppleva, utforska eller lösa tillsammans online är det alltid lika populärt att få något fysiskt att förgylla dagen med. Tilltugg? Likadana kaffekoppar? Utkörd lunch? Möjligheterna är oändliga och vi hjälper er med både förslag, packning och transporter hem till var och en. Fler förslag på vad vi kan fylla kassar och boxar med hittar ni här (https://bsc.se/blog/kassar)!

Vi hjälper er hela vägen

Utöver våra aktiviteter och utmaningar för att hålla ihop gruppen finns vi också där för att hjälpa er med det lilla (och stora) extra!
Anmälningshantering, eventsidor, påminnelser, lämpliga plattformar och studios t.ex. Men även manuskort och talarträning inför livesändningen! Vi säkrar kvalitén hela vägen fram till målet.

Dags att stärka teamet? Kontakta oss!

Varmt välkommen att kontakta oss för fler förslag på hur vi kan hjälpa er med teambonding online, live eller både och. Skicka ett mail till hello@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart!