Möt vår nya stjärna Maria Engström, BSC Travel

Vi är så glada för att ha ytterligare en väldigt kompetent och duktig medarbetare ombord, Maria Engström, med 15 års erfarenhet av gruppresor utomlands, eventprojektledare och utbildad projektledare för digitala event.
Kontakt: Maria nås på maria.engstrom@bsc.se – eller så fyller du i formuläret längst ned på sidan för kontakt med oss!
Läs om Marias tips på grymma resmål för kickoffen 2023 nedan.

“BSC, jag har hittat hem! Förutom en hel hög fina och kompetenta kollegor är jag otroligt glad över att få arbeta på en eventbyrå som insett det förmånliga och proffsiga i att även prioritera kompetensen, som jag från resebyråbranschen, har med mig.

Lika viktigt som det är att finna den rätta destinationen för en gruppresa är det att ha förmågan att se till att logistiken för att ta sig dit fungerar smidigt. Ibland kan det t.o.m vara klokt att låta tillgängligheten på flygen styra för vilken plats kickoffen eller konferensen ska genomföras på.

För mig är relationen med kunden det viktigaste och något som tilltalar mig mycket med BSC är att vi här har inställningen att vi hjälper våra kunder allt. Stort som smått utan prestige.

Varför ni bör planera för hösten 2023s resor nu

I spåren efter pandemin ser vi fortfarande ett uppdämt behov av att få resa och träffa kollegor. De som inte ”hann med ruschen” efter flygbiljetter denna höst fick snällt acceptera att flytta fram resan till våren 2023. Detta tillsammans med att en del av flygbolagen inte riktigt vågat återgå till utbudet och frekvensen av antal avgångar som erbjöds innan pandemin, gör att vi gärna påminner våra kunder om att det nu är hög tid att planera in våren men också nästa hösts resor och konferenser.

Nedan ser du mina tre tips på destinationer – både nära och lite längre bort. Hör gärna av dig för förslag på upplägg utomlands.”

Varma hälsningar
Maria Engström

 

Sitges och Barcelona kombo

Älskar att låta grupper få kombinationen att bo och konferera på den mindre och charmiga orten med möjlighet och närhet aktiviteter till storstaden. Som att bo och konferera i Sitges och på 20-30 min ta dig till pulserande Barcelona. Lägg därtill fördelen med att det finns gott om flygförbindelser dit och att transfertiden från flygplats på 30 min.

Eget hotell nära Lissabon

En annan pärla..  Ca timme utanför Lissabon finns mysiga byar granne med vindistrikt. Här kan vi ordna mycket prisvärd konferens för gruppen på ca 80-150 personer som vill ha ”sitt eget” hotell.
Efter konferensen organiseras det en galamiddag med vita dukar och dagen efter en BBQ middag som avslutas med DJ och poolparty på kvällen.
På avresedagen stannar transferbussen med fördel i Lissabon så att gruppen får avsluta resan med ett par timmars strosande bland stadens kullar och mysiga gränder.

Kapstaden, Sydafrika

Ett av favoritresmålet för en gruppresa längre bort måste bli Kapstaden.
Här finns alla möjligheter att uppfylla olika gruppers önskningar och behov. Här erbjuds inte bara storstadspuls, utan också hissnande omgivningar och en intressant historia. Staden ligger rakt under Sverige och därmed också bekvämligt nog i samma tidszon.. Den nu (i alla fall i jämförelse..) förmånliga valutan och fantastiskt goda maten är andra stora plus.

Människorna, djuren och naturen gör Sydafrika till härligt resmål och de fina hotell- och mötesfaciliteterna med hög klass på service och mat, som gör konferensresan till Kapstaden komplett.

Att ta del av staden med allt vad den har att erbjuda men även att komma utanför t ex till vindistrikten ger resa en minnesvärd touch. Varför inte förlägga konferensdagarna på en vingård och avsluta med vinprovning och ljuvlig mat med utsikt över vinrankorna.

Eller låt medarbetarna göra en insats och besöka och jobba inom något av utvecklingsprojekten ute i kåkstäderna.

 

Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret nedan för mer information om er nästa kickoff!