Premium Service – tillgång till låsta tjänster och bättre priser

Vi på eventbyrån BSC är kända för vår toppservice där våra företagskunder får hjälp med stort som smått, från produktion av stora galor och utlandsresor för hundratals deltagare till tips om och bokning av den bästa restaurangen för ledningsgruppen, eller leverans av personliga presenter till våra kunders samarbetspartners.

För att kunna hjälpa våra kunder med det extra som t ex flygbiljetter, restauranger och presentleveranser – alltid kryddat med vår toppservice – behöver vi självklart någon typ av samförstånd eller avtal med våra kunder om att de önskar våra tjänster framöver så att vi kan planera våra resurser. Lösningen för detta är Premium Servicetjänsten.

Annika berättar mer om Premium Service

Vår enastående Annika Matseng Duckmark har arbetat på BSC i 10 år (med ett års uppehåll) och är ansvarig för tjänsten Premium Service. Hon säger själv att detta är en sådan rolig och unik service då den inte bara öppnar upp låsta tjänster utan också ger en rabatterad prislista på ordinarie timpris för t ex eventprojektledare och producenter. Annika tycker att tjänsten är perfekt för dig som jobbar som VD-assistent, marknads- och försäljningschef eller eventkoordinator. Har du frågor eller vill ta del av prislistan så når du henne här:  annika.duckmark@bsc.se

Kunder om Premium Service

Ang. Premium Service och era tjänster så är ni ju bara så suveränt bra allihopa! Mest kontakt har jag har haft med Emelie, Emmy och Lotta och servicenivån de håller är den allra bästa! Känns toppen att ha möjlighet att kontakta er och få hjälp med både stort och smått!
Annika Nyman, VD Assistent, SGDS GRUPPEN

“Den hjälp vi får genom BSC Premium Service är ovärderlig, speciellt de gångerna ens egna interna processer sätter käppar i hjulet. Servicen och uppföljningen är alltid av högsta klass, dessutom är vår kontakt på BSC alltid ett samtal bort oavsett när  på dygnet vårt event sker och det känns extra tryggt för mig som kund.”
Johanna Berggren, Field Marketeer, Comstor Nordic

Välkommen till klubben

Som Premium Service kund så får du rabatterad prislista för våra timarvoden och tjänster vilket väldigt snabbt blir en lönsam affär för er när ni anlitar oss för att t ex producera ett större eventprojekt eller om vi hjälper er med flera kundaktiviteter under året. Likaså om ni vill använda Event Payment Service så är den avgiften rabatterad för Premium Service kunder, ni tjänar in dessa pengar nästan direkt om leverantörsfakturan har ett något högre belopp.

Förutom lägre priser så får ni också tillgång till tjänster som inte är tillgängliga för andra (se lista längre).

När ni ansluter er som Premium Servicekund väljer ni ut upp till tio medarbetare på ert företag. Dessa personer har direkt tillgång till er egna BSC Service Manager för snabb service, hjälp och bokning samt full behörighet till alla våra tjänster. Dessutom hamnar de på vår premiumlista och får inbjudningar per mail och möjligheten att följa med på bland annat visningsresor och provningar men även exklusiva generalrepetitioner av nya shower kan förekomma under året.

Villkor och förutsättningar

BSC Business Service Club förbehåller sig rätten att avgöra vilka företag som kan bli Premium Servicekunder. Det måste finnas förutsättningar att kunna jobba bra tillsammans och företaget ska ha ordning på ekonomin.

Premium Service Fee är 650 kr ex moms per månad och företag, summan faktureras vid ett och samma tillfälle årligen vilket gör en totalkostnad på 7 800 kr ex moms per år/företag. Avtalet gäller ett år i taget och förnyas automatiskt om inget annat har överenskommits. Kostnader för enskilda evenemang ingår inte i avgiften.

Ansökan

Vill ditt företag bli Premium Servicekund eller har du frågor?
Kontakta Annika Matseng Duckmark, ansvarig för Premium Service; annika.duckmark@bsc.se

Detta ingår i Premium Service

Flygbiljetter, hotell och hyrbilar
Bokning och administration av flygbiljetter, hotell och hyrbilar via vårt dotterbolag BSC Travel. Ditt företag får hjälp med bokningar av individuella resor både utomlands och i Sverige. Om egna avtalspriser finns på flyg, hyrbilar och tåg så använder vi dem. Vi sköter även av- och ombokningar.

Restaurangbokningar
Hjälp med bokning av restauranger och chambré separéer för luncher och middagar. Fakturering via BSC om önskvärt.

Evenemangsbiljetter
Konsertbiljetter till inköpspris. För vissa konserter/föreställningar så har vi eget biljettlager, väntelista på slutsålda biljetter samt bevakning. Gäller även teater-, musikal- och matchbiljetter.

Taxiservice
Vi hjälper er med förbeställningar av taxi på konto och fakturering. Även bokning av diskreta affärslimousiner.

BSC Presentkort
Tillgång till att köpa vårt unika presentkort. Du bestämmer själv dess värde och vad det ska avse, tex evenemangsbiljetter, restaurangbesök, hotellövernattning etc.

Conciergeservice
Vi hjälper dig med personliga och utvalda gåvor till medarbetare och kunder, eller som vinster i tävlingar.

Betalkort eventprojekt
Separata betalkort för projekt för Premium Servicekunder som vill ha samtliga kostnader knutna till specifika eventprojekt/resor.

Premiumprislista
Som Premium-kund erhåller ni alltid rabatterade priser på vår ordinarie prislista, såsom timkostnad för eventproducent, projektledare, event-personal på plats mm, samt lägre priser på utvalda BSC-paket och digitala inbjudnings- och anmälningstjänster.

Event Payment Service
Rabatterade priser på vår tjänst Event Payment Service där vi hjälper er att sköta betalningar till underleverantörer som ni inte har avtal med, inköpsorder/PO hantering, eventpotter mm.

Inbjudningar till prova-på och visningar
Håll dig uppdaterad på eventutbudet genom våra inbjudningar till provningar, roliga aktiviteter, middagar och after works på spännande ställen, generalrepetitioner av shower och mycket mer.
Håll dig ajour! Upplev ställen och aktiviteter i verkligheten tillsammans med oss. Som Premiumkund får du alltid förtur till våra inbjudningar för att ni ska kunna avgöra om detta kan vara något för ert företag.

Visningsresor
Visningsresor i Sverige och utomlands för att kika på om olika destinationer och resmål kan vara intressanta för ert företags nästa konferensresa. Vi har haft visningsresor till bland annat Dubai, Kroatien, Åre och Luleå mfl.

Övrigt

Avdragsgillt
Kom ihåg att serviceavgiften för BSC Premium Service är avdragsgill i företagsdeklarationen.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor om vår premiumtjänst!
Maila Annika Duckmark, ansvarig BSC Premium Service: annika.duckmark@bsc.se eller kontakta oss på premium@bsc.se.