PREMIUM SERVICE

För dig som har flera event varje år.

BSC Premium Service är en prenumerationstjänst för företag med högsta möjliga servicenivå för fysiska, digitala och hybrida event, möten, resor och nöjen. Du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta ruljansen. Du frigör inte bara tid och resurser. Du får också helt nya idéer och höjer den professionella nivån på företagets evenemang!

EVENTAVDELNING EXTRAVAGANZA

Som Premium Servicekund väljer du ut upp till tio medarbetare på ditt företag. Dessa personer har direkt tillgång till er egna BSC Service Manager för snabb service, hjälp och bokning samt full behörighet till alla våra tjänster. Dessutom hamnar de på vår premiumlista och får inbjudningar och erbjudanden per mail. Premiumkunder och medföljande sällskap får flera förmåner under året. Vi blir företagets outsourcade eventavdelning. Fast med lite mer extravaganza.

VÄLKOMMEN TILL KLUBBEN

Förutom premiumtjänster, eventkoordinering och rabatter får tio av företagets medarbetare möjligheten att följa med på bland annat visningsresor, provningar och exklusiva generalrepetitioner av nya shower under året. Tack vare samarbete med våra partners ges Premium Servicekunder till exempel företräde i utvalda nattklubbsköer. Ditt företag får också lägre kostnader för eventkoordinering samt en rad andra professionella premiumtjänster.

VILLKOR OCH FÖRUTSÄTTNINGAR

BSC Business Service Club förbehåller sig rätten att avgöra vilka företag som kan bli Premium Servicekunder. Det måste finnas förutsättningar att kunna jobba bra tillsammans och företaget ska ha ordning på ekonomin.

VAD KOSTAR DET?

Avgiften för tjänsten är 650 kr per månad och företag. Summan faktureras vid ett och samma tillfälle årligen vilket gör en totalkostnad på 7 800 kr per år/företag. Avtalet gäller ett år i taget och förnyas automatiskt om inget annat har överenskommits. Kostnader för enskilda evenemang ingår inte i avgiften. Priset är exklusive moms.

GÖR SÅ HÄR

Ansöker gör du genom att fylla i ett enkelt formulär som du får av oss. Vi behandlar därefter din ansökan och återkommer till dig inom ett par arbetsdagar. Sen börjar det roliga.

DETTA INGÅR I PREMIUM SERVICE

PREMIUMTJÄNSTER

⇒ FLYGBILJETTER, HOTELL OCH HYRBILAR
Bokning och administration av flygbiljetter, hotell och hyrbil via vår tjänst BSC Travel. Ditt företag får hjälp med bokningar av individuella resor utomlands och i Sverige. Om egna avtalspriser finns på flyg, hyrbilar och tåg så använder vi dem. Vi sköter även av- och ombokningar.
⇒ KONSERTBILJETTER
Konsertbiljetter till inköpspris. BSC Premium Service har eget biljettlager, väntelista på slutsålda biljetter samt bevakning. Gäller även teater-, musikal- och matchbiljetter.
⇒ RESTAURANGBOKNINGAR
Hjälp med bokning av restauranger och chambré separéer för luncher och middagar. Fakturering via BSC om önskvärt.
⇒ CATERING
Cateringservice till ert kontor för lunch, fika, tårta, smörgåsar, wraps och aw.
⇒ FLYGPLATSLOUNGER
Ska du flyga via Arlanda, Landvetter eller Köpenhamn så kan du vänta på ditt flyg i lugn och ro. Våra Premiumkunder har kostnadsfri tillgång till flygplatslounger.
⇒ NATTKLUBBAR
Företräde i nattklubbsköer och väntande drinkbord om så önskas.
⇒ TAXISERVICE
Genom exklusivt samarbete med Taxi Stockholm så är våra Premiumkunder prioriterade vid beställning av taxi. Om så önskas ordnar vi beställningar av taxi på konto och fakturering. Även bokning av diskreta affärslimos.
⇒ PRESENTKORT UPPLEVELSER
Vi hjälper dig med gåvor till medarbetare, kunder eller som vinster i tävlingar. Du bestämmer själv dess värde och vad det ska avse.
⇒ PERSONLIG BSC SERVICE MANAGER
Ni får en egen personlig BSC-kontaktperson för ert företag.
⇒ PRIORITERAD SERVICE
Prioriterad service hos oss på BSC genom särskilda SMS-nummer och epostadresser.

EVENTKOORDINERING

⇒ RABATTER
5 timmars fri projektledning vid eventprojekt (4 750 kr rabatt). | Lägre timpris för BSC-värd som tar emot och välkomnar gäster vid evenemang och finns med på plats (ca 1 400 kr rabatt för en kväll). | Lägre kostnad för BSC-projektledare för event-/reseprojekt (t ex 7 750 kr rabatt för ett standardevent 400 personer). | 1,5 timmes fri workshop inför varje nytt specialanpassat företagsevent (1 425 kr i rabatt). | Lägre priser på utvalda BSC VIP-paket (för en grupp på 25 personer kan det bli upp till 5 000 kr i lägre kostnader).
⇒ ANMÄLNINGSHANTERING, INBJUDAN OCH EVENTHEMSIDA
Digitalt stöd för event/konferens/resor med webbplats, inbjudningar och anmälningshantering (3 500 kr rabatt per projekt).
⇒ BETALKORT EVENTPROJEKT
Separata betalkort för projekt för Premium Servicekunder som vill ha samtliga kostnader knutna till specifika eventprojekt/resor.

EVENTAJOUR

Här får du chansen att hålla dig ajour! Upplev ställen och aktiviteter i verkligheten – allt för att du ska kunna avgöra om detta kan vara något för ert företag. Vi väljer med omsorg vad och vem vi samarbetar med och vilka alternativ vi visar upp.
⇒ INBJUDNINGAR
Håll dig uppdaterad på eventutbudet genom våra inbjudningar till provningar, roliga aktiviteter, middagar och afterworks på spännande ställen, generalrepetitioner av shower och mycket mer.
⇒ VISNINGSRESOR
Visningsresor i Sverige och utomlands för att kika på om destinationer kan vara intressanta för ert företags nästa konferensresa. Vi har haft visningsresor till bland annat Dubai, Kroatien, Åre och Luleå.
⇒ ASSISTENFÖRENINGAR
Har ditt företag en assistentförening? För våra Premiumkunder så hjälper vi till med exempelvis kostnadsfria visningar och provningar i samband med föreningens möten.

ÖVRIGT

⇒ FAKTURERING
BSC kan fakturera i stort sett alla ovanstående tjänster. Även samlingsfakturor eller fördelning av kostnader efter avdelning, kostnadsställe eller andra önskemål.
⇒ AVDRAGSGILLT
Kom ihåg att serviceavgiften för BSC Premium Service är avdragsgill i företagsdeklarationen.
⇒ SERVICEAVGIFT
För vissa av tjänsterna ovan tillkommer serviceavgift för hanteringen, se vår prislista.

KONTAKTA OSS! 

Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor om vår premiumtjänst!
Maila Annika Duckmark, ansvarig BSC Premium Service: annika.duckmark@bsc.se eller kontakta oss på premium@bsc.se.