AW-PÅSAR: HÖSTENS HITVARNING!

Alla älskar överraskningar! Det visar sig tydligt när vi märker vilket härligt tryck det har varit på våra populära AW- och presentpåsar! Vi kände oss som riktiga små tomtenissar där vi stod i verkstaden/BSC-kontoret och packade hundratals lådor för en kund i fredags! De hade fått ställa in sin fysiska säljkonferens, men valde ändå att låta den bli av genom att köra digitalt. Alla gäster fick också hemskickat ett härligt paket med både drycker och tilltugg att njuta av under webinarierna.

Överraskningspaket
Paket som skall skickas ut inför säljkonferens

Här har vi vår härliga Pernilla med två av flera fullpackade pallar med presentlådor – snart på väg till förväntansfulla distans-konferens-deltagare!

Paketleverans
Paket som skall levereras med hemligt innehåll för överraskade medarbetare

MAKE HOME WORK!

En av våra omtänksamma kunder lät oss sätta ihop och distribuera ett kit med fina och mysiga produkter för dagarna hemma framför datorn. Det visar omsorg och skapar tillhörighet och gemenskap! I detta fall skickade vi ut kursmaterial tillsammans med ett kit bestående av en skön pläd, ett fint ljus som kan återanvändas, en spännande tesamling, en skön fikamugg och liten planta att vårda. Härligt jordnära och värmande paket som förgyller deras fortsatta arbete hemifrån. Höstens mornar, dagar och kvällar blir genast lite varmare!

Hemligt paket

AW MED ONLINE OSTPROVNING!

Förbered er på en 40 minuter lång resa genom ostarnas historia med mängder av kunskap, AHA:s, skratt och gemenskap! Vår ostbutik ligger centralt i Stockholm. En del väljer att hämta ut sina påsar själva i god tid innan AWn, andra väljer att få påsarna hembudade tillsammans med lite vin och andra tilltugg. Valet är ert! Vi hjälper er få de bästa ostarna, den proffigaste ciceronen och den roligaste upplevelsen!

Ostpåse
Överraskning för de anställda med AW-kasse med hemligt innehåll

LITE TILLTUGG – FÖR MÖTET OCH HELGEN

Kanske vill ni bara att vi ordnar med tilltugget? Vår favoritcharkuterist sätter ihop en delikatesskorg med Olivolja extra virgin, Balsamico di Modena, Martelli pasta, oliver, gespacho, fårmjölkstaleggio, gryere 25+ alpage, trentino, 2 sorters hemkokt marmelad, ostkex, cacciatore salami och choklad. Det räcker till både den digitala AWn med kollegorna och till myset på lördagskvällen med familjen!

Ostbricka
Ostbricka med härligt innehåll

GULDKANTAT ONLINEMÖTE

Vill ni bara skicka en “liten” överraskning till det digitala mötet? Vi skickar över en påse med chips, Popcorn, 3 blandade öl/cider eller en flaska vin/bubbel lagom till att ni ses!

AW-påse

DAGS FÖR DEN ÅRLIGA KRÄFTSKIVAN?

Inga pandemier i världen kan stoppa er! Nej, den kanske inte ser ut som den brukar – men vad gör det år 2020? Vi ser till att den blir minnesvärd i alla fall!

Alla får ett paket kräftor, sångblad, hakklapp, något drickbart, bröd, ost och västerbottenpaj hemlevererat!
Varför inte ha en tävling med skivans bästa kräfthatt? Fritt fram för om man vill ha mutad mick under sörpling eller om ni bara vill gå all-in. Naturligtvis ordnar vi även surströmming med tillbehör (inklusive klädnypa) för de som föredrar det! Glöm inte filma burköppningarna…

Kräftskiva

GÖR KVALITETSTID AV ERT DISTANSARBETE!

Vi har mängder med förslag på uppskattade AW-påsar och unika höstgåvor som är lite roligare att både ge och få! Självklart anpassar, paketerar och brandar vi efter era önskemål! Tidigare – och högaktuella – presenttips finner ni HÄR!

Visa din uppskattning med en genomtänkt present istället för den traditionella höstfesten som inte kommer bli av! Önska dina medarbetare välkomna tillbaka efter semester, eller bara en fin höst!

Se till att er tid på distans blir minnesvärd, oavsett om det gäller medarbetare eller kunder! Gör något roligt tillsammans eller ge deras tid hemma en guldkant!
Vi hjälper er!

Hemleverans av AW-påsar

Psssst….

Ni vet väl att man som Premiumkund hos oss har specialpris på våra AW-påsar när de beställs tillsammans med en digital aktivitet? Kontakta oss för förslag och erbjudande!
Läs mer om Premium Service HÄR!

Välkommen att kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata bokning, vill ha mer info eller priser för era AW-påsar!
Skicka ett mail till hello@bsc.se så hörs vi snart!