BSC HAR LÅNG ERFARENHET AV DIGITALA EVENT 

Vår passion är att ge service i toppklass och det tummar vi inte på, oavsett om era möten är fysiska eller digitala.
Vi har senaste tiden varit med och utvecklat samt producerat många digitala och hybrida event för t ex Facebook Company, UC, Bankgirot och Cisco. Vi är även en del av lärarkompetensen för digitala utbildningar hos Berghs School of Education.

Se några av våra referenscase vi gjort för våra kunder: bsc.se/blog/bast-pa-digitala-event/

KICK-OFF OCH KONFERENS VÅREN 2021! 

Oavsett om ni väljer att samla företagets anställda fysiskt, med en hybrid variant eller helt digitalt i vår är det inga problem att hitta en fin lösning – vi kan dessutom konsten att ”ställa om” även under projektets gång om det kommer behövas. Vi jobbar med streaming, digitala gruppaktiviteter och upplägg för att era anställda ska hitta motivationen, inspirationen och inte minst arbetsglädjen oavsett format!

Vill ni vara utomhus eller inomhus? Det löser vi. Önskar ni färdiga paketförslag så har vi det. Helst gör vi förstås skräddarsydda lösningar anpassade för just er (för ni är ju inte som alla andra) – det är då det blir som bäst!  

Ställ om till digitalt event

HUR KAN BSC HJÄLPA TILL? 

Vi tar fram den perfekta (ev hybrida) studion att sända ifrån, eller hjälper er bygga upp en tillfällig professionell studio på ert kontor / i en konferenslokal om ni föredrar det. Via era vanliga kanaler på exempelvis Zoom eller Microsoft Teams – eller med en streaminglösning på en egen skräddarsydd plattform – ser vi till att era sändningar, videodokumentationer, videokonferenser och digitala möten håller högsta klass. Vi hjälper också till med redigering av det inspelade materialet så att det kan användas för hemsida, sociala kanaler etc lång tid efteråt.  

Även ett virtuellt evenemang ska vara roligt och givande att besöka! Våra proffsiga innehållsproducenter bistår med manusstöd och programpunkter, aktiviteter och underhållning så att deltagarna kan interagera och känna både engagemang, delaktighet och gemenskap oavsett avstånd. Vi hjälper er att välja plattformar som passar bäst till syftet, vi bistår med grafiska profiler för både inbjudan, sändningssida, presentatörer, lösningar som animerade namnskyltar, pausbilder och förinspelade tal / intervjuer etc.

 

Lyckade digitala möten

VI HJÄLPER ER MED: 

  • Livestreaming – Direktsändning av webinarie, utbildning, seminarium via Vimeo eller YouTube tex.
  • Det lilla extra – AW-kassar, profilprodukter, matbud, blommor och mycket annat. Skäm bort era deltagare även på distans och efterlämna en känsla av lyx och omtänksamhet.
  • Interaktion – Röstning, chatt, profilsidor, länk mellan talare och andra deltagare, virtuella rum
  • Kick-off – Live eller en kombination av förinspelade inslag och direktsändning. Interaktion och aktiviteter online i realtid för företagets anställda
  • Internfilmer – snyggt producerad film med företag budskap där VD och / eller medarbetare står i fokus
  • Reklamfilmer för SoMe– företagets produkter eller tjänster i fokus för sociala medier
  • Intervjuer med anställda, kunder eller företagets ledning t ex.
  • TV-sändning – Företagets egna kanal utåt
  • Talarträning för de framför kameran – instruktioner och manus för bästa resultat på skärmen.
  • Professionella digitala moderatorer och föreläsare – vi vet vilka som fungerar  bäst framför en kamera!

Våra kärnvärden; Kreativa, Effektiva, Affärsmässiga och Lojala kommer väl till pass när vi nu anpassar oss till den nya verkligheten. Låt oss tillsammans ta tillvara på digitaliseringens alla möjligheter att engagera era deltagare både före, under och efter nästa evenemang!

VILL NI HA FÖRSLAG PÅ UPPLÄGG? KONTAKTA OSS!

Varmt välkommen att höra av er till oss om ni vill ha ett förslag på hur ert nästa digitala möte, kickoff eller konferens kan se ut! Du når oss på hello@bsc.se eller via formuläret nedan!