En incentive-resa utöver det vanliga

När vi vågar oss iväg från Dubais välkända stråk…

…så får vi hotell av samma kvalitet som i Dubai, men får mer för pengarna. Aktivitetsutbudet är oändligt, vad sägs om en ökenkonferens i beduintält och en tur i världens längsta zipline?

Ras Al Khaimah har över 7 000 år av fascinerande historia, traditioner och kultur och erbjuder en autentisk och lättillgänglig arabisk upplevelse.  Emiratet är en oas med sol året runt och har orörda stränder, frodiga mangroveträd och terrakottafärgade sanddyner, liksom bördiga, gröna oaser och de dramatiska, imponerande vyer från de majestätiska bergen, inklusive Förenade Arabemiratens högsta bergstopp – Jebel Jais – där temperaturen är cirka 10 grader lägre än havsnivån.

 

Detta magiska emirat är en oas av natur och lugn och erbjuder ett fantastiskt utbud av landskap. Den har 64 km fascinerande kustlinje – från vita sandstränder till frodiga gröna mangrover, bäckar och laguner och självklart ökenäventyr.

Mer för pengarna

Här hittar ni hotell av samma kvalitet som i Dubai, men får mer för pengarna. Aktivitetsutbudet är oändligt. Kör en ökenkonferens i Beduintält, därefter bege er upp i bergen för att beundra naturen och den fantastiska utsikten. Njut av lunch i bergstopparna för att sedan ta en sväng på världens längsta zipline, eller så fortsätter programmet på de vackra vita stränderna! Endast ca 1 timme från Dubais flygplats hittar ni denna paradis.

Intresserad av en offert på detta upplägg eller någon annan företagsresa?

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! Fyll i formuläret nedan eller maila hello@bsc.se