Den Portugisiska Rivieran

Surfing och Tuk tuk-safari på kickoffschemat

Vi tar er konferens till Portugals kungliga escape, en riktig pärla på den Portugisiska rivieran. Ni får prova på surfing på en av de bästa surfplatserna i Europa och ni slipper gå i Lissabons backar, för ni åker Tuk tuk under sightseeingen!

Konferera som en kunglighet! Upptäck Portugals kungliga escape och en riktig pärla på den Portugisiska rivieran. Cascais är en kuststad med gyllene stränder, fantastisk mat och vin, vacker natur och charmiga mosaikprydda gator. Även om Cascais bara ligger drygt en halvtimme från Lissabon, är denna vackra fiskestad ofta en förbisedd destination.
Om vi nämner den franska rivieran eller italienska rivieran tänker du antagligen omedelbart på glammiga filmstjärnor, sofistikerade strandklubbar och lyxbåtar. Men hur är Estorilkusten och den portugisiska rivieran? Den är inte lika känd, men den är minst lika elegant – och förmodligen ännu mer avslappnande.

Lissabon

Här har vi skapat en Kombo-program så att ni får extra mycket upplevelser för pengarna! Njut av kusten i 2 nätter och tillbringa sista natten på gångavstånd från Lissabons bästa uteliv i Barrio Alto. Vakna upp i staden och ta en promenad på egen hand eller så organiserar vi en härlig lugn sightseeing tur i tuktuks som passar utmärkt efter en kväll på stan!
Rekommenderas att göra en förflyttning, tro mig, det är värt det!

Vad gör man här? Surfar till exempel..

Förutom att äta gott, njuta av fantastiskt landskap, städer och kultur så kan man även passa på och lära sig att surfa. Portugal har några av de bästa surfplatserna i Europa och  Surfing har därför blivit en populär sport bland portugiserna, oavsett ålder eller färdigheter.
Nåt man inte får missa är Sintra, ca 30 min utanför Lissabon. Ta den slingrande vägen som leder till Sintra, vacker romantisk stad som ligger vid foten av de frodiga Sintrabergen. Herrgårdar och palats ligger utspridda längs de slingrande gatorna bland annat makalösa Quinta da Regaleira, ett fyra hektar stort gods som byggdes på 1800-talet, med ett romantiskt palats och en frodig park med sjöar, grottor, brunnar, bänkar, torn, fontäner och ett stort antal utsökta konstruktioner och gåtfulla byggnader som döljer symboler som har med alkemi, murverk och tempelriddare att göra, allt gömt i magisk grönska med vidunderlig utsikt.

Tuk tuk safari Lissabon

Tuktuk safari

Sen måste man ju naturligtvis njuta lite av även Lissabon! Hur att göra det på bästa sätt? Tuktuk safari
En sightseeingtur i TukTuk-fordon, där du besöker stadens äldsta delar, kör längs de typiska kvarteren och tittar närmare på de pittoreska smala gatorna och gränderna med engelsktalande förarna. Tuktuken är öppen och du slipper gå i de höga backarna men ser allt!

Intresserad av en offert på detta upplägg eller någon annan företagsresa?

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! Fyll i formuläret nedan eller maila hello@bsc.se