VI HJÄLPER ER MED VÅRENS DIGITALA AKTIVITETER!

Hur ser era aktiviteter ut i vår? Blir det digitalt eller live? Vi hjälper er givetvis med både och! Men visste du att en digital kick-off eller vårfest kan få (nästan) samma aktivitet och samhörighetskänsla som ett fysiskt event – om man gör det på rätt sätt?! Vi ser till att vårens digitala aktiviteter med hjälp av interaktivitet, innehåll och snygg inramning får ert möte att kännas både levande, inspirerande och kreativt! Framförallt får din personal känna att ni anpassar er efter rådande förhållanden istället för att invänta bättre tider vilket är viktigt för både företagskulturen och för medarbetarna!

Vårens digitala aktiviteter - kicka igång 2022!

Hög tid att kicka igång 2022 med vårfest, konferens och kick-off!

Har ni inte redan planerat vårens digitala aktiviteter så hjälper vi er och vi gör det tillsammans!
Vi får hoppas att pandemier och hemarbete snart ger vika för härliga liveträffar. Men till dess, varför inte passa på att nyttja och prova de fantastiska möjligheterna som just de digitala evenemangen erbjuder?

Målet är A och O

Vad är syftet med att ni vill ses? Det kan vara något så ”enkelt” som att göra något kul ihop, stärka gemenskapen och hålla kontakten med nya och gamla kollegor. Det finns en uppsjö med roliga koncept och upplägg och vi som eventbolag har verkligen getts möjligheten att prova oss fram så vi vet vilka som fungerar bäst!
Vi kanske inte kan umgås på samma sätt som tidigare i nuläget. Men skratta tillsammans både kan och behöver vi!

Ät, drick och ha roligt tillsammans – precis som förr – under vårens digitala aktiviteter!

Precis som vid ett fysiskt event ser vi till att ni får ett väl avvägt program som rymmer både mat, dryck och underhållning! Tekniken skall fungera, programmet löpa på utan överraskningar (förutom de vi kokat ihop tillsammans förstås) och alla ska logga ur med ett leende på läpparna.

Vi hjälper er med inbjudningarna, deltagarhanteringen, eventhemsidan, cateringen hem till allas ytterdörr och ser till att ni får ta del av de proffsigaste studiorna, roligaste aktiviteterna och provningarna, klokaste talarna och skickligaste trollkarlarna och artisterna om ni så önskar. Inget är omöjligt år 2022 – det är vår fasta övertygelse. Men passa på och gör allt roligt som just onlinetekniken erbjuder, innan vi är förpassade till de fysiska ”standardformatet” på eventen igen!

Gör något bra av årets första (digitala) event!

Först och främst: Det är dags att sluta se digitala aktiviteter som tråkiga! Tekniken har gått fort framåt och år 2022 blir det precis vad ni – och vi – gör det till!

Den största utmaningen med digitala evenemang är att få alla att uppleva närvaro och engagemang. Eftersom vi alla överösts med diverse olika onlinemöten de senaste två åren behövs en extra dimension för att det ska sticka ut och bli sådär riktigt minnesvärt. Ta del av våra 5 tips nedan för att få in den där extra växeln som gör skillnad för nästa event!

Vårens digitala aktiviteter - 5 tips!

5 tips för att göra vårens digitala event mer levande:

1. Bjud in storstilat!

Se till att din personal förstår att det är något stort som händer när det är dags för vårens digitala festlighet! Vi ser till att alla får inbjudan, agendan, ev presentationer av talare osv i god tid så att de vet vad de har att förvänta sig dagen D. Vi ser också till att anmälningshantering, matavvikelser och ev avbokningar tas om hand och kommunicerar med era gäster från inbjudan till efter att eventet har ägt rum. Ett exempel på hur ett upplägg för en digital vårkickoff skulle också kunna se ut såhär (https://bsc-digitalevent.confetti.events/)!

2. Se till att alla har något att äta och dricka!

Ju fler sinnen som stimuleras, ju mer närvarande känner man sig. Precis som ett vanligt event skall personalen givetvis få hemlevererat de godsaker som en “vanlig” fest bjuder på. Och vem älskar inte att öppna dörren för att mötas av ett bud med famnen full av delikatesser…? Läs mer om våra kassar för hemleverans här, eller maila oss på kassar@bsc.se så skickar vi en pdf med färdiga förslag för vårens digitala aktiviteter!

3. Jobba med teambonding, skratt och aktivitet!

“Quiz” kan låta trist, men wow vad mycket som går att göra med en interaktiv tävling! Det kan handla om en musikquiz där vi har en härlig trubadur som guidar er genom frågorna. Just musik föder både engagemang och stämning! Men det kan förstås vara quiz baserade på kunskap och tur också! Många har bokat våra “On Air”-aktiviteter där en fantastisk programledare tar er genom en riktig TV-frågesport som ni aldrig kommer glömma!

Eller varför inte slå på stort och anordna en riktig galakväll med prisutdelning? Vi börjar med en rolig och spännande tävling samtidigt som vi håller en glamorös och underhållande show. Prisutdelningarna inleds med presentation av de nominerade innan det gyllene kuvertet öppnas och vinnaren presenteras… Givetvis får vinnaren också hålla ett tacktal! Tävlingsmoment kan vara t.ex. Siri sjunger, Mix Out, Know Your World Map och mycket annat.

4. Stimulera alla sinnen hos deltagarna!

Med en vin- ost- öl- delikatess- choklad- eller drinkprovning får ni vidga era vyer och testa något nytt tillsammans! Kanske vill ni ha ett tävlingsmoment? Den digitala vinkällaren skall inte underskattas – det blir både lättsamt och roligt att göra en resa ihop, även om den sker digitalt! Att laga mat gemensamt i en cook-along har blivit omåttligt populärt! Det kan vara lunchen som tillreds tillsammans, eller grill och fine-dining som ni får spetsa kunskaperna inom!

Genom att alla får både se, dofta, smaka och agera ihop aktiveras alla sinnen och det som “normalt” inte är möjligt digitalt blir plötsligt en härlig upplevelse som känns “på riktigt”! Läs mer om olika provningsupplägg här som fungerar både live och digitalt!

5. Se till att vårens digitala aktiviteter håller måttet…!

Att ha en digital vårfest i standardformat på Teams är som att bjuda in till en fest på papptallrikar i fikarummet. Det kan bli precis hur roligt som helst, men det känns varken festligt eller som att man ansträngt sig direkt… Möjligheterna för vårens digitala aktiviteter i en riktig studio är ofantligt mycket större! Med en greenscreen kan ni se till att befinna er “precis vart som helst”, ni kan addera roliga filmklipp, göra intervjuer och Q&As på skärmar, ha spännande röstningar och ordmoln, chatta och agera med varandra på ett helt nytt sätt. Låt oss hjälpa er med producent och teknik för att verkligen se till att ni får det där “lilla extra” som gör att eventet går från “standardmöte” till “minnesvärd fest”! Kontakta oss på hello@bsc.se så hjälper vi er med vårens digitala aktiviteter och event!

Vårens digitala aktiviteter - tävling!

VILL NI KOMBINERA MED ATT HA NÅGRA PERSONER PÅ PLATS?

Kanske går det att ha några på plats i studion under sändningen? Den nya tekniken möjliggör faktiskt att ni kan ha festen både ihop live för de som kan och ute hos medarbetarna – samtidigt, något som kändes helt otänkbart för bara några år sedan. Efter rådande restriktioner och med bra struktur och planering kan vi se till att ni både kan ha kakan och äta upp den!

Kontakta oss så berättar vi mer om lösningar för vårens digitala aktiviteter och hybrida festligheter! Vill du läsa mer om våra tidigare digitala sändningar och se några av våra referenscase? Klicka här! Annars föreslår vi att ni skickar ett mail till hello@bsc.se eller fyller i formuläret nedan så hör vi av oss!