Ostprovning de lux – En AW på distans signerad BSC!

Det här är ju en av oss BSC:ares favoritaktiviteter vilket gör det så roligt när det görs – och uppskattas – även av våra fina kunder!Digital ostprovning

Här har vi honom! Vår favoritostis i sitt eget kök!

Den här gången valde vi dock att låta alla umgås “ihop på egen hand” och satte honom därför istället i en studio med länk ut till företagets dryga 50 personer, utspridda i Sverige. Det var dags att få avnjuta en härlig och rolig ostprovning tillsammans! Det här gänget är vana att ses och att göra roliga aktiviteter, men att interaktivt umgås på det här sättet var något nytt!

Alla medarbetare fick på ett lättsamt och hjärtligt sätt öppna sina på förhand levererade trälådor, vari det gömde sig ett antal numrerade ostar och andra godsaker. Ledda av vår ciceron guidades de varsamt (?) fram i ostens fantastiska historia där anekdoter, fakta och aha-upplevelser skickligt blandades med hjärtlig interaktivitet, många skatt och tävlingsfrågor i chatten.

Presentlådor med ost
Fina presentlådor innehållande ostar för ostprovning
BSC Delivery
BSC Delivery i färd med att leverera härliga lådor med ostar!

En av företagets chefer hade utsetts till Ostmästarens sidekick – extremt uppskattat!

𝙊𝙨𝙩𝙥𝙧𝙤𝙫𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙙𝙚 𝙡𝙪𝙭 – 𝙀𝙣 𝘼𝙒 𝙥å 𝙙𝙞𝙨𝙩𝙖𝙣𝙨 𝙨𝙞𝙜𝙣𝙚𝙧𝙖𝙙 𝘽𝙎𝘾!Här har vi honom! Vår favoritostis i ditt eget kök! 💥Den här gången valde vi dock att låta alla umgås “ihop på egen hand” och satte honom därför istället i en studio med länk ut till företagets dryga 50 personer, utspridda i Sverige. Det var dags att få avnjuta en härlig och rolig ostprovning tillsammans! Det här gänget är vana att ses och att göra roliga aktiviteter, men att interaktivt umgås på det här sättet var något nytt! 🧀🧀🧀Intresserad? Kontakta oss direkt på hello@bsc.se𝗦𝗸𝘆𝗻𝗱𝗮 𝗱𝗶𝗴 𝗮𝘁𝘁 𝗯𝗼𝗸𝗮 𝗙𝗿𝗲𝗱𝗿𝗶𝗸, 𝗵𝗮𝗻 𝗳𝗶𝗻𝗻𝘀 𝗲𝗻𝗱𝗮𝘀𝘁 𝗶 𝗲𝗻 𝘂𝗻𝗶𝗸 𝘂𝗽𝗽𝗹𝗮𝗴𝗮 😉#bscevent #ostprovning #digitalaevents

Publicerat av BSC Business Service Club Tisdag 1 september 2020

Nöjd kund!

Kunden var mer än nöjd efteråt:

”WOW, så bra det blev! Väldigt bra jobbat i studion och roligt att se all aktivitet över chatten mellan alla anställda samtidigt som ostprovningen. Hälsa ostmästarn och tacka också 😉”

Att jobba på distans behöver inte betyda att alla sociala aktiviteter avstannar. Hör av er till oss. Vi har mängder med roliga förslag. Med eller utom ost!

Say Cheese!
Den bästa ostprovningen ger stora leenden!

Välkommen att kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata ostar, boka in en aktivitet eller bara ha mer info eller priser för era AW-påsar!
Skicka ett mail till hello@bsc.se så hörs vi snart!