DET FINNS EN KASSE FÖR ALLA TILLFÄLLEN! 

Vi fortsätter med förra årets succé – de omåttligt populära kassarna och lådorna med värmande innehåll som levereras direkt till dörren hos dina medarbetare och kunder! Något att avnjuta tillsammans under en digital träff eller som helgmys hemma, i alla prisklasser och med precis det innehåll du önskar.

VILL DU HA VÅR PDF MED AW-KASSAR, PRESENTPÅSAR OCH MYCKET MER?

Vi har många färdiga förslag – maila oss på kassar@bsc.se så skickar vi dig vår PDF med både innehåll och priser! Vår sprillans nya PDF är fullproppad med höstens härliga kassförslag och dessutom ovärderliga tips på både aktiviteter och best practice för ert nästa digitala möte! Se några smakprov längre ner på sidan!

Utöver våra kreativa digitala lösningar (klicka här!)  kan både vardag och jobb lättas upp och göras inspirerande och kul med lite BSC-hjälp! Våra kassar passar förstås utmärkt ihop med streamade möten, digitala gruppaktiviteter och upplägg – allt för att era anställda ska hitta motivation, inspiration och finna arbetsglädje! Och självklart är våra transporter klimatkompenserade!

Digitala möten
Hemleverans för det digitala mötet

LÅT BSC HJÄLPA ER MED INNEHÅLLET! 

Det är dags för många företags Kick-offer och höstkonferenser! I år ser de lite annorlunda ut och många får välja att ses över Zoom och Teams. Låt oss hjälpa er med de fina möjligheter som finns och göra det bästa möjliga av era möten online! 

SÄLJKONFERENS? KASSEN FÖR INSPIRATION OCH SÄLJPEPP!

Låt oss ta hand om produktionen av ert digitala event och låt medarbetarna ta del av superfina utskick av saker hem i anslutning till det.
Nedan ett event där kassarna (ok, det fick bli lådor tack vare det generösa innehållet…) bjöd på både profilkläder, spännande produktnyheter, naturgodis, ingefärsshot och snacks för att förgylla eftermiddagen framför skärmen!

onlinekonferens
Konferens online

HELDAGSMÖTE? LEVERANS AV ALLT SOM HÖR DÄRTILL!

Skall ni ha en heldagskonferens på distans? Ja, då laddar vi era medarbetare med en heldagskasse innehållande både frukost, fika, lunch och mingeltillbehör så att det känns “nästan som på riktigt”!

onlinekonferens

Förtäring för ett heldagsmöte

DAGS FÖR AFTER WORK? VÅR POPULÄRASTE KASSE ÄR AW-KASSEN!

Det många saknar i dessa distanserade tider är sina kollegor. Arbetsuppgifterna går ju att oftast att lösa ändå… Men det där småpratet och att bara få hänga och uppdatera sig om vad alla andra gör är betydligt svårare. Därför har våra AW-kassar blivit extremt populära och förgyller både en onsdag och fredag… Tillsammans med en aktivitet eller bara “för att” – de fungerar precis lika bra vilket som. Huvudsaken att få ses utöver arbetet och att få känna uppskattning, gemenskap och sammanhållning med gruppen.

AW-kassen är perfekt att skicka hem både inför den digitala awn – eller som omtänksamt helgmys! Här finns både ät- och drickbar lyx för alla smaker!

HÖST-KICK-OFF? KASSE FÖR PROVNING OCH AKTIVITET!

Låt kick-offen kännas nästan som förut…! En rolig gruppaktivitet och en härlig påse med ingredienser till en gemensam matlagningsaktivitet eller provning som budas hem till medarbetarna är en av de absolut mest uppskattade utskicken vi gör just nu!

onlinekickoff
Kickoff online med ostprovning

GEMENSAM TEAMLUNCH PÅ DISTANS? KASSE MED EXTRA ALLT…

Varför inte ta en gemensam lunch med kollegorna? Vi ser till att ni får äta ihop. På distans. Utöver själva maten kan vi förstås ordna med dukningstillbehören och annat!

Vi tillhandahåller också:
– Frukostkassen
– Energi Boost (frukost/fika)
– Lunchkassen
– Swedish Fika-kassen

lunchkasse för digitala träffar
Lunchkasse digital lunch

VARDAGSLYX OCH PERSONALVÅRD

Men det finns mer…
Upptäck hur våra härliga kassar passar in för alla möjliga och omöjliga tillfällen man kan tänka sig! Snart är det dags för Alla hjärtans dag och Påsk. Men det blir ju också Vår, Fredag, Månadsskifte, Bolagsstämma, Nyanställningar, Avtackningar och… Ja vi vet tusen tillfällen som är värda det där “lilla extra” – och vi hjälper er med både idéerna, innehållet och utskicken!

Nedan några av de kassar vi förgyller folks tillvaro med:

Temakassen

Härliga temakassar för alla tillfällen! Inspirerande och motiverande till medarbetarna!
Inspirations-kassarna rymmer t.ex:
– Molto buona (italienska delikatesser)
– Rosé all day (sommarkasse med rosé)
– EM-kassen (allt för fotbollskvällen)
– Tid för högtid (allt för den aktuella högtiden som påsk, halloween etc…)

Måbra-kassen

Stärk personalen så de kan – och vill – prestera på topp! Bekvämt hembudat till var och en förstärks både motivationen och arbetsglädjen!

Frilufts-kassen

Uppmana era anställda till en nypa frisk luft och välmående.

”Hemma är den nya krogen!”

Lär era medarbetare bli kockar på hemmaplan, boka in ett kit med kock!
Vi levererar era delikata råvaror i form av en gör-det-själv-kasse direkt hem till dörren! Vår kock online förmedlar sedan 100% lyx och matlagningsinspiration när ni under den kommande aktiviteten trollar fram en magisk 3-rätters! Skratt och mersmak (!) utlovas!

HÖSTENS INSPIRERANDE NYHETER

Det är med mycket glädje och omtanke vi satt ihop våra nya kassar för hösten! Vid det här laget vet vi vad som fungerar bäst och blir som mest uppskattat! Låt oss presentera höstens nyheter:

Mystery bag​

Hemliga lådan/kassen anländer till dörren, men vad finns där inuti? Spännande design, smak och varierande innehåll.​
– 1 hemlig flaska ​
– 1 inslagen ask gottis​
– Månadens snack​
– Höstens smak

Höstkassen​

Smakrik kasse till mysiga höstkvällar!​ Med höstiga drycker, mörk choklad, ostar, marmelad och goda tilltugg blir hösten allt annat än mörk!

Cocktail-kassen

Fräscha drinktillbehör att blanda med valfritt från skafferiet och snacks! Tydliga recept och en hälsning inför AW:n!

VM-kassen

Heja fram Sverige genom VM-kvalet i fotboll med allt som hör till! Drycker, ansiktsfärger, flagga, olika snacks och godis!

Dags att visa lite uppskattning? Kontakta oss! 

Fler förslag på tidigare innehåll i våra populära kassar hittar ni här! Vill ni ha mer specificerat innehåll och priser, kontakta oss nedan i formuläret eller maila oss på hello@bsc.se så återkommer vi med vår PDF! Och som ni vet skräddarsyr vi allt och alltid efter era önskemål.

Varmt välkommen att kontakta oss för fler förslag på hur vi kan hjälpa er med höstens digitala möten och hur ni enkelt kan visa uppskattning och sprida värme med våra kassar!