DIN HÄLSA I FÖRSTA RUMMET!

Trygga event är allltid en förutsättning!

Funderingarna inför live-event vid nuvarande och tidigare restriktioner är förståeliga. Att träffas fysiskt har sina absoluta fördelar eftersom det ger spontana interaktioner, brainstorming och problemlösning, socialisering och är relationsbyggande. Men inte minst har fysiska möten en stark påverkan för företagskulturen. Planerar ni fysiska sammankomster är det viktigare än någonsin att era gäster känner sig trygga, att lokalen är rätt och att aktiviteterna är noga genomtänkta. När ni samarbetar med oss sätter vi allas ert välmående i första hand och det gäller alltid. Vi kallar det fyndigt nog för vår “Business Service Care”..!

På BSC lämnar vi inget åt slumpen. Inför varje evenemang går vi noga igenom och riskbedömmer för att se till att säkerhet och önskvärd distans kan hållas. Faktum är att vi åker ut med våra egna ”Business Service Care”-tejprullar för att markera avstånd om det så behövs!Business Service Care - För trygga event

BSC FÖRSIKTIGHETSPOLICY

“Business Service Care”

Det gäller förstås att begränsningarna som sker är tydliga och strikta, men det är samtidigt oerhört viktigt att mötet får förbli lustfyllt och minnesvärt! Detta har vi alltid i bakhuvudet. Under 2022 utgår vi från följande checklista och policy för att säkra er, era medarbetares och kunders hälsa vid alla fysiska möten och evenemang:

• Uppvisande av covidbevis – där det anses nödvändigt

Om ni som arrangör anser det nödvändigt eller om myndigheterna kräver det, delger vi information inför mötet samt hjälper till att checka av så att alla som går in i lokalen har giltigt vaccinpass (fysisk eller digital QR-kod).

• PCR-test hemma eller på plats – om ni önskar

Vi ordnar vid önskemål självtester så ni kan låta alla testa sig själva hemma innan ankomst. Alternativt kan vi lösa antigentestning för Covid-19 på plats (testbuss) med utbildad vårdpersonal.

• Bästa möjliga förutsättningar för evenemanget

Vi tar höjd när det gäller storlek på lokal, antal toaletter, egen ingång etc och ser till att avstånd mellan borden kan hållas.

• Tydliga av- och ombokningar

Vi informerar om respektive anläggnings regler när det kommer till avbokningar och gör alltid vårt yttersta för att få till generösa avbokningsregler.

• Kapacitet för tillfredställande handhygien

Handtvätt med tvål och rinnande vatten skall finnas. Om det inte går måste det finnas god tillgång till handsprit.Business service care - för Trygga event

• Korta evenemangen där så är möjligt

Helst skall ni inte behöva vistas i samma lokal mer än två timmar. Ombyte förnöjer dessutom!

• Begränsat antal deltagare

Vid rådande rekommendationer begränsar vi deltagarantalet. Vi ser också till att antalet är anpassat till anläggningens kapacitet för att kunna hålla önskat avstånd vid alla olika tillfällen som ett möte innebär.

• Utomhusaktiviteter om det är genomförbart

Vi ger förslag på utomhusaktiviteter som är givande, roliga och lärorika men som inte kräver närkontakt där det är möjligt.

• Lämpliga inomhusaktiviteter

Förslag finns också för inomhusaktiviteter som är givande, roliga och lärorika men som inte kräver närkontakt.

• Undvikande av trängsel (vid ex insläpp av gäster, köer, bufféer, bardiskar)

Klisterlappar eller liknande (ca 35 x 35 cm) sätts runt hela anläggning där det tydligt framgår vart man kan stå om behov finns.
Instruktioner vid entrén markerar var och hur man kan röra sig.

• Mat och dryck – vid sittande bord

Vartannat-bord-principen tillämpas om risk för trängsel finns. Alternativ dubbla ståbord och varannan-person-principen (markeringar med klistermärken på golvet) för att öka avståndet mellan deltagarna. En meter mellan borden och max 8 personer vid samma bord.

• Tillrådliga transporter till och från evenemangen

Vi ombesörjer egna bussar, taxis etc så att gästerna inte behöver transporteras med kommunala färdmedel om så önskas.

TRYGGA EVENT – håll konferensen utomhus!Konferens utomhus - För trygga event

Förutom att vi utgår från vår försiktighetspolicy för att kunna leverera trygga event föreslår vi gärna aktiviteter utomhus där det är möjligt. Inte bara konferensen kan många gånger hållas utomhus utan även många teambuildande aktiviteter sker med fördel under bar himmel! Utöver matlagning som alltid är magiskt utomhus är det också en förutsättning för både höghöjdsbanor, vattensporter och skogsbad. Frisk luft och naturupplevelser är både trendigt, tryggt och hälsosamt – och KUL! Läs gärna mer om våra konferenser i vildmarken (både i Stockholm och norröver!) här!

HÅLL ER FÖR ER SJÄLVA!

Konferera i eget hus - För trygga eventFina möjligheter för trygga möten med eget boende!

Att ses i mindre grupper känns tryggt för många i dessa tider! Det går att göra något alldeles extra av en sådan upplevelse, inte minst om ni bor i ett eget hus och blir servade i er egen restaurang, med er egen kock och där ni har er egna möteslokal som ingen annan har tillgång till. Tidigare har denna lösning kanske främst varit för ledningsgrupper och i sammanhang då man velat avhandla känslig information i mindre grupper. Nu är samma lokaler den perfekta lösningen för att tryggt kunna träffas och umgås utan att behöva röra sig i större sammanhang bland okända människor. Kontakta oss för förslag på passande boenden där ni får rå om varandra utan att behöva dela utrymmen med flera.

LÅT ALLA VARA MED – PÅ OLIKA HÅLL!

Humöte - för trygga eventHubmöten och hybrida konferenser är den nya lösningen!

Vill ni inte samla alla riktigt än, har ni anställda i riskgrupper, eller är ni kanske flera utspridda kontor? Då kopplar vi ihop er till en helhet istället! Ni slipper långa resor men får ändå uppleva samhörigheten och teamkänslan! Engagemang och interaktivitet skapas med hjälp av appar och med dekor och kreativitet ser vi till at ni får en gemensam inramning på de olika kontoren så att det nästan känns som att ni sitter tillsammans. Vi hjälper till med scenframträdanden och talare, maten och agendan! Det kan vara aktuellt även om ni befinner er på samma ställe, men föredrar att sitta utspridda i olika rum. Konferera ihop kan ni göra ändå!
Låt oss komma med ett förslag på hur ni kan ha trygga event tillsammans, men på distans! Mer om hubmöten och hybrida konferenser kan du läsa om här: Hybrida konferenser. Missa inte heller att ta del av våra referenscase för mängder med tips och inspiration! Här hittar du mer information om våra olika digitala event!

På en campingplats i Katrineholm fanns sommarens kanske mest tänkvärda skylt, värd att tas med in i vintermörkret!

VI FINNS HÄR – FÖR ER TRYGGHET!

Event år 2022 behöver vara tryggare än någonsin. Därför finns vi här för att hjälpa er – oavsett om ni väljer att träffas fysiskt eller om ni vill ses digitalt!

Varmt välkommen att kontakta oss för förslag till ert nästa, trygga event! Skicka ett mail till hello@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart!