JOBBAR PÅSKHAREN HEMIFRÅN?

Nej. Påskharen jobbar inte efter mottot “Påsk på distans 2021”! Vi tror oss nämligen veta med all säkerhet att han står på BSCs kontor och lager, packandes påskägg och piffandes med kassar så att det slår gnistor. Vi har sett honom. Så låt oss tillsammans hjälpa er fixa en minnesvärd påsk 2021 där det märks att ni bryr er, även om ni inte har egna påskharar… Ni har ju oss!

Vi fortsätter med förra årets succé; de omåttligt populära påskäggen, kassarna och lådorna med värmande innehåll som levereras direkt till dörren hos medarbetare och kunder! Vi har förslag i alla prisklasser och levererar precis det innehåll ni önskar.

VILL DU HA FÄRDIGA FÖRSLAG?

För enkla lösningar – maila oss på kassar@bsc.se så får du våra färdiga förslag med både innehåll och priser! Vi har också en ny PDF fullproppad med konkreta idéer för alla vårens härliga aktiviteter som vi dessutom adderat med ovärderliga tips och best practice för ert nästa onlinemöte!

Med våra digitala lösningar (klicka här!) ser vi till att ni får inspirerande och roliga streamade möten, digitala gruppaktiviteter och representativa upplägg – inte bara för påsken utan för hela årets händelser!

Påskfirande på distans 2021
Påskfirande 2021 på distans

LÅT BSC HJÄLPA ER MED PÅSKBESTYREN! 

Att sprida pussar påsken 2021 känns inte högaktuellt… Sprider du däremot våra populära kassar, presenter, lådor och aktiviteter vågar vi garantera att de emottas med maximal uppskattning! Skicka in din beställning senast den 24 mars, så ordnar vi med resten och ser till att er hälsning levereras hem till var och en innan påsk!

HÄR HITTAR DU DINA BÄSTA “PÅSKÄGG”!

Påskpresenter till personalen
Påskpresenter

PÅSKPRESENTER

Hårda paket funkar alltid – det gäller både för jul och påsk…!
Vi fyller boxarna med allt som hör påsken och våren till! Eller vad sägs om melodiägg, roligt odlingskit för grönsak/krydda, termos eller ihopvikbart sittunderlag?

Påskkassar
Påskkassar för våren

PÅSKKASSAR

Våra populära kassar!
Vi budar inte kaniner (det är i och för sig inte någon som har bett oss än?), men vi har förslag på mycket annat för era medarbetare och kunder! Önskas godsaker för barn eller vuxna? Vi har många färdiga förslag och hjälper er gärna utforma er egna unika presentkasse!

Påsklåda med godis
Påsklåda med godis

PÅSKLÅDOR

Smarrigt godis direkt i brevlådan!
En smidig och trevlig present som garanterat sprider påskglädje! Lådan skräddarsys efter era önskemål utan extra kostnad – och porto ingår! Här finner man en populär godisblandning av choklad och kola inslaget i papper, en mix av allas favoriter och av bästa kvalitet!

Lådans utförande är i en klassisk påskdesign och dess storlek gör att den är enkel att skicka då den går ned direkt i brevlådan! Du kan välja att skräddarsy godislådan för en mer personlig design utan extra kostnad med egen hälsning på insidan av locket, egen logotyp på utsidan, egen bild osv.
Mått:
Lilla lådan: B 149 mm x H 104 mm
Mellanlådan: B 249 mm x H 149 mm
Stora lådan: B 309 mm x H 214 mm

ELLER…. VARFÖR INTE GÖRA NÅGOT HELT NYTT – TILLSAMMANS – I PÅSK?

Påskfrossa sker oftast hemifrån och är något alla ägnar sig åt, var och en för sig. Men nu har vi varit “för sig” lite väl mycket senaste året, så varför inte avnjuta godsakerna tillsammans med teamet eller avdelningen? Påsk på distans år 2021 kan bli mer fartfyllt än det varit någonsin tidigare!
Låt oss leverera en härlig kasse med roligt innehåll och ha sedan en digital aktivitet/lek för alla medarbetare där ni firar in både påsken och våren! Vi har många olika förslag på riktigt roliga och bondande teamaktiviteter! Läs här om våra förslag på teambonding som fungerar perfekt online!

Chokladprovning och utsökt chokladägg
Chokladägg från Chokladfabriken och chokladprovning

CHOKLADFROSSA

Ibland sägs det att man inte ska lägga alla ägg i samma korg… Men det gäller såklart inte när vi pratar om choklad!!!

Låt oss skicka över ett underbart lyxigt Guldägg från Chokladfabriken. I ägget finns totalt 16-bitar, 8 små, 4 stora, 2 pralinägg och 2 minikycklingar. Men inte nog med det… Vi skickar det tillsammans med ett chokladprovningsset! Ni har sedan en rolig och spännande chokladprovning för hela företaget – var och en från sig – ihop innan ni går loss på guldägget…

Fler förslag på tidigare innehåll i våra populära kassar hittar ni här! Och som ni vet skräddarsyr efter allt och alltid efter era önskemål.

Dags att göra påsken 2021 minnesvärd? Kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för fler förslag på hur vi kan hjälpa er med påsken genom att visa uppskattning och sprida värme! Du når oss på hello@bsc.se eller via formuläret nedan!