BSCs ägare och VD inför julen 2020!

Det har varit ett annorlunda år och det kommer bli en annorlunda jul. Hur 2021 kommer se ut vet vi inte ännu men vi kämpar på med näbbar och klor!

Till alla våra fina kunder vill jag säga att vi är oerhört tacksamma och glada för alla nya utmaningar ni anförtrott oss, och vi har ALDRIG varit mer kreativa och nytänkande än vi är nu! Vi har gjort ett stort antal digitala events som inte bara utvecklat oss – det har gjort oss till proffs i det nya sättet att ses och nå ut. Så bra faktiskt, att vi utbildar andra! Vi har testat oss igenom plattformar och studios, aktiviteter, programledare och provningar som passar framför skärmen (läs mer om våra digitala event här!).

Vi har både viljan och kunskapen att lyfta ert nästa (och näst-nästa) möte, oavsett om ni väljer att ses i liten hybrid skala eller samlar alla i en stor digital gemenskap! Julfester och andra planerade aktiviteter måste inte ställas in. Men de behöver justeras så att den passar alla rekommendationer. Vi hjälper er med det!

BSCs VD Kerstin Öhman

Kerstin Öhman, VD och ägare BSC Business Service Club

Nu fixar vi julen!

Det vi märker att det finns störst behov av just nu är förstås de digitala eventen samt teambuilding på distans. Givetvis är det också mycket julklappar, julkassar och presenter hem till dörren samt att man vill förstärka de vanliga digitala mötena framför skärmen med något som vi fysiskt skickar ut. Det kan komma att bli ett ohyggligt tryck för bud och post framåt jul nu när julfesterna ställs in. Att det ställs om är bra. Det betyder att folk bryr sig – om inte mer just nu, så ändå tillräckligt för att vi alla ska orka med allt som denna tid inneburit med isolering, inställda festligheter och brist på sociala kontakter. Men var ute i god tid!

Julen 2020 med BSC!
Se vad vi kan göra för er inför julen 2020

Vi hjälper gladeligen till med:

Välkommen att kontakta oss! 

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata julklappar, Tomtar, vill ha mer info eller priser!
Skicka ett mail till hello@bsc.se så återkommer vi snarast!