Nedräkningen har börjat!

Nu är det ungefär 70 dagar kvar till jul. Det betyder att idag är det dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före (sisådär +>60 till “dan före”) dopparedan!

Men vem räknar? Vi fokuserar på vad ni kan göra (in)för denna högtid istället och vi har klurat fram vad som gäller för julen 2020 både när det gäller maten, klapparna, lekarna och adventskalendern!

Julbord Julmiddag Firmafest

Julemat på egna fat

Det blir kanske inget traditionellt julbord eller någon julfest, men ställ inte in utan ställ om! Här följer några förslag som gör att ni kan njuta av julmat tillsammans, i varje hem och hus.

Hybrid-julbord

För er som har kontor i flera städer/orter och vill samla alla kan vi varmt rekommendera en hybrid jullunch tillsammans. Vi ser till att ni allihop får härlig julmat levererad till respektive ort för att tillsammans njuta av maten och samlas virtuellt på Teams! Ni kanske även vill ha vår ”jul på kontoret-låda” som innehåller festligt julpynt inför er lunch.

Julbordslunch/middag

Passa på att skicka hem en jultallrik som gemensam lunch/middag inför ert sista digitala möte innan jul. En värmande gest som uppskattas enormt av både anställda och kunder som spenderat mycket tid hemma i karantän.

Julbordskassen
Skicka hem en härlig kasse med julmat till kunder/anställda som en trevlig gest. Inkl. julmat för 6-8 personer som förenklar julförberedelserna i hemmet.

Smakprovningar ostprovning glöggprovning chokladprovning

Julkrydda det digitala mötet!

Vore det inte trevligt att krydda till något av alla digitala möten? Nedan kan ni läsa mer och få inspiration om några provningar som utförs online. Perfekt som överraskning under fredagsmötet eller som alternativ till årets julfest!
Förutom våra populära Ost- och Chokladprovningar släpper vi också upp en spännande Glöggprovning högtiden till ära!

Glöggprovning
Vad är glögg egentligen? Varför är vinet varmt? Glöggen eller glödgat vin har en fantastisk historia. Ni provar tillsammans med glöggexperten Simon Axéll-Thoor 5 olika glöggsorter, en av dom är givetvis ”Årets glögg”. Medföljer gör även traditionella samt otraditionella tilltugg som smak-förstärkare.
Tips och råd delas ut samt recept för att göra er egen glögg.

Ostprovning
Välkommen till er egna ostprovning med vår favorit connoisseur Fredrik.
En härlig påse med instruktioner och numrerade ostar samt tillbehör skickas ut. Historier, anekdoter och intressant fakta delges medan han leder er igenom de 6 ostarna som avnjuts. Provningen inkluderar även lite roliga frågor som moderareas och Q&A tid för frågor via livechatten.

Chokladprovning
Från böna till pralin! Visste ni tex att alla kakaofrukter skördas för hand? Detta och mer intressant kuriosa varvas med härlig choklad som ni provar tillsammans med experter från Chokladfabriken. Ett fint chokladprovningskit skickas hem till alla deltagare och känner man sig extra givmild rekommenderar vi en fin ask med praliner som komplement. Alla loggar in via teams på bestämd dag och tid för frågor finns!

Julklapp till de anställda

Julklappar

I år har Staten höjt bidraget för gåvor (läs mer här) och det tycker vi absolut är värt att uppmärksamma och ta del av efter ansträngande tider. För vem gillar inte julklappar?

Våra favoriter i år kallar vi Trend-klappen, Delikatess-klappen, Glögg-klappen, Doft-klappen, Gottegris-klappen och Miljö-klappen. Ni vet förstås att man inte får öppna något förrän den 24:e december, men hör av er till oss så kan vi skvallra om vad de innehåller och kostar!

Julpåsar till de anställda

BSCs julkassar!

Återigen vill vi slå ett slag för våra populära kassar! Givetvis har vi hittat på finfina julkassar med värmande innehåll som levereras direkt till dörren hos dina anställda/kunder. Något att avnjuta tillsammans under en digital träff eller som helgmys hemma. Vi har färdiga förslag – maila oss på jul@bsc.se så får du förslag och priser!

Företagsadventskalender

Egen – digital – julkalender!

Eller varför inte skapa och fylla er alldeles egna julkalender online för ert företag – mer 2020 än så lär det knappast bli… Ge åtkomst för lucköppning varje dag eller begränsa dagarna så som ni själva önskar! Med kluriga frågor, positiva budskap, gåvor, rabatter, tävlingar m.m. får ni enkelt en skräddarsydd kalender för anställda och kunder. Lägg den på er hemsida eller sprid den via sociala medier. Kom in i julandan och skapa en känsla av gemenskap i tider när alla inte kan ses! Eller fokusera på att öka kundflöde och försäljningen i december…

Online julfest

Glöm inte jullekarna…

Vad vore julen utan barn(sliga lekar)?

Kreativitetskampen

Bjud in alla till en kreativ tävling under ert nästa digitala möte. Deltagarna får hem ett paket till dörren innehållande pepparkakshus med tillbehör samt instruktioner. På utsatt tid ska ni sedan låta kreativiteten flöda när ni dekorerar huset. Som avslutning visar alla upp sitt slutresultat via teams och vinnande huset röstas fram. Vinnaren får en julklapp hemskickad lagom till jul. Passar utmärkt att kombinera med vår AW-kasse/glöggmingel-kasse.

Game show

Fredagsmys i TV-soffan med frågesportprogram är kul. Men har du någonsin funderat på att själv vara med? Nu kan du tillsammans med kollegorna delta i er alldeles egna game show online. Kvällens värd sänder direkt från studion och ni andra deltar hemma via länk. Perfekt avslut på fredagsmötet, till en digital aw eller julfest. Komplettera gärna med vår glöggmingelkasse eller annat smått och gott som deltagarna kan njuta av under tiden.

Temafest på Teams

Inte behöver ni avsluta året utan något julfirande alls? Passa på att bjuda in alla till ett härligt glöggmingel eller aw online med tema. ”Ugly Christmassweater Party” har blivit en trend på senare år som går ut på att hitta den mest gräsliga/roliga/blinkande jultröjan att ha på sig dagen till ära. Pris till vinnaren! Färgtema där alla klär sig i en röd detalj är enkelt och kostnadseffektivt. Eller skicka hem julkuliga hattar/diadem tillsammans med en mingelkasse och juligt musikquiz, allt online. Njut av glögg, skratt, priser och musik tillsammans!

BSC Delivery

BSC Delivery

En ökad efterfrågan av hemleveranser i samband med digitala event har gjort att vi nu har en egen pool av förare som kör ut allt till era kunder eller anställda.
Våra förare pratar engelska eller svenska, kommer i egen bil men har alltid på sig BSC T-shirt eller tröja.

Vi levererar inom en tidsram som vi bekräftar efter att vi har beräknat rutt. Vi arbetar enligt FHMH:s riktlinjer som inkluderar föreskrifter på handhygien och leverans som förarna efterföljer.

Kontakta oss för priser! Vi hjälper Tomten hela vägen fram till jul…

Välkommen att kontakta oss! 

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata jul, klappar, julmat, vill ha tips, info eller priser! Skicka ett mail till hello@bsc.se!