DAGS FÖR NYA FAVORITER?

Det är annorlunda tider nu, ingen kan säga något annat! Därmed är också läget bättre än någonsin att testa något helt nytt! 🙂

Vi på BSC älskar att prova nya saker. Vi älskar ost! Och vi älskar choklad. Ja… Och för all del, vin! Därför är det kanske inte så konstigt att våra hjärtan slår lite extra för våra tre mest populära provningar just nu som råkar handla om just dessa delikatesser!

Här kommer tips på unika provningar som är riktigt roliga att göra i grupp men på distans! Ni kopplas upp er mot vår expert som sedan tar er med på en resa långt utanför företagets och hemmakontorets gränser (även om alla fysiskt tillåts sitta kvar hemma vid sitt köksbord).

Självklart kan vi anpassa, paketera och branda dessa provningar vidare efter era önskemål så de matchar just era och era medarbetares önskemål perfekt! Ni kanske vill göra ett event där alla tre provningarna ingår som inramning på ett heldagsevenemang? Vi fixar det!

Era påsar/lådor levereras sedan hem till era medarbetare med vår proffsiga BSC Delivery, lagom tills att det är dags för er gemensamma upptäcksfärd framför skärmen!

Nedan kan ni läsa mer om våra tre favoriter – just nu. Vi har förstås många fler förslag och idéer även utanför dessa fina smakboxar… 🙂

OSTPROVNING

Häng med på en 40 minuter lång resa genom ostarnas historia!

Förbered er på en härlig och omtumlande upptäcksfärd med mängder av kunskap, AHA:s, skratt och gemenskap!
Vår ostbutik ligger centralt i Stockholm. En del väljer att hämta ut sina påsar själva i god tid innan AWn, andra väljer att få påsarna hembudade tillsammans med lite vin och andra tilltugg. Valet är ert! Vi hjälper er få de bästa ostarna, den proffigaste ciceronen och den roligaste upplevelsen!

Mer om vår roliga och populära ostprovning kan ni läsa här (https://bsc.se/blog/digital-ostprovning/)!

CHOKLADPROVNING

Visste du att alla kakaofrukter skördas för hand…?!

…eller att kakaofrukten växer direkt från stammen på kakaoträdet?
Vi skickar hem ett provningskit till alla deltagare och vid den härliga chokladprovningen får ni följa hela processen från böna till färdig pralin. Naturligtvis finns det möjligheter att ställa frågor direkt under hela provningen!

VINPROVNING

Lär er mer om underbara viner och delikatesser – online!

En lättsam och trevlig vinprovning där ni varvar enkel och rolig teori med provning av viner. Ni kommer testa olika viner mot varandra men även mot passande lätta tilltugg och lära er hur lätt det är att matcha mat och dryck! På vinprovningen provar vi 4 olika viner med lättare tilltugg. Förslag på vad man kan göra med slattarna (om det blir några) utlovas!

Välkommen att kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor, bokningar eller funderingar inför höstens möten – hur ni än väljer att mötas!
Vi finns här för er!
Skicka ett mail till hello hello@bsc.se så återkommer vi snarast!