ÄNTLIGEN ÄR ÅR 2020 HISTORIA! 

Nu blickar vi framåt och kickstartar arbetsåret 2021 – vi hoppas ni vill göra det tillsammans med oss!

Utöver våra digitala lösningar (https://bsc.se/blog/digitala-event) har vi många förslag till hur både vardag och arbete kan lättas upp och göras mer angenämt – rent av riktigt roligt – i dessa tider! Vi jobbar med streaming, digitala gruppaktiviteter och upplägg för att era anställda ska hitta motivationen, inspirationen och inte minst arbetsglädjen oavsett format!

Vill ni vara utomhus eller inomhus? Det löser vi. Önskar ni färdiga paketförslag så har vi det. Helst gör vi förstås skräddarsydda lösningar anpassade för just er (för ni är ju inte som alla andra) – det är då det blir som bäst!

Äntligen 2021

LÅT BSC HJÄLPA ER TEAMA, INSPIRERA OCH MOTIVERA! 

Det är dags att planera Kick-off och konferens för våren 2021!  Många har vid det här laget anammat den nya tekniken och sättet att ha möten med både Zoom och Teams i sitt hemarbete med allt vad det innebär, men vi är proffs på INNEHÅLLET. Låt oss hjälpa er med nya perspektiv och möjligheter för vårens möten och digitala träffar!

Vi längtar precis som ni tills vi får träffas fysiskt igen. Till dess ser vi till att göra det mesta och bästa möjliga av våra möten online! Framför allt gäller det nu att hålla upp motivationen och måendet hos alla inom organisationen och se till att värderingar och kultur får vidareutvecklas och leva även under en period när man inte får ses fysiskt. Det gäller att vi verkligen ger varandra energi på alla sätt, teambuilding har aldrig varit viktigare!

Vi har utvecklat och breddat vår rörelse med aktiviteter som passar för den nya tidens möten. För de som önskar ses fysiskt lägger vi stort fokus på säkerhet och anpassning. Gemensamt är att de unika upplevelserna fortfarande står i fokus.

INSPIRATÖRER OCH FÖRELÄSARE

Boka en skräddarsydd föreläsning för vårens kickoff!
Vi förmedlar föreläsare inom alla tänkbara områden som fungerar lika bra online som i en traditionell föreläsningssal!
Nedan två proffs vi varmt kan rekommendera – perfekta att kombinera med våra populära kassar! En fantastisk föreläsare kan – även online – få personalen i toppform!

Renata - en av Sveriges bästa föreläsare!

RENATA CHLUMSKA 

Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg, ensam i kajaken mot piskande vågor på Stilla havet och pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning – resan till rymden. Renata ser livet är ett äventyr och vet allt om överlevnad, djupa dalar och långa uppförsbackar.

Låt henne inspirera er personal om hur spännande det faktiskt är att stå inför nya utmaningar. Det behöver inte vara en bergsbestigning eller en rymdresa, utan kan handla om betydligt enklare, men nog så härliga, äventyr på hemmaplan och i vardagen. Renata pratar om att rädslan är viktig att möta. Den får inte begränsa, utan måste besegras. Äventyren finns runt hörnet. Om man vill.

-Vare sig det gäller bergsklättring eller annan idrott, karriären eller fritiden och inte minst inom företagsvärlden så är verktygen för att uppnå målet snarlika, säger Renata. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer.

Klas Hallberg - en av världens bästa talare!

KLAS HALLBERG 

Klas är en av världens (!) bästa talare och en av BSCs absoluta favoritföreläsare!
Klas gör regelrätta peptalks – för hela organisationer och för mindre enheter – där han inspirerar folk att fortsätta vara på tårna och inte börja muttra åt restriktioner och annat. När många känner att det börjar ta emot och motivationen tryter kan en dos Klas Hallberg via nätet vara en liten droppe i den stora bägaren som hjälper till att hålla ihop gruppen och hålla organisationskulturen levande.

VARDAGSLYXA OCH PERSONALVÅRDA

Med våra populära kassar kan ni förgylla både kick-off/konferens, vardag och hemarbete! För att inte nämna bästa AW:n online…
Nedan några förslag som passar perfekt i början på året! Varför inte kombinera med en inspirationsföreläsare? Fler förslag på våra populära kassar hittar ni här!

Inspirationskasse ”Januari”

Inspirera och motivera medarbetarna med en kreativ kasse hembudad.
Innehåller ett snyggt block, penna, vårlökar i kruka, en pocket med inspirerande och motiverande läsning och ett värmande doftljus.

Måbrakasse “Unlimited”

Stärk personalen så de kan – och vill – prestera på topp!
Med hjälp av en flaska ingefärsshot, naturgodis, snygg vattenflaska, mysig filt och värmande the bekvämt hembudat till var och en förstärks både motivationen och arbetsglädjen!

”Hemma är den nya krogen!”

Lär era medarbetare bli kockar på hemmaplan, boka in ett kit med kock!
Vi levererar delikata råvaror hem till dörren! Vår kock online förmedlar sedan 100% lyx och matlagningsinspiration när ni under den kommande aktiviteten trollar fram en magisk 3-rätters!
Skratt och mersmak (!) utlovas!

Dags att börja planera? Kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för fler förslag på hur vi kan hjälpa er med vårens digitala möten, kickoffer och konferenser! Skicka ett mail till hello@bsc.se så hörs vi snart!