Visste ni att vi är riktigt vassa på digitala event? Också…

Vi hjälper stora och små företag att designa och genomföra digitala och live event av alla slag.

Vi har varit med och utvecklat samt producerat många stora digitala och hybrida event för t ex Facebook Company, UC, Bankgirot och Westcon Comstor (Cisco). Uppenbarligen är vi duktiga på det, då vår personal tillfrågas att också hålla i utbildningar, så att fler ska ha möjlighet att ställa om till digitala event framöver! Vill du veta mer kontakta oss på hello@bsc.se.

Kickoff och konferens hösten 2021 – läs mer!

Referenscase

Nedan några referenscase och exempel från oss – hör gärna av er om ni vill se fler:

BSC skapar lyckade event

BSC designar och producerar digitala event av alla slag.

House of Instagram Nordics

Ett digitalt event som bjöd på inspirerande marknadsförare, experter, unika insikter och efterlängtade nyheter.
Vi stod för den lyckade produktionen och sändningen till över 1000 intresserade åhörare! #houseofinstagramnordics

UC-dagen digitalt

Den årliga UC-dagen ställdes om till en digital sändning som gick över två dagar.
Nyhet! 2021 så producerar vi UC-dagen med deltagare på plats.

Comstor/Cisco TV

Comstor TV show –  en häftig digital nyhetssändning där man valt att hålla kontakten och informera sina anställda, kunder och samarbetspartners med diverse inslag från företagets alla sidor. Det är helt fantastiskt hur mycket man kan göra med hjälp av teknik, lyhörda företag och rätt samarbetspartners!

Direktsändning Facebook Company

Facebook valde här att frångå den traditionella webinarieformen för att istället bjuda på en härlig show där olika talare från företaget, workshop och föreläsare samlades i ett härligt färgsprakande program. Med en egen plattform tilläts besökarna själva välja om de ville logga in för att kunna delta i chat och interaktioner i  realtid. 

Digital säljkonferens med säljpeppande kassar hemskickade i förväg

Låt oss ta hand om produktionen av ert digitala event och låt medarbetarna ta del av superfina utskick av saker hem i anslutning till det. Här ett event där kassarna (ok, det fick bli lådor tack vare det generösa innehållet…) bjöd på både profilkläder, spännande produktnyheter, naturgodis, ingefärsshot och snacks för att förgylla eftermiddagen framför skärmen!

Utbildning i presentationsteknik för ditt företag

Vi hjälper inte bara företag med content och produktionen av digitalt innehåll för större event​. Vi hjälper gärna också till med utbildning i presentationsteknik och coaching inför sändning. Vi har koll på den senaste tekniken, dont´s and do´s, skriver manus, tar tillsammans med er fram innehåll samt kan komma med både tips och tricks på hur vi ska få just ert event att lyfta! – hör av er så sätter vi ihop ett förslag för hur vi kan få ert event att växa!

Berghs Upgrade

Det är inte utan att vi är lite stolta… BCSs senior projektledare Svea Fröjd har en gedigen bakgrund ifrån TV produktioner och digitala event. Under hösten 2020 och våren 2021 har hon hållit i utbildningen i Digitala Event; Berghs Upgrade – Digital eventproducent, på den respektingivande skolan Berghs.

 

Svea Fröjd, Producer inom media och event och Senior Project manager. Genom att ha arbetat med TV sedan 1997 och event sedan 2004 har Svea skapt en gedigen kunskap i TV- och eventproduktion. Svea har de senaste åren producerat livestreaming och digitala lösningar för olika kunder.

HR-nytt har uppmärksammat utbildningen i den läsvärda artikeln “Omställning ställer nya krav” som ni kan läsa här: https://www.hrnytt.se/713/omstallning-staller-nya-krav/

Fler digitala lösningar

Guldstänk

Guldstänk i Västerås valde i år att göra en digital sändning utan publik med enbart representanter från de nominerade företagen på plats. “Nu mer än någonsin är det angeläget att visa Västerås företag uppskattning och hylla deras arbete” skriver de på deras hemsida. Här har man på allvar gått all-in och låter biljettinnehavaren hämta upp den fantastiska Guldstänksmiddagen i form av take-away för att sedan följa direktsänd prisutdelning och underhållning hemifrån. Brilliant!

Maxa ditt digitala event

Med våra populära AW-påsar kan den minsta – eller största – digitala aktiviteten nå nya höjder! Läs mer om våra populära AW-kassar och konferensboxar här!

Att leverera webinariekit till talarna innan sändning gör att evenemanget får en proffsigare och mer enhetlig profil som matchar företaget och dess visioner!

Nedan ett exempel på en av våra kunders brandade, stilrena look!

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS! 

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata digitala eller live event, bokning, vill ha mer info eller priser! Du når oss på hello@bsc.se eller via formuläret nedan!