Dags för AFTER WORK!

Nu är det väl äntligen dags för en AW? Oavsett om ni vill (och får) samlas för att göra något ihop på kontoret, gör en rolig aktivitet ute på stan eller väljer att ses digitalt framför era skärmar hemma så har vi en lösning! Se till att göra något minnesvärt och få medarbetarna att spraka ihop och ikapp med höstens alla färger!

Väljer ni att ha er AW digitalt så har vi också där en gedigen erfarenhet av att göra er träff lika rolig och innehållsrik som om den vore live och ni fick ses på riktigt! Vi ser naturligtvis också till att alla medarbetare får fina kassar med tilltugg och ”tilldryck” hemskickade!

Vi på BSC vet hur man gör möten extravaganza. Läs vidare nedan för mängder med förslag på hur ni lyckas med nästa AW! Kontakta oss på hello@bsc.se eller fyll i formuläret längst ner så kommer vi tillbaka till er med roliga förslag inför er nästa oförglömliga After Work!

Dags för aw!

En AW där ni träffas “på riktigt”?

7 favoriter när det är dags för AW

1. Speed-dejta dina kollegor!

Vad har hänt sedan sist…? Varför inte passa på under AW:n att ha en rolig speeddejting där alla får en chans att lära känna varandra på nytt? Vi ser till att ni under lättsamma former kan välja bland färdiga frågor som ni sedan har några minuter på er att ställa – och få besvarade – one by one! Har ni nyanställt under pandemin? Onboardingprocesser har inte riktigt sett ut som tidigare och introduktionsdagar och fysiska möten på kontoret blev ersatta med digitala lösningar. Nätverka med de nya kollegorna och låt dem snabbt bli en i gänget med hjälp av ett fyndigt speed-dating-upplägg!

2. After-Ski!

Blev konferensresan till fjällen inställd…? Att ha en egen After-Ski fungerar utmärkt som ett AW-tema, även mitt i stan och oavsett årstid! Med ett svängigt och välkänt coverband, full dekor (även för gästerna) där skidor och stavar står uppställda längst med väggarna krävs inte ens en Jäger i glasen för att framkalla både allsånger – och träningsvärk! Vi har testat och vi vet!

3. ABBAFEBER!!!

Walk in. Dance out. Inget är hetare just nu än ABBA som släpper ny musik efter ett uppehåll på 40 år! Vad sägs om en afterwork på Djurgården med riktigt ABBA-tema? Börja med att lyssna till historien om ABBA under en promenad runt vackra Djurgården och besök platser relaterade till gruppen.
Besök sedan POP House för tilltugg och dryck, och sedan – det efterlängtade besöket på ABBA The Museum tillsammans med en specialutbildad guide! Museet är interaktivt där du virtuellt både kan prova ABBAs kostymer, sjunga, spela quiz, mixa originalmusik och bli den femte medlemmen i genom att stå på scen tillsammans med avatar-versioner av medlemmarna! Sedan är er ABBA-feber botad! För en liten stund. Den kommer snart tillbaka… (Här finns något att bota den med tills det är dags – lyssna på ABBAS NYA LÅT!)

4. Boule

Vad sägs om att förflytta er till Frankrike för en AW, utan att ens behöva ta er ut till Arlanda? Vi sätter ihop ett härligt boulespel för hela gänget, komplett med en nördig guide som leder er genom boulens grusiga värld! Som med all sport blir man hungrig av den (!), så vi ser till att ni antingen serveras småplock och delikatesser – eller kanske rent av en fransk middag med extra allt – i en eller två serveringar! Som hela Sydfrankrike nedkokat till en enda kväll!

5. Gourmet-AW med egen grillkock

”Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder” brukar det ju heta… Så passa på att ha er After Work utomhus om möjligheten finns! Varför inte boka in en egen kock och anordna en stor härlig grillfest som avslutning på veckan? Kockarna kommer med oljefatsgrillar och brassar på plats för att sedan servera direkt till gästernas tallrikar!

6. Bäst i företagstest!

Ingen kan ha undgått det omåttligt populära program “Bäst i test”!
Men… Vilka på företaget ÄR egentligen Bäst i test? Här skräddarsyr vi er egen lagtävling där ni ställs mot varandra inspirerade av TV-programmet! Förslagsvis träffas ni och har utmaningen på kontoret med härlig mat och dryck uppdukad för att stilla hunger och tävlingsnerver!
Uppdragen skall ibland tolkas bokstavligt, andra gånger gäller det att läsa mellan raderna… Upplagt för en del fusk med andra ord! Vi tillhandahåller givetvis all nödvändig rekvisita så till exempel badbollar, utklädningskläder, rep, peruker, korv, ballonger, rockringar, gosedjur, hinkar… Kvällen är er!

7. En kväll i Delikatessbutiken

Det här är BSC:s egna lilla smultronställe! Tänk att du kommer in i den centralt belägna lilla delikatessbutiken. Där går en trappa ner… Alltså… Den där trappan går ner till himmelriket!!! Här trängs ostar och chark, viner och delikatesser på det stora rustika träbordet med tända ljus och stenväggar. Helt ensamma får ni prata och plocka och uppleva den ena kulinariska höjdpunkten efter den andra! Efteråt undrar man om det verkligen var sant!

Dags för AW online

Ha er bästa afterwork online!

En AW online behöver verkligen inte vara tråkig! Förvisso är ett digitalt möte ett digitalt möte. Men en digital AW är… Ja, det kan vara precis vad som helst!

En av de mest uppskattade aktiviteterna brukar vara provningar där alla deltar och engageras med alla sinnen emedan det skrattas och testas bland annat ostar, choklad och öl (läs mer om våra olika provningar här!)!

Bäst-i-test har blivit en annan favorit både på fysiska och digitala evenemang och går att variera i det oändliga!

En annan omåttligt rolig och populär aktivitet är en gameshow – som känns precis som något man ser på TV!
Varför inte komplettera med en häftig DJ och hemskickade AW-kassar och göra innehållet i både påsen och på skärmen till en stor överraskning?

Nedan kommer 7 av våra favoriter för den digitala AW:n!
7 favoriter när det är dags för AW online:

1. Musikquiz.

Vår übermusikaliska Marcus leder med gitarren i handen musikquizen via länk. Alla kan delta genom att se och höra trubaduren via datorn och svara på frågorna via mobilen. Ni guidas genom quizet med härlig sång och humor! Ni kan själva välja tema som t.ex. melodifestival, rock eller kärleksfilmer, eller varför inte jul, förnamn eller städer?

2. Vem bor här?

Alla medarbetare har fotat något från sitt hem – det kan vara t.ex. ett skafferi, en garderob eller en arbetsplats där något avslöjas – men inte allt. En utses att samla in bilderna och håller i trådarna varpå alla deltagare är med och röstar.

3. Cook-a-long-duell.

Lyxig matlagningsaktivitet där ni tillsammans med en stjärnkock får laga en festlig trerättersmeny direkt från ert kök. Samtliga råvaror budas hem till ytterdörren och alla ansluter via länk när tiden är inne. En riktigt härlig lagtävling med skratt, gemenskap, god mat lagtävling och roliga quizfrågor och utmaningar.

4. Mäster Chefen.

En variant på det populära matlagningsprogrammet! Den hemliga lådan innehåller ingredienser som ni ska både klura ut vad det är – och dessutom tillaga något av på tid! Eftersom smaken är svår att dela online handlar det här främst om tidsplanering och tjusiga upplägg! Efter tävlingen får deltagarna en nyttig lektion i dukning, servettvikning och upplägg!

5. Frågesport.

Det är alltid löjligt roligt med frågesporter… Med fördel väljer ni (eller vi!) ut kluriga frågor om ert företag och om de anställda. Men ett tema utanför världen utanför företaget är också hur roligt som helst!

6. Maskeradtema.

Att klä ut sig är alltid kul. I synnerhet om det är ett roligt tema man skall klä ut sig efter… Varför inte ta tema vintersport, melodifestival, vem-jag-ska-vara-i-mitt-nästa-liv eller glitter? Må bästa kostym vinna!

7. Game show.

Frågesportprogram som “på riktigt”. Tillsammans med kollegorna deltar ni i er alldeles egna game show online. Tänkt er Jeopardy eller På Spåret! Kvällens värd sänder direkt från studion och ni deltar hemma via länk.

Dags för aw med guldkant!

Glöm inte AW-kassen…

Den omåttligt populära AW-kassen är nästan ett måste för den digitala AW:n! Glöm den inte – för vi vågar lova att det finns INGEN som har fått den hemlevererad som har glömt det…! Läs mer om våra fina kassar här!

Dags för en AW online eller vill ni ses på riktigt? Kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för fler förslag på hur vi kan hjälpa er anordna en oförglömlig After Work! Skicka ett mail till hello@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart!