TÄVLING! VINN EN HÖSTMYSKASSE!

Tävla med oss – vinn en höstmyskasse till dig och en kollega!

Det blev en lite regnig och ruskig höststart efter en FANTASTISK solig och fin sommar. Vore det inte trevligt då att liva upp hösten för dig själv och en kollega? Vinn en höstmyskasse med härliga godsaker som lämpar sig perfekt för både hemarbete och sköna soffkvällar till er båda!

VAD FINNS I DIN HÖSTMYS-KASSE?

Innehåll i våra kassar!

Din höstmyskasse blir en överraskning…

Vad som kommer gömma sig i era kassar förblir en hemlighet. Ovan kan ni i alla fall se lite av vad våra kassor och lådor haft för innehåll när de levererats till våra kunders medarbetare tidigare, och vi lovar att ni inte kommer bli besvikna!
Här kan du läsa mer om våra härliga kassar!

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT VINNA EN VARSIN HÖSTMYSKASSE TILL DIG OCH EN KOLLEGA

Tävlingen finner du på våra sociala medier (samt i länkarna nedan). Passa på att följa oss där så du inte missar kommande tävlingar!

  • Följ oss och gilla inlägget på någon av våra sociala medier.
  • Berätta varför du och en kollega förtjänar att vinna en varsin hösmyskasse.

Tävlingen avslutas 2 september 23:59 och vinnare kommer utses fredag 3 september.

Villkor och regler för BSC Business Service Club ABs tävlingar i sociala medier hittar du här!
Information om hur vi hanterar personuppgifter finns i vår Privacy Policy.

TÄVLA HÄR

Välj om du vill tävla med oss på Facebook, Instagram eller LinkedIn – eller varför inte maximera chanserna genom att delta på alla våra tre kanaler?

Kom direkt till tävlingen genom att klicka nedan:

 

LYCKA TILL!

 

VI FINNS HÄR – NÄR DET ÄR DAGS ATT VINNA I DUBBEL BEMÄRKELSE!

Utöver roliga tävlingar finns vi här för att hjälpa er med era vinnande event – fysiska som digitala! Vi löser också anmälningshantering, eventsidor, påminnelser, lämpliga plattformar och studios för digitala evenemang! Alltid med fokus på kvalité hela vägen fram till målet.

Vill du ha förslag på hur vi kan hjälpa er höja motivationen hos dina medarbetare eller kunder genom att sprida lite kassglädje? Skicka ett mail till hello@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi med priser och förslag!