Dags för den “nya” vardagen!

Semestern slut? Tillbaks till den “nya” vardagen? Vi är fortfarande många som jobbar hemifrån – men det finns flera anledningar till att också träffas (under 50 personer) för att uppdateras, stämma av, knyta ihop och samlas under säkra former! Vi ser till att höstens unika möten blir trygga, minnesvärda och fantastiska!

Vi har järnkoll på vilka ställen som gäller om ni vill sitta avskilt, ha egen ingång eller vistas utomhus. Vi hjälper er med säkra aktiviteter, spännande upplägg, exklusiva mötesplatser och helhetsupplevelser. Vill du så ordnar vi även med egna transporter -allt för att ni ska känna er trygga.

BSC sätter alltid sina kunder i första rummet. Nu ser vi er säkerhet som viktigare än någonsin och har full förståelse för den oro man kan känna. Vi har fina överenskommelser med våra partners och har förhandlat fram generösa avbokningsregler för allt från den lilla konferensen till julmiddagen.
Skulle det finnas förbud eller avrådan för genomförandet så finns möjligheter att avboka – inget att förlora!

Våra hetaste tips för höstens möten:

Ses i vildmarken!

Det är inne att vara ute! Vi löser ert möte med kreativitet, nytänkande och effektivitet så det blir en upplevelse att minnas länge!

Varför inte planera in en kickoff i vildmarken nära stan?

När vi vistas i naturen vilar vår hjärna från krävande intryck och vi slappnar av. Effekten är så påtaglig att det ger medicinskt mätbara sänkningar av puls, blodtryck och muskelspänningar. Att samtidigt lämna tryggheten och uppleva äventyr gör att alla sinnen skärps och man blir mer känslig och öppen för både omgivningen och sig själv. Man ser, luktar och hör mer. Intrycken och lärdomarna blir större och starkare.

Här får ni möjlighet att konferera i ett coolt iglotält med anpassat antal utifrån rådande situation. Bekvämligheter som vattentoalett, rinnande vatten och sängar finns. Aktiviteterna bygger på att man är utomhus och den gemensam matlagningen gör att gruppen svetsas samman igen. Ett perfekt sätt att börja på efter en tids hemarbete!

Gör konferensen hybrid!

Flera kontor? Då finns också fler möjligheter! Vi kopplar ihop er så ni inte behöver göra några långa resor men så ni ändå får uppleva samhörighet och teamkänsla!

Årsstämmor, konferenser, föreläsningar och kundevent kan sändas på valfri online-plattform och från flera locations. Engagemang och interaktivitet kan skapas med hjälp av appar, vi skapar rätt inramning och känsla för era event genom dekor och kreativitet på de olika kontoren, hjälper till med koreografi av det som händer under sändningarna inkl scenframträdanden och talare som skall vara i bild.

Läs mer om hybrida konferenser här!

 

Skräddarsy mötet!

Anpassa mötet och lokalen till den nya tiden!
Större mellanrum mellan bordsgrannarna, handsprit tillgänglig på alla bord, tejpade zoner, egna transporter och fräscha, fantasifulla lokaler – med fantasin som enda begränsning tar vi fram de bästa och tryggaste möjligheterna för er att träffas live!

Ge uppskattning på distans!

Ni har väl sett våra tips på presenter till medarbetare och kunder? Det är aldrig fel att skämma bort sina medmänniskor!

Välkommen att kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor, bokningar eller funderingar inför höstens möten! Vi finns här för er!
Skicka ett mail till bookings@bsc.se så återkommer vi snarast!