NYHETER VÅR OCH SOMMAR 2021! 

BOKA EN SOMRIG KASSE ELLER AKTIVITET FÖR ONLINEMÖTET OCH AW:N!

Det är inte bara vi på BSC som börjat få vårkänslor! Inte minst märks det på våra härliga utskick som börjar få ett somrigare innehåll! Vi har tagit nya grepp och vidgat vårt utbud med nyheter på både AW-kassar, konferensboxar, sommarpresenter, provningar och digitala aktiviteter (mer om våra digitala aktiviteter – klicka här!)! Dessutom erbjuder vi nu även en ny, smidig lösning med enkla postboxar som skickas direkt hem i brevlådan!
I vår fullproppade PDF har vi fyllt på med mängder av roliga vår- och sommarnyheter! Hör av er till oss på kassar@bsc.se så e-postar vi den till dig!

VILKEN ÄR DIN FAVORITKASSE?

Somrig rosékasse!

Vi har massa spännande nyheter och fortsätter med gamla godingar efter fjolårets succéer! Ovan ser ni vår storsäljare “Rosé all day” – en härlig sommarkasse med rosé och passande rosa tillbehör! Utöver våra färdiga koncept kan vi även skräddarsy kassar efter era önskemål och behov!

FLER VÅRIGA OCH SOMRIGA KASSAR:

AW-kassen (Standard + Deluxe)

Vår storsäljare! Perfekt att skicka hem inför en digital aw eller helgmys!

Molto Bene

Vår italienska temakasse med delikatesser som gjort succé!

EM-kassen

Heja fram Sverige genom fotbolls-EM i sommar med allt som hör till!

Sommarkassen

Kompott av årets sommarsmaker direkt hem till dörren!

Cocktail-kassen

Fräscha drinktillbehör att blanda med valfritt från skafferiet och snacks!

TID FÖR HÄRLIGA UTOMHUSAKTIVITETER

Somriga aktiviteterDET ÄR INNE ATT MÖTAS – OCH JOBBA – UTE!

Som ni vet producerar vi ofta och gärna större evenemang, provningar och aktiviteter – både fysiska och digitala! (För mer info om våra digitala lösningar klicka här!)

Passa på att njuta av vårsolen och förlägg nästa möte utomhus – i små grupper eller var och en för sig! Varför inte engagera med en spännande skattjakt, som alla kan ta del av på tu man hand och där koordinatorerna och frågorna finns utsatta på de ställen ni bestämt? Eller en rolig stegtävling med utmaningar längst vägen och där priset är att kvittera ut en härlig picknickkorg? En grillkurs? Ölprovning? En barskola eller kajakpaddling? Vi har mängder av kreativa förslag för er nästa teambondande aktivitet! (Läs mer om våra Teambondingaktiviteter här!)

TEAMA UTOMHUS!

Vill ni uppmana era medarbetare att ta nästa Teams- eller Zoommöte utomhus? Varför inte skicka ut förtäringen för mötet och se till att den är anpassad för en kreativ stund i det gröna! Vi har flera kassar att välja och vraka mellan, men förslagsvis kan det vara någon av nedan – varför inte tillsammans med en skön picknickfilt och brandad kaffetermos?

– Frukostkassen
– Energi Boost (frukost/fika)
– Lunchkassen
– Swedish Fika-kassen

Eller gå all-in och boka vår fina Friluftskasse och uppmana på så sätt era anställda till både frisk luft och välmående för hela sommaren!

RÄCKER INTE TIDEN TILL?

Många efterfrågar små okomplicerade spel och lekar för sina mindre team att ses runt i samband med att de öppnar sina kassar. Vi har därför samlat en del enkla och kostnadseffektiva produkter som tillför det lilla extra till ert digitala möte. Allt från teams-bingo, roliga dekorationer, musikquiz ni sköter själva, ”Uppdraget home edition” där alla får enkla uppdrag att utföra hemma innan och under mötet. Något litet som tillför något stort, enkelt att lägga till i någon av våra kassar för en tvist till AW:n.

Pris: fr. 49 kr/person exkl. moms. Hör av er så berättar vi mer!

SOMMARQUIZ!

SommarquizBOKA SOMMARKASSARNA NU OCH FÅ VÅRT SOMMARQUIZ HELT GRATIS!

I maj bjuder vi på vår roliga sommarquiz som vi skickar ut gratis till alla som beställer minst 10 sommarkassar! Svarsformuläret lägger vi ned i kassarna tillsammans med er personliga hälsning och alla godsaker och instruktioner och frågor får du som lekledare i din mailkorg! Själva aktiviteten sker sedan på Teams, Zoom eller den kanal ni normalt kommunicerar i och känner er hemma med och er utvalda lekledare bläddrar fram frågorna som en vanlig presentation. Det ska vara lätt att ha kul! (Med det inte sagt att våra frågor är särskilt lätta…!). Svaren går ni sedan igenom gemensamt där mycket skratt och ”AHA” utlovas!

RESE-QUIZ

Resequiz

DEN PERFEKTA AKTIVITETEN FÖR GRUPPER MED RESLUST!

Vårt rese-quiz ”Jorden runt på 40 minuter” är en jätterolig aktivitet för er som är ressugna men inte kan komma iväg just nu. Med kluriga och intressanta frågor från världens alla hörn kan ni enskilt eller i små lag både få en chans att skryta, lära och förundras.

Vi kan naturligtvis även på beställning utforma era helt egna quiz att inkludera! Kanske har ni egna tankenötter, frågor och idéer som ni vill aktivera personalen med? Något särskilt tema? Vi fixar det!

VILL DU HA VÅR PDF MED AW-KASSAR OCH MYCKET MER?

Maila oss på kassar@bsc.se så får du vår PDF, fullproppad med våriga och somriga kassförslag där du mer utförligt kan se innehåll och priser. Den inkluderar dessutom ovärderliga tips på både aktiviteter och best practice för ert nästa digitala möte! Förslag på tidigare innehåll i våra kassar hittar ni här! Och vi skräddarsyr alltid  efter era önskemål. Självklart är våra kassar klimatkompenserade.

Dags att visa lite uppskattning? Kontakta oss! 

Du har väl inte missat att Den skattefria Coronarelaterade gåvans värde har höjts för år 2021? För inkomstår 2021 blir det nu en höjning till 2000 kronor, vilket blir det värde en gåva som arbetsgivare i Sverige kan ge till en anställd utan skattekonsekvenser. (Läs mer på Skatteverket).

Välkommen att kontakta oss för förslag på hur vi kan hjälpa er med vårens och sommarens aktiviteter! Du når oss på hello@bsc.se eller via formuläret nedan!