Julshower, julfester och julmiddagar

Hög tid att boka julen!

Vi har både koll på årets utbud och massor av förslag och idéer! Det vi vet är att populäraste datumen och jul-uppläggen går åt som smör i solsken. Alla vill ha julfest i år – ett gott råd är att vara blixtsnabb med bekräftelsen!

Vi hjälper er med ert julevent, oavsett om det gäller en skräddarsydd julfest, middag och julshow eller en julmiddag till sjöss eller på land. Av oss får ni kreativa förslag, hjälp med planeringen och genomförande – och alltid med service på toppnivå!

Kontakta oss på jul@bsc.se så hjälper vi dig snabbt med förslag för er julfest!

Nedan finner du ett urval av förslag!

Så hur vill ni fira in julen i år?

I tider när många delvis jobbar hemifrån är stunderna då man samlas och umgås med sina kollegor oerhört viktiga! Det är inte bara julen som ska firas in, det är medarbetarna också. Så vad passar ert gäng bäst? En stillsam julmiddag på en egen båt där ni guppar förbi med Stockholm som kuliss kanske passar er? Eller är ni mer för en sprakande julshow med sharingmiddag, ett dignande lyxigt julbord på anrik restaurang, en mysig glöggprovning på kontoret eller helt enkelt en försenad sommarfest med folkparkstema? Ni kanske till och med vill ta en gemensam efterlängtad resa utomlands i december? Eller gillar ni skidåkning…? Vi löser det!

Hög tid att planera både konferenser och vinterns julfest! Som tur är så är vi på BSC mer än redo och står till ert förfogande! Som vanligt ser vi till att ni får de bästa förutsättningarna för att just ert evenemang ska passa er och era önskemål!

Nedan kommer lite idéer på hur ni kan fira in julen tillsammans med era kollegor! Kontakta oss på jul@bsc.se eller fyll i formuläret längst ner så kommer vi tillbaka till er med roliga förslag inför er efterlängtade julmiddag eller julfest!

Julfest ombord på en egen båt

Kasta loss på en egen båt där ni är helt själva och kan njuta av er julfest i lugn och ro!
Med en julbordskryssning i Stockholms skärgård för ert privata sällskap njuter ni av den vackra miljön och den förstklassiga utsikten ombord medan skeppet kryssar fram i innerskärgården!
Boka med eller utan underhållning! Veganska alternativ finns givetvis!

Ha en glöggprovning på kontoret – med eller utan kollegor på distans!

Vad är glögg egentligen? Och varför är vinet varmt? Glöggen eller glödgat vin har en fantastisk historia! Här får ni tillsammans med en glöggexpert prova 5 olika glöggsorter, en av dom är givetvis ”Årets glögg”. Naturligtvis bjuds det även på traditionella samt otraditionella tilltugg som smak-förstärkare!
Tips och råd delas ut tillsammans med ingredienser och recept för att göra er alldeles egna glögg då ni värmda vandrar hemåt!
Denna aktivitet går även att göra online så att t.ex. kontor på andra orter kan delta.
Läs mer om våra olika provningar här – de flesta fungerar både live och digitalt!

Hur vill ert företag fira in julen tillsammans?

Vill ni gå på julshow ihop och njuta av härlig underhållning under ert julfirande? Eller föredrar ni en lyxig skaldjursbuffé? Kanske passar ett traditionellt julbord ombord på ett tvåplans eventhus på vattnet er perfekt? Eller vill ni fira på ett (eget?) slott? Ni kanske rent av skulle tycka det var roligt att få laga julmaten ihop i en skärgårdsvilla med härlig utsikt över Stockholms inlopp som en mysig aktivitet! Och vill ni husera i en igenbommad fabrik eller enskild källare för att avnjuta er julmiddag så löser vi det också!

Många företag föredrar catering till sina egna lokaler – och många är de gottebord med godis i överflöd som vi ställt upp ute på kontoren!
Hinner ni inte med det traditionella firandet så är Julgransplundring ett perfekt tillfälle att samlas till efter julledigheten.

Vi hittar helt enkelt ett alternativ till er – avsett om ni föredrar att fira spektakulärt (vi älskar Ugly Christmas Sweater-event!), ojuligt eller om ni vill ha det mer traditionellt! Faktum är att vi har en hel ocean fylld av kreativa förslag och vi hjälper er gladeligen med genomförandet oavsett hur era önskelistor inför jul ser ut!

Julkalender för julen 2021

Alla älskar överraskningar – ge dem 24 stycken inför jul 2023!

Visst finns det något magiskt med att öppna luckorna i en adventskalender? Det ligger kanske i vårt DNA? Låt oss hjälpa er skapa er egna, interaktiva julkalender för julen 2023! Och i den här kalendern kan man INTE öppna luckorna i förväg… 🙂

Äntligen kan du få en egen professionell och välfungerande julkalender som är lätt att hantera, inklusive påminnelser via mejl, detaljerad statistik och vinnarhantering. Den är smidig, snabb och enkel att använda – och vi på BSC hjälper er med logistiken hela vägen! I luckorna kan det rymmas allt från juliga presenter från era leverantörer, härliga middagar, reklamprodukter, övernattningar, kassar och hemliga överraskningar. Bara er – och vår – fantasi sätter gränserna för julen 2023!

Kontakta oss så berättar vi mer om alla fördelarna med en egen kalender utöver de som nämns nedan. Bestämmer ni er innan september är slut får ni dessutom 10% rabatt!

Fördelar med vår digitala julkalender:

  • Automatisk dragning av vinnare om ni önskar.
  • Dragning dagligen, varje vecka eller i slutet av julkalendern.
  • Dagliga rapporter.
  • Påminnelser via e-post.
  • Hemsideintegrering.
  • Integrerad med Facebook.
  • Dela på sociala medier.

Julkassar – en återkommande succé – uppdaterad med årets nyheter!

Självklart fortsätter vi med senaste årens storsäljare! Uppdaterat till 2023 års innehåll överraskar vi dina anställda eller kunder med värmande kassar som levereras direkt till dörren – eller placeras ut på skrivborden på kontoret! Perfekt att avnjutas tillsammans, under en digital träff eller som julklapp! Maila oss för innehåll och priser på jul@bsc.se

Gläd kollegorna och kunderna – bjud in till årets julfest! Kontakta oss!

Ta hjälp av BSC inför julens evenemang. Vi har en ocean fylld av kreativa förslag och vi hjälper er med genomförandet för jul 2023 oavsett hur era önskelistor inför jul ser ut! Varmt välkommen att kontakta oss för både jul 2023 och möten innan och efter! Skicka ett mail till jul@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart!