Dags för årets julfirande!

Hög tid att boka julen!

De populäraste datumen och uppläggen försvinner raskare än räven över isen, men för mindre grupper och till den som är flexibel med datum kan vi fortfarande hitta fina alternativ för ert julfirande!

Förutom julfester och julmiddagar så kan vi hjälpa er med:s

 • Julklappsportal med valfria julklappar, vi sköter leveransen snyggt och personligt. Läs mer här..
 • Digitala adventskalendrar där saker kan lottas ut varje dag och online.
 • Glöggprovning online
 • Julpyntning av er kontor med glitter, kulor, granar och “godisrum”
 • Vintriga aktiviteter som t ex polkagrisbakning
 • Middagar med julshow eller till sjöss

Vi hjälper er med ert julfirande! Kontakta oss på jul@bsc.se så hörs vi inom kort!

Nedan finner du ett urval av förslag!

Julfest på kontoret

Har ni egna fina lokaler och känner att ni vill ha årets julfest där men samtidigt slippa allt jobb?
Här nedan är några förslag på vad vi kan hjälpa er med då:

Julparty på kontoret
Vill ni ha julfesten på kontoret? Kanon, då rycker BSC´s nissar ut och dekorerar så det är stämningsfullt samt ser till att all mat, dryck, porslin etc är på plats. När gästerna kommer är glöggen varm och festen kan börja. Kanske önskar ni även någon rolig julaktivitet på plats eller DJ så det blir lite härlig stämning. Tillsammans kommer vi fram till ett upplägg som passar just er.

Christmas takeover
Låna ut nycklarna och låt oss göra en Christmas take-over på ert kontor! Vi kommer förvandla ett kontorslandskap till… Just det… Oigenkännlighet! Vad sägs om ett sprakande och sagolikt vinterlandskap? Eller kanske ett spektakulärt och Instagramvänligt “Ugly Christmas” som får självaste Grinchen att älska jul…?
Att överraska medarbetarna med juldekorerat kontor fungerar fint för både julfest, morgonfika eller jullunchen också!

Julfika delux på kontoret
Låt oss fixa julfikat till kontoret! Med en egen bagare som gör pepparkakor så att det doftar hela vägen in i hissen, varm hemgjord glögg på spisen och ett hav av lussebullar och andra godsaker! Kanske vill ni vara med och dekorera dem själva? Vi kan också ta fram färdiga brandade pepparkakor med er logga. Vi hjälper förstås även till med era egna julkulor med företagsloggan att hänga i granen.

 

Polkagrisbakning

En härlig och rolig aktivitet som väcker barnet till liv i alla deltagare. Alla kan baka polkagrisar!
Ni får vara med under hela tillverkningsprocessen, baka egna polkagrisar, slå in era egna polkagrisar för att slutligen ta med sig era dagsfärska mästerverk hem. Polkagrisens historia och kul kuriosa delas under aktiviteten.
Efter aktiviteten väntar julbord för gruppen som har sin påse med egengjorda sötsaker under armen…

 

Julbord på restaurang

 • Julbord under vackra valv i historisk fästning. Under pampigt rundade tegelvalv dukas en dignande julbuffé med hemlagade rätter upp. Julbordet är mycket populärt och många återkommer år efter år så se till att boka i tid för att säkra er plats!
 • Julmiddag med minigolf
 • Chambrés för er grupp
 • Julmiddag med underhållning/show

 

Vinterfirande utan fokus på julen

Vi hjälper till med festligt firande av vintern och nya året som kommer som passar fint för olika etniciteter och nationaliteter. Vinterfesten kan hållas på ert kontor då vi dekorerar och dukar upp ett festligt och elegant vintertema för festen – och självklart med snygg gnistrande vinter-fotovägg med snöig bakgrund att fotografera sig vid! Festen kan även arrangeras på lokal, i en hyrd eventlokal eller t ex en chambré på en restaurant, och vi tar hand om dekoration och inramning.

Fler förslag:

 • Boule med “franskt julbord” i fyra serveringar
 • Italiensk vinterfest! Lång, stökig och med massor av hjärta… Ni börjar och slutar i baren och däremellan sätter ni er till bords där ni serveras ett tjugotal rätter som kommer i sju serveringar med passande dryck. All inclusive!
 • Jorden runt med t ex asiatisk, italiensk, libanesisk eller spansk mat, t ex tapasrätter istället? Om vi arrangerar detta för er räkning på ert kontor så får ni en mix av alltihop med det bästa från olika länder på olika lands-stationer!

 

Julfest ombord

Kasta loss på en egen båt där ni är helt själva och kan njuta av er julfest i lugn och ro! Med en julbordskryssning i Stockholms skärgård för ert privata sällskap njuter ni av den vackra miljön och den förstklassiga utsikten ombord medan skeppet kryssar fram i innerskärgården! Boka med eller utan underhållning! Veganska alternativ finns givetvis!

 

Glöggprovning – fungerar även digitalt/på distans!

Vad är glögg egentligen? Och varför är vinet varmt? Glöggen eller glödgat vin har en fantastisk historia! Här får ni tillsammans med en glöggexpert prova 5 olika glöggsorter, en av dom är givetvis ”Årets glögg”. Naturligtvis bjuds det även på traditionella samt otraditionella tilltugg som smak-förstärkare!
Tips och råd delas ut tillsammans med ingredienser och recept för att göra er alldeles egna glögg då ni värmda vandrar hemåt!
Denna aktivitet går även att göra online så att t.ex. kontor på andra orter kan delta.

Digital julkalender

Äntligen kan du få en egen professionell och välfungerande julkalender som är lätt att hantera, inklusive påminnelser via mejl, detaljerad statistik och vinnarhantering. Den är smidig, snabb och enkel att använda – och vi på BSC hjälper er med logistiken hela vägen! I luckorna kan det rymmas allt från juliga presenter från era leverantörer, härliga middagar, reklamprodukter, övernattningar, kassar och hemliga överraskningar. Bara er – och vår – fantasi sätter gränserna för julen 2023!

Kontakta oss så berättar vi mer om alla fördelarna med en egen kalender

 

Julkassar – en uppskattad god gåva!

Kontakta oss om ni är intresserade av kassar till medarbetare eller kunder som levereras direkt till dörren. Perfekt att avnjutas tillsammans under en digital träff eller som julklapp! Maila oss för innehåll och priser på jul@bsc.se

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta oss, skicka ett mail till jul@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart!