Era medarbetare eller kunder väljer sin egen julklapp – vi sköter resten!

Att julen skulle vara en avkopplande och fröjdefull period stämmer inte för alla… Många slår knut på sig själva för att lyckas hålla ihop pusslet med att alla ska bli nöjda. Dessutom innebär mångas hemarbete en hel del extra stök runt logistik, leveranser, inköp och olika önskemål. Men nu har vi hittat en lösning vi gärna vill dela med oss av!

 

BSC ser till att julen 2023 blir en succé!

Med er egna julklappsportal så får ni vår hjälp att framföra er julhälsning och alla ges möjlighet att själva få välja sin julklapp! Vi hjälper er att sätta upp sidan, gör inköpen och skickar ut presentkort och julklappar efter era medarbetares/kunders önskemål!

Vi löser all logistik så att ni slipper ägna halva Q4 åt julklappsbekymmer. Ni bestämmer värdet på gåvan och sedan tar vi i samarbete med er fram till lämpliga förslag på julklappar där det ryms något som passar alla!

Har ni sponsorer eller samarbetspartners så visas även de upp på sidan efter era önskemål. I övrigt brandar vi förstås julsidan med er logotyp, era specifika färger, bilder, texter och länkar.

Så här ser julklappsportalen ut

Via länken nedan så kan du kika på vårt exempel och se hur den kan se ut! Prova själv hur smidigt det är att boka sin julklapp – inte minst för att vi sedan tar hand om allt!

Till BSC julklappsportal

Vi har även en digital julkalender

Alla älskar överraskningar – ge dem 24 stycken inför jul 2023!  I luckorna kan det rymmas allt från juliga presenter från era leverantörer, härliga middagar, reklamprodukter, övernattningar och hemliga överraskningar. Bara er – och vår – fantasi sätter gränserna!

Kalendern är smidig, snabb och enkel att använda – och vi på BSC hjälper er med logistiken, mailutskicken, detaljerad statistik och vinnarhantering.

Läs mer om BSC digital julkalender

Förslag på julklappar

Vill ni bara ha digitala presentkort i år? Vill ni bort era egna brandade produkter där man kan ange rätt storlek och hemadress? Kanske ska man kunna klicka hem en 3-rätters middag eller en härlig delikatesskorg med extra allt? En del föredrar att låta sin julklappspeng gå till välgörande ändamål. Vi ger dem en chans att avstå sin julklapp och få lägga den hos bättre behövande och istället få ett tackkort därifrån. Förra årets julklapp blev ju Evenemangsbiljetten – den är lika aktuell i år! Kanske skall de få härligt varma tofflor? Då tar vi reda på storleken så att de också kan användas.

Nedan kommer fler förslag på julklappar.

 

Lyxiga gåvokort i er egen julportal

Ett presentkort – enkelt att ge, härligt att få.

Tack vare unika samarbeten så kan BSC erbjuda er fantastiska gåvokort – perfekta för den hem- och inredningsintresserade. Här hittar ni en fantastisk webbshop och bara fantasin (ja, och beloppet) sätter gränserna!

Du väljer mellan fyra olika värdenivåer – allt paketerat i en exklusiv design och med fri frakt.

Gåvokortet innehåller:

  • Exklusivt gåvokort med er hälsning
  • QR-kod/länk som leder till Giftshop
  • Personlig kod för login

Juliga delikatesser i er egen julportal

Delikatesser

Varför inte låta dina medarbetare njuta av en riktigt smakrik jul? En trälåda fylls av härliga delikatesser från vår absoluta favorit-delibutik och levereras hem till dörren. Njut av ostar, chark, marmelad, kex, oliver och mycket mer… En minst sagt fröjdefull jul! Eller låt dem välja en egen härlig presentkasse – vi vet vad som uppskattas, vad som fungerar bäst att skicka.

Det ska vara enkelt!

Många har mer än någonsin att göra inför ju. Därför är din portal enkel att använda, både för dig och för mottagaren!

Vill du ha mer information eller göra en beställning?  Hör av er till oss på jul@bsc.se, eller fyll i formuläret nedan så hjäper vi er! Du kan också gå in titta och prova på vårt exempel på en JULPORTAL!

Varmt välkommen – och God Jul!