KOM IGÅNG TILLSAMMANS – PÅ DISTANS!

Snart är det påsk med ledighet, god mat och massor, massor, massor med godis (vi talar bara av egen erfarenhet)… Sedan är det dags för… Just det ja. Att försöka komma igång med att just komma igång igen! 

Med mycket stillasittande distansarbete och relativt få utflykter utanför hemmaarbetsplatsen är det lätt att komma i o-fas. Nu hjälps vi åt att ändra på det! Det är verkligen en ny utmaning att försöka peppa sitt team och behålla en bra sammanhållning i dessa tider. För er som vill främja de anställdas hälsa och välmående föreslår vi en gemensam stegtävling som enar alla. Vi lovar att personalens mående speglar resultaten – och ni kommer ha roligt!

AKTIVITETSTÄVLING MED FÖRETAGET

Gör en rolig aktivitetstävling med – och för – hela företaget!
Ni registrerar steg och/eller andra aktiviteter via appen. Målet är att gå 10 000 steg om dagen men alla aktiviteter räknas!
Ni följer en virtuell rutt och under tiden följer ni framgången i topplistor och andra grafiska representationer på företag-, avdelning-, lag- och individnivå!

LÅT OSS SKRÄDDARSY EN STEGTÄVLING TILL ERT FÖRETAG!

Ta chansen att skapa er unika friskvårdsaktivitet där ni själva bestämmer precis vilka aktiviteter som ska räknas. Vad vill ni sätta extra fokus på? Cykla till jobbet, stressa mindre eller är målet att höja pulsen 30 minuter varje dag? Vi anpassar kampanjen helt efter era behov. Ge tävlingen ett namn som enkelt sprids och sätter tonen för hela satsningen! Det är ER stegtävling och det är NI som sätter gränserna…

  • Valfritt startdatum och kampanjperiod – Kombinera start och målgång med en kickoff eller sommarfest?
  • Valfri kampanjlängd inom 12 månader – 6–12 veckor rekommenderas – många lyckas också med längre kampanjer!
  • Egna tävlingsnivåer – Tävla individuellt, i lag, avdelning mot avdelning, region eller i en kombination! Ni väljer själva!
  • Sätt ett eget aktivitetsmål – Stegsnitt på 10 00 steg eller andra aktivitetsmål?

VARFÖR INTE PASSA PÅ ATT “RESA UTOMANDS” TILLSAMMANS  – MITT I PANDEMIN?!

6 storstäder på 6 veckor? Eller 7 storstäder på 49 dagar? Allt är möjligt och ni får resa vart ni vill – även om det råder reseförbud i världen där utanför! Följ din och lagets framgång mot städerna i den virtuella kartan med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet!

Ni följer enkelt framgången i en spännande virtuell karta genom t.ex. Rom, London, Paris, Berlin, Amsterdam, Reykjavik & Wien. Med 10 000 steg om dagen når ni målet i kartan innan utmaningens slut!

EN TRYGG OCH SÄKER LÖSNING

Med en kombination av kommunikation, teknologi och konceptualisering får ni ett koncept som bygger en sund kultur på arbetsplatsen och skapar gemenskap. Tävligen är dessutom både trygg och säker och fungerar med befintliga träningsarmband och appar! Era steg överförs automatiskt med appen och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Deltagarna kan integrera sina aktivitetsklockor direkt via aktivitets-hemsidan eller med Apple Hälsa och Google Fitness.

  • Tjänsten fungerar både på web och app
  • Vi står för all teknisk support
  • Tjänsten är GDPR-kompatibel
  • Tjänsten fungerar på alla skandinaviska språk, engelska, tyska, franska, spanska och finska
  • Tjänsten är integrerad med Fitbit, Polar och Garmin
  • Aktivitetsdatan hämtas från Apple hälsa och Google fit, vilket säkrat att de allra flesta kan använda denna app som stegräknare.

MAXIMERA INSATSEN OCH ENGAGEMANGET

Genom att t.ex. ha hållit uppe stegsnittet med 10 000 steg/dag kanske deltagarna kan ges en chans att vinna ett presentkort? Då behöver man varken gå snabbast, längst eller registrera flest aktiviteter för att kunna bli en vinnare! Klaras stegsnittet har man oavsett gjort en riktigt bra insats och är med i dragningen.

Andra sätt att maximera deltagarnas engagemang och intresse för tävlingen är att dela ut tex presentkort eller ha en gemensam kick-off på distans för att få igång er gåtävling! Eller varför inte låta oss skicka ut fina må-bra-kassar (för mer information om våra kassar – klicka här!) med extra energi och omtanke till alla som anmält sig? En brandad vattenflaska med företagets logotype, gåstavar och handledstyngder är andra uppskattade presenter som passar perfekt i detta sammanhang!

Med våra digitala lösningar (klicka här!) kan vi se till att ni får ett både minnesvärt och proffsigt kom-igång-event, eller varför inte köra roliga “After-Walks” på fredagarna som en ny rutin? 

Engagera och aktivera personalen år 2021! Kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för fler förslag på hur vi kan hjälpa er med aktiviteter så att ni kan göra en hälsoresa tillsammans – på distans! Du når oss på hello@bsc.se eller via formuläret nedan!