Julfest – på ett helt nytt sätt!

Bjud ditt företag eller dina kunder på en magisk upplevelse — The Wondrous & Digital Christmas Show – ONLINE!
En makalös digital julyra med Carola, Isaac & The Soul Company och Andreas Weise. Fira jul med kollegorna på ett helt nytt sätt!

Tid och platss: När och var du vill…

Bjud på en unik upplevelse!

Som företag går ni in i en stämningsfull digital julvärld och får en intim och samtidigt festlig upplevelse för era anställda, anpassad efter ert varumärke. Er VD, eller annan talesperson, spelar in en video i studio och håller på så sätt sitt jultal till er grupp.

Väl på plats minglar ni i den digitala festlokalen, avnjuter Carolas julkonsert och en hejdundrande show med Isaac & The Soul Company. Och vem står för julstämningen då? Ingen mindre än Andreas Weise. Är det jul, så är det.

The Wondrous & Digital Christmas Show är helt digital och upplevs lika bra vid hemarbetsplatsen som i konferensrummet, eller varför inte hemma framför datorn eller TVn med familjen? Kort sagt, runt hörnet väntar julmagi på ett innovativt och nyskapande sätt, med lika mycket känsla och glädje som någonsin en julfest bjudit på.

Självklart hjälper vi till att skicka hem härliga julkassar, julkorgar eller julklappar för att maximera upplevelsen om ni önskar. Är det jul så är det…

Vill ha mer julinspiration?

Missa inte vår pdf med priser och mängder av förslag på gåvor och aktiviteter! Maila jul@bsc.se så kommer en i din mailkorg!

Välkommen att kontakta oss! 

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill ha vår fina jul-pdf, prata jul, klappar, julmat, vill ha tips, info eller priser! Skicka ett mail till hello@bsc.se!