Kicka igång 2025 med en vinterkonferens!

I januari, när naturen klär sig i frost och snö och det nya året har börjat, är det den perfekta tiden att samla kollegorna för en inspirerande vinterkickoff. Föreställ er en plats där landskapet gnistrar i vitt och där den krispiga vinterluften fyller er med energi och kreativitet. Att lämna stadens hektiska tempo bakom sig och omfamna vinterlandskapets stillhet är det optimala sättet att skapa sammanhållning och inspiration. Vi hjälper er att hitta den perfekta anläggningen, omgiven av snötäckta skogar och fridfulla sjöar.

Fjällresor

Att arrangera ett företagsevent i fjällen erbjuder en unik möjlighet att kombinera teambuilding med avkoppling i en spektakulär naturmiljö. Med snöklädda landskap, friska fjällvindar och en atmosfär av avkoppling, skapar fjällen en inspirerande inramning för produktiva möten och teambuilding.

Vintern i fjällen öppnar upp för ett stort utbud av aktiviteter som kan integreras i konferensprogrammet. Efter en intensiv mötesdag kan deltagarna varva ner med utförsåkning i någon av de populära skidbackarna eller delta i längdskidåkning genom fjällets tysta, snöklädda skogar. För de som söker mer fartfyllda äventyr finns skotersafari eller snöskovandring, där teamet tillsammans får upptäcka fjällens magiska vinterlandskap.

För dem som föredrar lugnare aktiviteter kan ett avkopplande spabesök med utsikt över de snötäckta topparna ge möjlighet till återhämtning. Avsluta dagen med en gemensam afterski eller en middag framför brasan, där kollegor får tid att nätverka och reflektera över dagens upplevelser.

Fjällvärldens lugn och vidsträckta vyer skapar en perfekt miljö för fokuserade möten och workshops. Många fjällanläggningar är utrustade med moderna konferenslokaler, och att arbeta i en miljö där naturen ständigt finns nära inpå kan stimulera både kreativitet och samarbetsvilja. Den friska luften och den vackra omgivningen ger deltagarna ny energi, vilket bidrar till mer produktiva möten och nya idéer.

Exotiska vintriga resmål

Upplev en magisk vinterkonferens på några av de mest unika och fascinerande vinterdestinationerna. Byt ut den vanliga konferensmiljön mot snötäckta landskap, gnistrande norrsken och oförglömliga äventyr. Vi erbjuder skräddarsydda resor till vinterdestinationer så som Island och Svalbard.

På Island kan ni kombinera effektiva möten med spännande utflykter. Tänk er att efter en dag av kreativa workshops bada i den berömda Blå Lagunen eller uppleva norrskenets dans på himlen – en magi som stärker både teamandan och arbetsglädjen.

Eller varför inte resa till Svalbard? Här väntar den arktiska vildmarken med snöskoteräventyr, hundspann och isgrottor. Låt era konferensdagar avslutas med oförglömliga upplevelser i en orörd natur, där norrskenet lyser upp den vintriga natthimlen och skapar en sagolik atmosfär.

Citynära vinterkonferenser

För er som föredrar att stanna nära stadens puls och dynamik, erbjuder vi självklart även citynära konferenslösningar. Konferera i någon av Sveriges pulserande storstäder Stockholm, Malmö eller Göteborg med omnejd.  Vi hjälper er med upplägg där ni hinner med både att mötas, känna på stadens puls och njuta av en härlig middag som livar upp vinterns mörker.

Varför inte på en citynära spaanläggning där ni kan kombinera produktivitet med välbehövlig avkoppling. Under dagen erbjuds ni moderna konferenslokaler utrustade med allt ni behöver för att skapa en framgångsrik och inspirerande konferens. När mötena är klara kan ni koppla av i de varma källorna, i bastun eller unna er en skön behandling.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta oss, skicka ett mail till hello@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart!