Resor och events utomlands

Vill du skapa oförglömliga minnen tillsammans med din personal eller dina kunder? Då är BSC Travel AB det perfekta valet för dig!
Vi är ett dotterbolag till BSC Business Service Club, som har varit verksamma sedan 1987.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera resor över hela världen för grupper mellan 10 och 2000 deltagare. Vi samarbetar bara med de bästa lokala aktörerna på varje destination för att garantera hög kvalitet och säkerhet. Hittills har vi tagit med över 8000 nöjda kunder på fantastiska äventyr!

Är du redo att upptäcka nya platser, kulturer och upplevelser? Kontakta oss på bsctravel@bsc.se så hjälper vi dig att planera din drömresa!

P.S. Missa inte vårt fantastiska reseförslag för konferens till Calpe (Alicante) till svårslaget pris - läs mer här!

Dessa resmål arbetar vårt team med nu:

Hej Eszter, vad jobbar du med för destinationer för tillfället?

Just nu sitter min fin kollega Erika och jag med arrangemang i Aten, Riga, Skottland, Munchen, Slovenien, Calpe och en riktigt spännande resa till Japan.

Har du någon favorit av de som du jobbar med?
Kanske tråkigt svar men nej, det är allihop. Skottland och området runt Edinburgh har jag en lång relation med, älskar att jobba där. Fantastisk natur, otroligt härliga människor och mycket rolig event med ca 130 deltagare från 5 länder som samlas för några fullspäckade dagar.

Grekland, vem gillar inte Grekland?
Även detta projekt med en internationell grupp där det blir mycket fokus på branding och aktivering med fokus på den lokala matkulturen. Väldigt roligt…och, vem gillar inte att jobba vid havet en härlig maj månad?

Slovenien, en okänd pärla som var kanske den resan som förvånade mig mest. Blev helt tagen när jag fick chansen att besöka Bled och Ljubjana och Slovenska alperna. Nåt av det vackraste jag har sett. Tycker att alla måste besöka detta fantastiska land!

Calpe i Spanien nej du, tyvärr också en favorit haha en av de härligaste städer jag har besökt längs den spanska kusten. Missa inte vårt prisvärda erbjudande för grupper dit, klicka här för mer info!

Och Tyskland, landet med magisk natur vart man än vänder sig.

Gruppen som vi jobbar på Japan med är kanske ändå mest spännande. Vi jobbar på ett program med flera städer, massa aktiviteter och överraskningar i nästan en hel vecka. Kommer bli magiskt.

Sen har vi fantastiska Riga och Jurmala precis utanför. Också en stor internationell grupp med fokus på Teambuilding, här har vi precis påbörjat arbetet med innehållet och det är alltid kul!

 

Johanna, vad har du för skoj på gång?

Blandad kompott för mig i Europa… Island, Mallis, Rotterdam och Krakow. Grupper med olika önskemål i olika storlekar, vilket gör det extremt kul

Island är en återkommande destination och är perfekt för det äventyrliga företaget. På Island kan vi göra en otroligt roligt och varierat program tillsammans med vår fantastiska isländske lokala guide som känner allt och alla! Vill ni uppleva en oförglömlig konferensresa/kickoff med fantastisk natur, roliga aktiviteter och god mat, är Island det perfekta valet!

På Island kan du njuta av allt från vulkaner och glaciärer till varma källor och valar. Du kan också prova på spännande äventyr som jeep- och fyrhjulingsturer, glaciärvandring och islandshästridning. Reykjavik är en charmig och modern stad med ett rikt utbud av restauranger som serverar lokala delikatesser från havet och landet. Island ligger bara tre timmar bort med flyg och det är enkelt att ta sig från flygplatsen till centrum på 40 minuter.

Mallorca och Palma, jag fullkomligt älskar denna ö. Jag har både bott här och gjort otaliga resor hit både privat och i jobbet. Ön bjuder på så otroligt mycket, allt från fina stränder, klart vatten, fantastiskt klimat till fina vandringar och kultur. Mallorca lyckas dessutom alltid hålla sig uppdaterad och trendig, det öppnar hela tiden nya coola restauranger och barer och det finns alltid något nytt att upptäcka. Åker man till Mallorca en gång så kommer man åka tillbaka.

Rotterdam, en fantastisk stad som bjuder på mycket spännande arkitektur och gastronomiska upplevelser samt har en av världens största hamnar. Glöm Amsterdam, Rotterdam är Amsterdams lite coolare lillebror.
Staden är full av lokala designbutiker med hantverk, mode, konst och prylar du inte hittar någon annan stans. Rotterdam är en rolig stad och rent visuellt är den ett kul potpurri av arkitektur och byggnadsstilar, här finns inga gränser. Plus även för kort flygresa.

Krakow – Om ni vill uppleva en stad med rik historia, bra priser och många möjligheter till aktiviteter och utflykter, är Krakow ett utmärkt val för en gruppresa. Ni kan bland annat utforska stadens sevärdheter med en guide, besöka det berömda koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau och den imponerande saltgruvan Wieliczka. Resan till Krakow tar bara två timmar med flyg och transporten från flygplatsen till centrum tar ungefär 35 minuter.

Maria, vilka destinationer fokuserar du på just nu?

Sport sport! Just nu sitter jag med en hel del sportresor i USA. Vi skickar grupper nu till bl.a New York, Boston, och Florida. Med unika samarbeten kan vi idag erbjuda skräddarsydda paket och oförglömliga resor med exklusiva möten med spelare eller före detta spelare i världens största hockeyliga, NHL.

Vad sägs om att kombinera konferensen med NHL matcher, med stränder och mat i världsklass, en båttur bland krokodiler i Everglades och mycket mer i solsäkra Florida?

Vi syr ihop en resa med upplägg som passar för gruppen med allt från flyg och transfers, till hotellet, restauranger och aktiviteter. En kontakt för hela upplägget.

Portugal – nära Lissabon. Det pittoreska lugnet i kombination med charmig storstad. Cirka 1 timmes bilresa söder om Lissabons flygplats, ligger den charmiga fiskebyn Sesimbra, en by som på senare tid vuxit ut till en pittoresk turistort. Här finns kultur och byggnader från 1100-talet och nationalparken Arrabida som bjuder in till aktiviteter med anknytning till naturen och lokala traditioner. De pittoreska gränderna klättrar från strandpromenaden och upp mot bergssidan, kantade av butiker, barer och restauranger med fina fisk- och skaldjursrätter.  De gamla kvarteren med pittoreska hus har utsikt över den långa bukten som omges av två fina sandstränder, Califórnia och Ouro. Mitt på sandstranden står den vackra och imponerande fästningen Santiago.

Närheten till Lissabon bjuder in till att få både det lilla och den stora staden…

Innsbruck i Österrike Här kommer min grupp konferera bland Alperna med möjlighet att erbjuda deltagarna både storstad och skidor i pauserna.

Innsbruck är den perfekta kombon av storstadsflärd och skidor. Ett utmärkt alternativ till gruppen som önskar både grym skidåkning men också, för de deltagare som önskar göra annat än skidåkning, och är nöjda med att uppleva den mäktiga alpina fjällkedjan lite på avstånd.

Staden är omgivet av en imponerande bergskuliss och bjuder på en mycket vacker äldre stadsdel med charmiga gator och gränder.
För alla skidälskare är läget förstås optimalt – och samtidigt unikt bland storstäder i Alperna. Med allmänna kommunikationsmedlen eller privat buss tar man sig bekvämt från innerstaden till skidområdena, som bara ligger några kilometer bort. Priserna här ligger också i ett lite mer humant läge än när konferensen förläggs på hotellen i skidorterna.
Res med direktflyg till München (ca 2 timmar) från alla Skandinaviska huvudstäder och med den korta flygresan känns de ca 2 timmarna i transferbussen till Innsbruck som en enkel match.

Varmt välkommen att kontakta oss på bsctravel@bsc.se så hjälper vi dig att planera er nästa kickoff!