Förhöj eventet med vårt videopaket!

Vi erbjuder en rad spännande videoproduktioner som kommer att få dina gäster att prata länge efter att evenemanget är över. Skapa ett oförglömligt event med vårt videopaket som tar hela upplevelsen till nästa nivå!

Vi har här samlat de vanligaste delarna av ett event som kan förhöjas med hjälp av videos.

Här är vad vårt paket inkluderar (man kan även välja delar av paketet):

Teaser – bygg upp förväntningarna!

När börjar ett event? Så fort gästerna är på plats? Nej, det börjar mycket tidigare än så. Ett minnesvärt event börjar redan i de förväntningar som byggs upp inför. För att skapa hype producerar vi en kraftfull teaser som skickas ut till alla gäster några dagar innan eventet.
Vår skickliga produktionsteam skapar en engagerande teaser-video som väcker nyfikenheten och ökar spänningen inför ditt event. Dina gäster kommer att räkna ner dagarna tills de får vara med om något fantastiskt.

Intro – minnesvärd inledning

När du sitter i publiken på ett event, hur vill du att första känslan ska vara? Är den viktig? Vi tror det. Ge dina gäster en imponerande inledning med ett professionellt intro. Vi anpassar videon efter dina önskemål för att ge den rätt känsla inför eventet. Introt kan fylla olika funktioner, men oavsett om ni vill tagga igång gästerna, hylla era medarbetare eller skildra företagets historia så producerar vi ett intro med högt produktionsvärde.

Awards-videor – för att hylla era stjärnor!

Ska ni dela ut priser till medarbetare som presterat lite extra under året? Få dem att känna sig unika genom en pampig award-video. Varje video skapas med omsorg och anpassas efter temat för att skapa en oförglömlig upplevelse.

Sketcher

I grund och botten vill era gäster gå på eventet för att bli underhållna. Svårare än så är det inte. Vad som är svårare är hur man underhåller – vad kan man göra för att inte tappa gästernas intresse under kvällens gång? Något vi märker att våra kunder älskar är att lyfta medarbetare genom roliga sketcher där karaktärerna spelas av anställda från olika delar av företaget.

Anpassade bakgrunder

Vi designar unika rörliga och statiska bakgrunder som smälter sömlöst in i ditt event-tema. Varje detalj är noggrant utformad för att förstärka atmosfären och skapa en minnesvärd upplevelse. Oftast behöver loggor passa temat för eventet, vi hjälper till att designa både rörliga backdrops och stillbilder.

Let´s go!

Låt oss tillsammans skapa ett evenemang som kommer att bli pratat om långt efter att det är över. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan skräddarsy detta videopaket för ditt kommande event! Du når oss på hello@bsc.se eller via formuläret nedan: