Vi vill inte hålla två meters avstånd till er…

Att hålla för mycket distans är ju inte riktigt vår grej… Vi älskar att träffa våra kunder och leverantörer ute på fältet och att tillsammans med er se nya lokaler, testa aktiviteter och upplevelser. Vi behövde alltså hitta en alternativ väg och tror vi att vi hittat en lösning så vi inte tappar kontakten i dessa tider!

Två meter är alldeles för långt. MEN… Arbetsmiljöupplysningen rekommenderar endast 50–80 centimeter mellan ögon och skärm! Därför tänker vi se till att synas och höras mycket mer på olika sociala medier på detta avstånd framöver!

Vi ses väl?

På våra sociala mediekanaler kommer vi frikostigt berätta om vilka vi är, vad vi gör, presentera både oss, olika kundcase och samarbetspartners, tipsa om magiska ställen och minnas roliga evenemang vi varit med och arrangerat, helt enkelt för att vi bryr oss och vi vill hålla kontakten!

Samhället kan måhända vara i lite halvdvala just nu, men vi vågar lova att det ändå händer massor – och vi missar ingenting! Våra flygande (nej, inte bokstavligen) BSC-reportrar filmar och berättar om alla de där spännande lokalerna och ställena ni inte får missa i höst!

Här har vi till exempel vår Annika (och Svea) som visar upp en helt fantastisk oas ni bara inte får gå miste om!

Och nedan, ett skräddarsytt Webinariekit vi är superstolta över och som vår Charlotte satt ihop i samarbete med en av våra älsklingskunder! Är det inte möjligt att ses fysiskt så kan man ändå anordna en snygg lösning på distans! Tro oss, vi har massor med både proffsiga och roliga lösningar vi gärna delar med oss av för alla möjliga typer av onlinearrangemang!

Vi gillar er. Gilla oss!

Så låt oss komma lite närmre varandra via våra sociala medier och låt oss ses på rekommenderat avstånd – vi har massor att visa och berätta! Vi är ert personliga eventbolag och det kommer förhoppningsvis framgå i både videos, tävlingar och bilder.

Gilla oss via länkarna nedan! Vi finns både här – och där – för er!

BSC Event Instagram        BSC Event Facebook        BSC Event LinkedIn

Välkommen att kontakta oss! 

Som vanligt är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata bokning, vill ha info eller priser! Skicka ett mail till bookings@bsc.se så hörs vi snart!