Vi söker en ny kollega

BSC är en eventbyrå som producerar event, möten och utlandsresor med hög kvalitet. Nu söker vi en väldigt duktig eventprojektledare som passar in i vårt dream team och som kommer att få arbeta med roliga och välkända kunder och varumärken. Kika gärna på vår inspo-sida här för en bättre bild av kunder och uppdrag: bsc.se/event-inspiration-referenser/

Är du en erfaren, kreativ och en grym projektledare som lika gärna talar engelska som svenska? Vill du leverera på topp, slå försäljningsrekord och ha jädrans kul – då ska du söka denna tjänst!

Du kan det här sedan tidigare och kommer snabbt upp i full speed.

Läs mer om BSC och BSC Travel nedan och vad vi söker hos vår nästa stjärna!

P.S. Även en frilansande eventprojektledare kan vara aktuellt för oss – hör av dig om du tror att du passar in med vårt arbetssätt!

Event Project Manager

Är du en erfaren, kreativ och positivt laddad eventprojektledare – helt enkelt ett proffs på sommar- och julfester, konferenser, roliga gruppaktiviteter och festmiddagar? Är du en person som älskar att vara spindeln i nätet, ha koll på alla delar i ett projekt och kan fokusera både på de minsta detaljerna och på helhetsresultatet? Behärskar du många parallella uppdrag, stora som små, och kan samtidigt hålla ett högt tempo?

Viktigt

Vi är jätteglada och tacksamma för att många finner intresse för oss men det är viktigt och avgörande att du har erfarenhet av att ha arbetat på ett eventbolag eller motsvarande där du har:

1. Haft ett säljande arbetssätt t ex genom att söka upp potentiella kunder, vara proaktiv och sälja in företaget och dig själv som event projektledare. Att du kan skapa tilltalande offerter med rätt innehåll som gör det lätt för kunden att välja dina förslag.

2. Varit projektledare för många event, kickoffer, konferenser, säljmöten, sommar- och vinterfester med 10-250 deltagare. Du ska ha tagit fram koncept,  sålt in, planerat och genomfört dina projekt med ett team samt själv haft uppföljningsmöten med kunden.

Om dig

Vi tror att du är en person som är van att leda projekt och ta fram tilltalande upplägg. Du har en utvecklad projektmetodik, är kreativ och duktig på att styra dina kunder. Du är en team player – men måste också kunna offerera bra och sätta kontrakten självständigt. Om det inte är så många förfrågningar från kunder i ditt knä då tar du genast tag i det och finner dina sätt att få in nya uppdrag. Du är social och har lätt för att knyta kontakter samt tillsammans med kollegor driva uppdrag i mål. Du lockas av internationellt arbete – sett till kunder och arbetssätt. Du lär vara en driven och ambitiös person om vi gissar rätt.. 😉 .

Arbetsuppgifter

I rollen som eventprojektledare kommer du att aktivt arbeta med att offerera och sälja in projekt, för att sedan projektleda dessa från ax till limpa tillsammans med en projektgrupp. Projektens storlek kan variera från stort till smått, från mindre företagsevent till större med många hundra deltagare. Det innefattar också små och större events utanför Sverige. Du kommer även vara kundansvarig för en utvald skara kunder.

Formella krav

-Utbildad eventprojektledare
-3+ års erfarenhet som projektledare allra helst på eventbolag
-Goda referenser från både kunder och personalansvariga
-Erfarenhet av projektledning från eventproduktion
-Erfarenhet från försäljning och marknad (meriterande)
-Erfarenhet från eventbyrå (meriterande)
-Dokumenterad försäljningserfarenhet
-Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift
-Ytterligare språkkunskaper (meriterande)
– Gärna körkort

BSC Business Service Club

Vi är en eventbyrå som producerar event, möten och utlandsresor med hög kvalitet. Grundat 1987, så en av Sveriges mest rutinerade partners. Vi har även dotterbolaget BSC Travel för produktioner av gruppresor utomlands på samma höga nivå som de svenska eventprojekten. Bolagen omsätter tillsammans ca 52 MSEK.

Det som skiljer oss från de andra i branschen är att vi inte pitchar på eventprojekt hela tiden, någon enstaka gång bara. Istället väljer vi ut de kunder vi vill arbeta med långsiktigt – eller de väljer oss. Vi följer vi dem hela året med alla deras olika behov av event, t ex den årliga kickoffen (ibland utomlands), kundträffen, inspirationsdagen, säljavdelningens teambuilding och ledningsgruppens restaurangbokningar. Detta gör att vi arbetar väldigt brett, från stort till smått, där det är kundens behov som styr.

Tillsammans erbjuds företag hela bredden av event, konferens, resor och nöjen – stort som smått – vilket BSC är unika om att kunna leverera och hantera!

Kunder och uppdrag

Många av våra kunder tillhör stora internationella koncerner och deras högt ställda krav på kreativa eventlösningar, servicenivån och administrativa resurser blir en perfekt match med oss på BSC.

Vi har alla eget kundansvar och arbetar med superfina företagskunder och hjälper dem med stort som smått. För större och/eller mer komplexa produktioner så arbetar vi i team och projektgrupper.

Här kommer du till ett professionellt och varmt dream team som arbetar med några av de mest eftertraktade varumärkena.
Se några av våra referenscase här: bsc.se/blog/bast-pa-digitala-event

Hållbarhet och värderingar

Vi arbetar långsiktigt i alla våra relationer – medarbetare, kunder och partners/leverantörer. I vårt team idag så är vi 14 pers där vissa arbetat 10 år – 20 år och flera är nya senaste året. Hållbarhet och att stå för vår policy är viktigt för oss, likväl som att leva våra egna värderingar. Vi håller diskussionen vid liv internt. Under 2023 gör vi en utbildnings- och intern revideringsresa kring hållbarhet.

Vi har:

Väldigt kul, det är viktigt
37,5 timmars vecka som heltid
Egen företags-PT med både individuella och gruppaktiviteter
Dessutom friskvårdstimme varje vecka
Årligt friskvårdsbidrag
Flextid
Flexibelt med kontoret 2 dgr vecka just nu *
Interna kickoffer och resor
Pensionsavsättning
Gemensamma frukostar
Utbildningar internt
Lärande kultur
Kreativa fredagar
Hundar på kontoret *
Vårt kontor ligger i ett av höghusen vid Globen/Avicii Arena med oslagbar utsikt över Stockholm.
Vi arbetar mycket från distans.*

* Vårt kontrakt på kontoret går ut om ett år, vi har inte ännu bestämt om vi ska flytta och i sånt fall vart.

Ansökan

Maila din ansökan till Kerstin Öhman, VD och ägare, kerstin.ohman@bsc.se

**

 

 

 

________________________________

Privacy Preference Center