Ett distanserat välmående med nya lösningar!

Att bara helt sonika ställa om verkligheten till att bli digital trodde vi väl aldrig riktigt skulle fungera i längden…?
De flesta av oss har utsatts för ett enormt utbud av ettor och nollor, oräkneliga digitala träffar och möten senaste året. Det är få som engagerar på riktigt och sticker ut. Med torra ögon och en enorm längtan efter att få mötas sig igen avverkas dagar och webinarier mer eller mindre på rutin.

Lyckligtvis händer det en hel del i den omtumlade världen där utanför! Framförallt börjar fler och fler försiktigt träffas igen under trygga former – gärna utomhus. Men också sättet att mötas ser idag ser annorlunda ut och har fläckvis faktiskt blivit både roligare och mer spännande än någonsin! Kombinationen där man drar fördelar av både det fysiska och digitala mötet är lika viktigt som det är glödhett!

Nya möteslokaler där gränserna mellan digitalt och fysiskt suddas ut

Det finns en mängd nya, fräscha möteslokaler som anpassats för hybrida events – och då menar vi MÅNGA! Det är lätt att glömma bort de som inte deltar fysiskt, men här finns faktiskt möjligheter även för de som inte kan eller vill vara med på plats att hämta upp sin mat- och produktpåse som de sedan kan nyttja under den livesända kickoffen eller konferensen!

Med fördel kan man också kombinera dessa möten med aktiviteter som sker både live och online – samtidigt! Interaktivt så det förslår!

Gör de digitala upplevelserna minnesvärda!

Hemarbetare och reserestriktioner har verkligen förändrat vår vardag… Det digitala utbudet blir allt viktigare som komplement även till sådant vi utför fysiskt. Att kunna förstå sig på och erbjuda minnesvärda upplevelser online blir A och O om man vill hålla sig konkurrenskraftig och kunna engagera, aktivera och överraska omgivningen. Så ser den nya verkligheten ut.

Sådant vi aldrig trodde skulle normaliseras såsom t.ex. träningspass via länk har fått en enorm genomslagskraft världen över! Passa på att göra något roligt av det!

Digital träning och välmående på distans

Digital träning har vi på BSC förstås testat på! Dels har vi fått genomgångar av rygg- och höftövningar för att stärka oss rent fysiskt inför köksbords-hemarbetet. Vi har lärt oss om pauser, att dricka vatten och om vikten att andas rätt av vår CT (Company Trainer).

Men vi har dansat också… Ute på krogen just nu är det mest “sittande disco” som gäller. Så blev det inte för oss. Vi bjöds istället på en helt galen, rolig, annorlunda och spännande fredagseftermiddag tillsammans med Peter Seipen! “Fitness dance session” kallades upplägget där träning, dans och massa glädje strömmade direkt in våra hemmakontor! Skräddarsydd företagetsträning kan aldrig ha gjorts roligare…

Hjärnträning framför skärmen!

Det finns mycket mer aktiviteter än träning som kan ske på distans! Varför inte bjuda på en origamikurs på lunchen?  Digitala tipspromenader, olika provningar, lekar och frågesporter är oändligt populära och utgör ett både roligt och lätt sätt att samla och engagera era medarbetare!

Välkommen att kontakta oss! 

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata trender, personalutveckling, boka en digital eller fysisk upplevelse!

Skicka ett mail till hello@bsc.se!