Tips för en färgglad påsk

Våren är i luften, påsken närmar sig med stormsteg och det är dags att addera lite färg och glädje till arbetsplatsen! Vill du överraska dina anställda eller kunder med något speciellt i påsk? Vi på BSC vet hur viktigt det är att skapa minnesvärda ögonblick för era anställda och kunder, därför har vi tagit fram några tips för att göra er påsk minnesvärd.

 

Buketter

Sätt tonen för påsken med en underbar påskbukett som inte bara fyller rummet med färg, glädje och fräschör utan också skapar en varm och inbjudande atmosfär som lyser upp stämningen på kontoret.

 

 

Påskgodis

Gör påsken sötare och skäm bort dina kollegor och kunder med påsklådor fyllda med en mix av goda choklad och kola favoriter, allt inslaget i papper. Det blir ett festligt tillskott till påskfirandet på kontoret. Lådans utförande är i en klassisk påskdesign och dess storlek gör att den är enkel att skicka då den går ned direkt i brevlådan hos mottagaren. Du kan också välja att skräddarsy godislådan för en mer personlig design:  

  • Egen hälsning på insidan av locket 
  • Egen logotyp på locket.
  • Egen bild/design på locket.

Mått:
Lilla lådan: B 249 mm x H 149 mm
Stora lådan: B 309 mm x H 214 mm 

 

Otraditionellt påskägg

Gör påsken till en smakfull upplevelse och byt ut de traditionella sötsakerna i påskägget mot populära delikatesser såsom dessertostar, salami, mandlar och oliver. Dessa delikatesslådor finns i olika storlekar med olika typer av innehåll. Vi hjälper er att ta fram innehåll efter era önskemål.  

 

Kontakt

Låt oss hjälpa dig att skapa en varm och minnesvärd upplevelse för dina värdefulla medarbetare och kunder. Kontakta oss på hello@bsc.se för att skräddarsy dina perfekta påskgåvor och sätt guldkant på påsken för alla!