Bjud in till fest på kontoret!

Vi hjälper er att förvandla vardagens ytor till festliga och ombonade rum för gemenskap och glädje. Allt från stora företagsfester med catering och underhållning från scen till temafrukostar eller aw med ölprovning.

Ni får inte bara idéerna och innehållet från oss utan även allt det praktiska löser vi som t ex dekor, personal, catering, underhållning, arkadspel, gästartister, inspiratörer och mattor.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få förslag och priser på hello@bsc.se eller fyll i formuläret längst ned.
👇  Nedan kommer några förslag på kontorsfester

Tema Världen Runt

Bjud in till fest på kontoret där vi hjälper er att sätta ett festligt “Världen runt-tema” med hjälp av olika mat, dryck, musik och frågor från olika länder. Gästerna anländer, lämnar ifrån sig jackor i garderoben och får en namnbricka. Namnbrickan består av en plastficka som namnskylt av större format som hänger i remmar runt halsen och håller temat ”ensamresande barn”. I fickan  till namnskylten finns en talong för tipspromenad samt biljetter till kvällen.

Dekor och mat är inspirerad från några av era favoritländer. Musik spelas upp som representerar länderna där maten är framdukad. Vi låter gästerna gå runt i lokalen och svara på ett par frågor om de olika länderna – eller frågor om ert företag . Snabb prisutdelning där vi kan ha en sista utslagsfråga som är riktigt klurig.

Exempel på matstationer med kockar; Pizzaslizes, klassisk Paella i stor paellapanna, ost & charkbricka med tillbehör, smörrebröd, sushi, macarones/små mini prinsesstårtor. Finns möjlighet hos er så är Foodtrucks av olika slag väldigt trevligt också.

Aperitivo på La Officína – Afterwork

Vi tar med Italien till ert kontor och dukar upp en härlig Italiensk afterwork.

En aperitivo är en drink före middagen och kommer från det latinska verbet aperire, ”att öppna” magen innan du äter middag. Vi kommer till kontoret och dukar upp en typisk aperitivo som inkluderar mindre snacks bland annat kex, oliver, charkuterier, ost och bröd.

BSC fyller kontoret med italiensk stämning i form av musik och roliga aktiviteter. Tveka inte att boka in er AW idag!

Frukost á la Winter Wonderland

Varför inte en mysig frukost på kontoret en vintermorgon? Vi vill att ni ska få känslan av att sitta i en mysig stuga i fjällen och bara njuta av lugnet. Vi dekorerar kontoret med en låtsasbrasa, gran, plädar och lyktor efter våra förslag och era önskemål.

Vår vision är att personalen kommer in till kontoret där frukosten står uppdukat tillsammans med den efterlängtade varma chokladen & marshmallows. En uppskattad gest för alla medarbetare i vintermörkret helt enkelt.

 

Det hemliga godisrummet

Vi älskar att skapa överraskningar och vi pysslar när ingen ser oss för att skapa barnslig glädje till fikan. Vi kan pyssla på ert kontor när ingen är där och göra i ordning ett rum som ingen använder under dagen. Lagom till fikastunden så finns helt plötsligt en ballong fylld med små lampor vid receptionen – följer man det glittrande snöret som är fäst vid ballongen så leder det fram till det hemliga rummet fyllt av godis och fikabröd. Man blir barnsligt förtjust, oavsett ålder..

Konceptet fungerar lika bra för ölsorter att prova inför aw eller “bubbelrum” inför jubileum eller firanden.