SOMMARPRESENTER OCH HÖSTAKTIVITETER! 

SNART SES VI IGEN! BOKA IN HÖSTENS KONFERENS NU!

Det märks tydligt att det börjar bubbla därute bland företagen! Inte bara har restriktionerna lättat och vaccineringen är i full gång, utomhusvistelser och en enorm längtan efter att få återgå till arbetsplatsen och framför allt få träffa kollegorna igen är påtaglig! Efter ett minst sagt annorlunda år börjar det bli dags att blicka framåt! Se till att boka in konferensen – och gå inte miste om julbordet, för nu är det minst sagt högtryck på både anläggningarna och restaurangerna!

Flera av de bästa konferensgårdarna i Stockholms närhet har tagit sig tid att göra renoveringar och rejäla uppfräschningar under pandemin. Det har skapats fantastiska utomhusrum, luftiga samlingslokaler både inomhus och utomhus, och man har satsat hårt på aktiviteter där man kan hålla bekväma avstånd.

Hör av er till oss för förslag på hur vi kan hjälpa er med sommarens och höstens aktiviteter! Du når oss på hello@bsc.se. Vi är uppdaterade på hur det ser ut i världen där utanför hemmakontoret!

HUR ÖNSKAR DU DINA MEDARBETARE GLAD SOMMAR?

MISSA INTE VÅRA NYA SOMMARBOXAR!

Presentboxar och sommarboxar

Inför sommaren är det många som vill skicka ut en present till sina medarbetare! Vi har färdiga kassar och boxar som vi sänder ut tillsammans med din hälsning! Just nu kan vi också erbjuda fantastiska lådor med kvalitetsprodukter från Cervera som vi kompletterar efter era önskemål med t.ex. dryck, snacks och andra godsaker!

Vad sägs om Hamburgerboxen, Skördeboxen, Ostboxen, BBQ-boxen, Glassboxen, Drinkboxen, Pizzaboxen, Vegoboxen, Smakboxen, Grillboxen eller Picknickboxen…? Flera av produkterna kan dessutom med fördel förgyllas med er egen företagslogga eller önskad text, t.ex. grillförklädet, ostbrädan, shakern och vattenflaskan!

Priser från 350:- exkl moms! Kontakta oss så berättar vi mer!

VÅRA POPULÄRA KASSAR!

sommarkassar och sommarpresenterVi har massa spännande nyheter och fortsätter med våra gamla godingar inför sommaren! Just nu är utöver AW-kassen, den härliga Rosé-kassen och EM-kassen lite extra populära! Vi har både färdiga koncept och skräddarsyr era kassar efter önskemål och behov! Vem sa förresten att det måste vara just en kasse? Kreativitet är något vi lovordar och en egen brandad kylväska fungerar minst lika bra som förpackningsmateriel!

VÅRA FINA SOMRIGA KASSAR:

AW-kassen (Standard + Deluxe)

Vår storsäljare! Perfekt att skicka hem inför en digital aw eller helgmys!

Molto Bene

Vår italienska temakasse med delikatesser som gjort succé!

EM-kassen

Heja fram Sverige genom fotbolls-EM i sommar med allt som hör till!

Sommarkassen

Kompott av årets sommarsmaker direkt hem till dörren!

Cocktail-kassen

Fräscha drinktillbehör att blanda med valfritt från skafferiet och snacks!

VILL DU HA VÅR PDF MED SOMMAR-KASSAR OCH MYCKET MER?

Maila oss på kassar@bsc.se så får du vår PDF, fullproppad med somriga kassförslag där du mer utförligt kan se innehåll och priser. Den inkluderar dessutom ovärderliga tips på både aktiviteter och best practice för ert nästa digitala möte! Förslag på tidigare innehåll i våra kassar hittar ni här! Och vi skräddarsyr alltid  efter era önskemål. Självklart är våra kassar klimatkompenserade.

LIVA UPP MÖTET MED EN SOMRIG QUIZ!

quiz och teamaktiviteter

Kombinera er sommargåva inför semestrarna med en rolig aktivitet! Vårt rese-quiz ”Jorden runt på 30 minuter” är en jätterolig tävling för er som  börjar bli ressugna – eller kanske planerar en utomlandskickoff! Med kluriga och intressanta frågor från världens alla hörn kan ni enskilt eller i små lag både få en chans att skryta, skratta, lära och förundras.

Svarsformuläret lägger vi ned i kassarna tillsammans med er personliga hälsning och alla godsaker och instruktioner och frågor får du som lekledare i din mailkorg! Själva aktiviteten sker sedan på Teams, Zoom eller den kanal ni normalt kommunicerar i och känner er hemma med och er utvalda lekledare bläddrar fram frågorna som en vanlig presentation. Det ska vara lätt att ha kul! (Med det inte sagt att våra frågor är särskilt lätta…!). Svaren går ni sedan igenom gemensamt där mycket skratt och ”AHA” utlovas!

TID FÖR HÄRLIGA UTOMHUSAKTIVITETER

Utomhusfest och sommarfest

DET ÄR INNE ATT MÖTAS  UTE!

Det är hög tid att boka in sensommarfesten och höstkonferensen! Hör du till dem som inte fullt ut vågar tro att hösten kommer se annorlunda ut? Vill du helgardera dig? Boka in konferensen nu, och vi ser till att det finns en digital back-up-lösning så ni kommer att kunna ses – oavsett- på spikat datum!

I augusti och september är det perfekt att ses utomhus. Varför inte boka in en egen kock och anordna en stor härlig grillfest med extra allt ? Kockarna kommer med oljefatsgrillar och brassar på plats och grillar allt eftersom för att sedan servera direkt från grillen till gästernas tallrik och berättar om vad det är? Eller kanske en grillkurs där alla får lära sig grilla på riktigt och tillsammans lagar en 3- eller 5-rätters middag? Eller anordna en härlig picknick tillsammans där alla kan samlas i små sällskap runt sina korgar med godsaker och sedan njuta av underhållning från en uppbyggd scen? Kanske kombinera med spontana aktiviteter som brännboll och boule?

Vi har mängder av kreativa förslag för både er nästa get-together och för er nästa aktivitet! Kontakta oss eller läs mer om våra Teambondingaktiviteter här!

Kontakta oss! 

Du har väl inte missat att Coronagåvan blir kvar året ut och beloppet höjs från 1 000 kronor till 2 000 kronor? Detta innebär att arbetsgivare får ge sina anställda en gåva upp till ett värde på 2 000 kronor (inkl moms) skattefritt! Detta gäller alltså utöver den julklapp du alltid får ge och som från och med i år får vara värd 500 kronor (inkl moms). (Läs mer på Skatteverket).

Välkommen att kontakta oss för förslag på hur vi kan hjälpa er med sommarens och höstens aktiviteter! Du når oss på hello@bsc.se eller via formuläret nedan!