Rätt känsla inför sommarfesten

Att få bjuda in sitt team till sommarfest är alltid ett härligt inslag i jobbkalendern. Oavsett om ni vill fira halvåret som gått innan ledighet kickar in, eller starta upp med en sensommarfest innan hösten. Ord som inte klingar lika väl är tidsbrist, idétorka och fullbokat, men det är där vi kommer in i bilden.

Tillsammans hittar vi rätt känsla för er sommarfest – rätt lokal och miljö, middagsalternativ, transport, dekor och inramning. När platsen är given kan vi även bistå med aktiviteter, underhållning, anmälningshantering, inbjudan och mycket mer. Vi håller ihop och koordinerar hela arrangemanget tillsammans med er från början till slut. Avlastning, härlig energi och nya idéer får ni på köpet!

Kom i kontakt med oss

Har ni redan egna idéer men behöver rätt lokal? Eller har lokalen men behöver idéer för helheten? Ta del av våra tips nedan eller maila hello@bsc.se med era önskemål så återkommer vi direkt!

Soldäcksparty på båt för stora och mindre sällskap

Skåla in sommaren på däck och förflytta er ner till salongen för en god middag. Båt i vår vackra skärgård är alltid en bra idé och vi tipsar gärna om större fartyg, mindre båtar och lyxyachter. Vi vet vilka båtar som lämpar sig för mingeltransport, helkvällsupplägg och vart ni kan hämtas upp.

Uteservering med guldläge

En miljö för de som uppskattar hög kvalitet på mat, råvaror, dryck och service och som för tankarna till New York och Sofo. Stans bästa uteservering eller egen abonnerad innergård, vi vet precis vart ni får den perfekta festen mitt i city.

Bryggfest med grillbuffé

Är du ute efter ett trevligt sommarmingel, god mat och en lite festligare stämning med vattnet som rekvisita – ja, då kan vi ordna det för dig! Svalkande bubbel, väldoftande grillbuffé och dans på bryggan i kvällssolen.

Sommarfest i eget skärgårdshus med unikt läge

Med härlig utsikt över stadens inlopp, lyxen att vara de enda gästerna ingår! En egen skärgårdsvilla för den större gruppen med mingel på altanen och plats för bade middag och dansgolv inomhus. Små designhus med lummig trädgård eller rustika ruiner där blomstrande bord star uppdukade under glittrande lampslingor. Festligt ä ren gemensam nämnare här!

Parkfest med food trucks

Bjud in till en härlig parkfest med tält, trubadur, trädgårdsspel och foodtrucks, tillstånd fixar vi! En solklar kväll bland kubb, zinkbaljor, glasstånd, ett och annat quiz eller varför inte westerntema.

Terrassfest bland takåsarna?

Sommarfest, afterwork eller trubadurkväll. En avslappnad kväll med mingel, fingerfoods och DJ. Vi har under åren samlat kontakter till stans mest populära takterrasser på söder, citykärnan, djurgården men även i Göteborg, Malmö, Sundsvall och i resten av vårt avlånga land.

Lantlig ladugårdsfest

Ute på närliggande gård står ladan redo för fest och matchar grupper på allt från 50 till 500. Lägg till lite extra krydda till sommarfesten med inslag som farmenkamp, linedance eller skördefest. Självklart med närodlad middag från jord till bord. En unik kväll för er som redan gjort skärgården!

Sommarfest på egen ö

Låt ångbåten ta med er ut till den ultimata midsommarnattsdrömmen – en alldeles egen ö i skärgården med festlokal, brygga och aktiviteter i gräset. Utanför står grillen redo och bjuder på härliga dofter under förminglet där middagen givetvis avslutas med svenska jordgubbar.

Kräftskiva med extra kläm

Vi ger er en sensommarfest med skaldjurstema, rätt inramning och mysig omgivning, vi har förslag både väldigt centralt och en bit ut. Hattar, sånghäften, lyktor och lekar är givna tillval här!

Varmt välkommen att kontakta oss på hello@bsc.se eller via formulär nedan för mer detaljer för ovanstående förslag – eller om du vill ha ett annat upplägg anpassat just för er!