Somriga aktiviteter för de bästa!

Samla teamet innan det är dags för ledighet eller starta upp efter semestern med en sensommarfest. Oavsett när så är det jätteviktigt – lika viktigt som aktiviteten vi gör som nystart i början på året. Vi kallar det ofta kick-off.

Julborden och julfesterna finns som tradition på de flesta företag och ger medarbetarna en fin avslutning inför julledigheten. Men hur samlar du styrkan för att ge en bra start inför sommarsemestrarna, då många dessutom delvis jobbar hemifrån?

Genom att ha en inför-semestern-aktivitet (eller halv-leks-aktivitet om ni så vill) ges möjligheten att tillsammans med kollegorna lättsamt få grepp om status, insyn i varandras arbetsuppgifter, möjlighet att informera, prioritera och ventilera praktiska frågor och arbetsuppgifter. Se det som det perfekta tillfället att göra en plan för saker som kan uppstå under frånvaron så att alla kan njuta av en stressfri semester. Samtidigt blir det ett utomordentligt bra tillfälle att samla ihop företagets målbilder och bolla aktiviteter inför hösten! En riktig energiboost!

Ta tillfället i akt att fira lite också! Hur har Q1 och Q2 gått? Vad har vi lyckats med? Att få gå på ledighet fylld med motivation och stolthet över vad man presterat kan göra hela skillnaden för dina medarbetare så att de kan lämna av med en härlig känsla där lugnet och kreativiteten får möjlighet att blomstra och nya friska tag kan få utrymme i augusti!

Veckorna innan semestern är hektiska för de flesta när allt skall hinnas färdigt så även en sensommarfest som uppstart på höstterminen är en mycket uppskattad form.

Samla teamet före eller efter semestern med någon av våra somriga aktiviteter!

Förslag på sommarfester

Vi vet att det kan vara knepigt med idéer när det drar ihop sig till årets sommarfest, låt oss hjälpa dig med det. Vi har massor av roliga idéer och förslag och ser till att ni får en somrig fest enligt era önskemål.

Vi hjälper dig hitta rätta känslan!
Av oss får du hjälp med att hitta rätt känsla för er sommarfest – rätt lokal och miljö, middagsalternativ, underhållning, transporter, dekor och inramning, aktiviteter, anmälningshantering, inbjudan och mycket mer. Du får våra kreativa förslag i snygga och tydliga offerter (enkelt för dig att visa vidare internt) och service på toppnivå. Vi håller ihop och koordinerar hela arrangemanget – och är med på plats under festkvällen (om du vill). Allt för att avlasta dig och tillföra energi – och nya idéer.

Bryggfest med grillat
Är du ute efter ett trevligt sommarmingel, god mat och en lite festligare stämning med vattnet som rekvisita – ja, då kan vi ordna det för dig!

Designbåtskryssning i lugnt tempo
Ta med dina gäster på en mycket elegant och tyst båttur med god mat och dryck – en upplevelse utöver det vanliga som ger dina gäster en VIP-känsla.

Sommarfest i skärgårdshus med unikt läge
Med härlig utsikt över Stockholms inlopp, lyxen att vara de enda gästerna ingår! Närmare vattnet kan du inte komma.

Soldäcksparty på båt med plats för många
Skåla in sommaren på däck och förflytta er ner till salongen för en god middag.
Uteservering och festlokal med toppläge
En miljö för de som uppskattar hög kvalitet på mat, råvaror, dryck och service och som för tankarna till New York och Sofo.
Fest ombord på fantastisk eventbåt med relax
Mingel-, charter- och bastubåt. Båten kan beskrivas som ett eventhus på vattnet med två plan. Med relaxavdelning – smaka på den!
Mingelfest och middag i det exklusiva designhuset på höjden
Det är elegant, andas hög klass och kvalitet men med en mycket varm känsla och fint omhändertagande. Stockholm.Fler förslag finner du längre ned på sidan..

6 somriga tips för teamaktiviteten innan semestern

1. Walk and talk på Djurgården med picknicklunch
Lägg in en walk & talk i ditt program som avslutas med en härlig ekologisk och närproducerad picknick på Djurgården! Den vackra naturen på Djurgården och promenadstigen vid Djurgårdsbrunnskanalen är perfekt för en nedtrappning inför sommaren! Vill ni hellre ha frukost eller fika så löser vi givetvis det! Vi packar med picknickfilt och riktigt porslin och ger dig om du önskar guidning genom de historiskt och biologiskt rika miljöerna till något av våra smultronställen. Efter picknicken möter vi upp och tar hand om disk och packar ihop allt efter er.

2. Guidad stadsvandring i Gamla Stan med efterföljande middag
En spännande stund med lärorik historia där både kusliga berättelser och skrattfyllda kopplingar gömmer sig bland de mysiga gränderna. Er guide avslutar promenaden utanför restaurangen i en av Stockholms äldsta byggnader där ni blir serverade en trerätters middag.

3. Lär er grilla som proffsen!
Varför inte ta en gemensam grillkurs där ni tas till nästa nivå inför sommarens grillmiddagar? Den här matlagningskursen innehåller läckra ingredienser, spännande recept, utbildade grillmästare och sist men inte minst, erfarenheten av att laga mat på alla olika typer av proffsgrillar. Det är upp till er om kursen ska vara pedagogisk eller om ni vill att den ska vara tävlingsinriktad och underhållande – oavsett kommer ni få med er hel del ny kunskap och framgång hem inför sommarens middagar…

4. Extravagant matlagningsaktivitet
Upplev dig själv blomma ut som stjärnkock! I en privat, centralt belägen matstudio väntar dig en bubblande kväll med extravagant matlagning där ni blir kökets nya stjärnor. Önskar ni hellre ha en dagkonferens med lunchmatlagning fungerar det också! Oavsett vilket sätter ni er sedan till bords med en sprakande avsmakningsmeny efter att ha fått ta del av nya tekniker, tips och smaksättning i världsklass.

5. Skäm bort teamet med en oförglömlig och lyxig affärslunch!
Vad sägs om att välkomna sommaren med en gastronomisk 3-rätters meny på Matbaren – stjärnkocken Mathias Dahlgrens restaurang på Grand Hôtel? Här möter ni en modern bistro med gastronomi på mycket hög nivå.
Mathias Dahlgren själv förklarar sin middagsfilosofi såhär: ”Med en svensk identitet, på en regional plattform, skapar jag mitt kök. Ett kök som är öppet för både lokala och globala ingredienser och influenser. Ett kök som bygger på naturliga råvaror och naturlig smak – det naturliga köket. Många nöjda gäster sammanfattar sitt besök såhär: ”Den bästa restaurangupplevelse jag haft”.

6. Stäng in er i ett privat valv med hemlig nyckel
Varför inte rå om varandra en helkväll i ett privat valv med tillgång till vinkällarens nyckel? Detta betyder precis vad ni hoppas på, nämligen fri tillgång att välja bland både fina viner och en egen öltapp. På bordet dukas italienska delikatesser och flertalet pastasorter fram. Detta är det självklara valet för alla som söker efter en middag utöver det vanliga för firande av livets alla goda ting och garanterat en oförglömlig kväll inför semestrarna.

Behöver ni fler tips och råd? Ska vi ta fram ett förslag anpassat efter era önskmål? Hör av er i formuläret nedan!

Färdiga aktivitetskvällar – BSC-paket

Vi har ett koncept där vi erbjuder teambuilding på ett trivsamt och lättillgängligt sätt och med många olika teman – vi kallar dem “BSC-paket”. Våra paket innehåller ett färdigt upplägg där ni får förslag på både tidsåtgång och innehåll i ett klick. Valet mellan nedan aktiviteter blir ert enda dilemma, vi löser resten.

Här har vi samlat alla våra BSC-paket: bsc.se/blog/teambuilding-bsc-paket

Behöver ni fler tips och råd? Ska vi ta fram ett förslag anpassat efter era önskmål? Hör av er i formuläret nedan!

Fortsättning förslag på sommarfester

Trädgårdsfest med BBQ
Grillkväll med buffé i trädgården – med grönska, direkt närhet till vattnet, grusade gångar, trädäck, utebarer och parasoller så ger det här stället alla förutsättningar för sommarens kanonfest!

Sommarfest vid Hagaparken – fjäril vingad..
Gör som Bellman redan gjorde på 1700-talet – omfamna sommarnatten och möt Stockholm i sin allra vackraste sommarskrud.

Söders skönaste terrass?
Sommarfest, afterwork eller trubadurkväll. En av Söders skönaste terrasser med utsikt över Tantolunden.

Sommarparty ute/inne på Djurgården
Aktiviteter i trädgården, mys på verandan och regnskydd inne – det blir inte mycket bättre än så här!

Rooftop-Party – den som vill får bada
Poolparty på takterrass i city med snittar, vin och utsikt

Grönskande sommarfest i glaspaviljong
Middag intas i en glaspaviljong omgiven av fantastisk grönska.

Egen ö – ingen kan smita hem obemärkt. Inga grannar som klagar.
Parta loss på egen ö i skärgården.

 

Kräftskiva med extra kläm

Vi ger er en sensommarfest med skaldjurstema, rätt inramning och mysig omgivning, vi har förslag både väldigt centralt och en bit ut.

Ännu fler idéer för ert nästa somriga event:

Parkfest med food trucks
Kulinarisk 5-kamp i skärgårdsmiljö
Sommarfest i modern loungemiljö på citykajen
Segway-polo i innerstadspark
Sommarfest i logen på landet, upp till 500 pers
Partytält med BBQ-buffé
Fest i grönskande slottsträdgård
Skärgårdsfest i unik fästning

Varmt välkommen att kontakta oss på hello@bsc.se eller via formulär nedan för mer detaljer för ovanstående förslag – eller om du vill ha ett annat upplägg anpassat just för er!