Sju somriga aktivitetstips

1. Walk and talk på Djurgården med picknicklunch
Lägg in en walk & talk i ditt program som avslutas med en härlig ekologisk och närproducerad picknick på Djurgården! Den vackra naturen på Djurgården och promenadstigen vid Djurgårdsbrunnskanalen är perfekt för en nedtrappning inför sommaren! Vill ni hellre ha frukost eller fika så löser vi givetvis det! Vi packar med picknickfilt och riktigt porslin och ger dig om du önskar guidning genom de historiskt och biologiskt rika miljöerna till något av våra smultronställen. Efter picknicken möter vi upp och tar hand om disk och packar ihop allt efter er.

2. Guidad stadsvandring i Gamla Stan med efterföljande middag
En spännande stund med lärorik historia där både kusliga berättelser och skrattfyllda kopplingar gömmer sig bland de mysiga gränderna. Er guide avslutar promenaden utanför restaurangen i en av Stockholms äldsta byggnader där ni blir serverade en trerätters middag.

3. Lär er grilla som proffsen!
Varför inte ta en gemensam grillkurs där ni tas till nästa nivå inför sommarens grillmiddagar? Den här matlagningskursen innehåller läckra ingredienser, spännande recept, utbildade grillmästare och sist men inte minst, erfarenheten av att laga mat på alla olika typer av proffsgrillar. Det är upp till er om kursen ska vara pedagogisk eller om ni vill att den ska vara tävlingsinriktad och underhållande – oavsett kommer ni få med er hel del ny kunskap och framgång hem inför sommarens middagar…

4. Extravagant matlagningsaktivitet
Upplev dig själv blomma ut som stjärnkock! I en privat, centralt belägen matstudio väntar dig en bubblande kväll med extravagant matlagning där ni blir kökets nya stjärnor. Önskar ni hellre ha en dagkonferens med lunchmatlagning fungerar det också! Oavsett vilket sätter ni er sedan till bords med en sprakande avsmakningsmeny efter att ha fått ta del av nya tekniker, tips och smaksättning i världsklass.

5. Egenbundna blomsterkransar och sommardrinkar!
De flesta av oss som har bundit en midsommarkrans och har säkert märkt att det inte alltid är så lätt att få till det så som man önskar. Nu har vi möjlighet att erbjuda en aktivitet som kommer göra att du i framtiden har den finaste kransen av alla. Aktiviteten passar såväl innan er sommarmiddag eller varför inte på kontoret i samband med en trevlig AW. Vi kommer med både blommor och ett proffs i ämnet.

6. Stäng in er i ett privat valv med hemlig nyckel
Varför inte rå om varandra en helkväll i ett privat valv med tillgång till vinkällarens nyckel? Detta betyder precis vad ni hoppas på, nämligen fri tillgång att välja bland både fina viner och en egen öltapp. På bordet dukas italienska delikatesser och flertalet pastasorter fram. Detta är det självklara valet för alla som söker efter en middag utöver det vanliga för firande av livets alla goda ting och garanterat en oförglömlig kväll inför semestrarna.

7. Binda egna blomsterkransar
Bjud in era kunder till en härlig aw med sommardrinkar och som aktivitet får alla binda sin egna blomsterkrans. Vi hjälper er att hitta rätt innergård, takterrass eller grönskande oas som bäst passar er gruppstorlek.

Behöver ni fler tips och råd? Ska vi ta fram ett förslag anpassat efter era önskmål? Maila oss på hello@bsc.se eller hör av er via formuläret nedan!