Vi kan erbjuda livesända online-konferenser och event

Det är klart att virtuella möten år 2020 kan vara ett alternativ till att ses.  Saker som behöver bli sagda kan avhandlas och affärsverksamheten kan fortgå. Men det går inte att jämföra en dag framför skärmen med en levande konferens eftersom det inte bara är det värdefulla personliga mötet utan hela upplevelsen man går miste om. Det går dock att förhöja och förädla även digitala möten så länge man kompletterar upp den virtuella tekniken med omtanke, lite kreativt nytänkande och roliga idéer så det blir en minnesvärd upplevelse!

Livesända interaktiva events/konferenser – flera satelliter

För större evenemang/möten bistår vi med den senaste tekniken för skärmar, interaktivitet och aktivt deltagande. Det kan handla om livesända presentationer, minglande kameramän, tal och uppträdanden från olika håll med delade bildskärmar och ett synkat tema. Teambuilding och relationsbyggande går att lösa även för distansmöten! Har ni flera kontor runt om i landet? Vi kan köra satellit-livesändningar, där t ex Stockholm, Göteborg och Sundsvall alla har sin del av sändningen för alla – så innehållet i den livesända konferensen växlar mellan era olika kontor så att alla verkligen är en delaktiga. Någon sjuk? Inga problem, hen kan ta del av allt efteråt genom länken till den inspelade konferensen.

Ni kommer inte känna igen ert kontor..

Vill ni förlägga aktiviteter till era egna lokaler istället för den traditionella middagen på stan? Inga problem. Vi dekorerar era kontorsytor till oigenkännlighet, ordnar gourmetcatering eller egna kockar. Eller varför inte ta in en – kanske flera – Foodtrucks?
Även om ni inte kan lämna kontoret kan ni både besöka en ny stad eller gå plankan på 300 meters höjd genom Virtual Reality-teknik!

AW + streaming = sant

För den mindre sammankomsten hjälper vi er så era gäster och deltagare, oavsett var de befinner sig, får ta del av tillställningen genom samma catering och samma dekor under mötet.

För face-to-face-mötet som inte kan bli av på grund av reseförbud ser vi till att du ändå får skämma bort din gäst ordentligt i samband med videomötet – kanske hela avdelningen kan överraskas med en frukost eller ett AW-mingel som dukas upp på plats?

Planera framåt

Virtuell teknik i all ära, men inget kan ersätta känslan av att bli bortskämd på riktigt och att få känna närvaron när och där det ”händer”. Vi vet hur vi kan lösa det på bästa sätt tills läget stabiliserats. Och vi ser fram emot att hjälpa er sätta ihop den storslagna festen när ni äntligen kan träffas som vanligt igen!

Kontakta oss

Vill ni ha hjälp av oss att kika på era önskemål/utmaningar? Skicka ett mail till bookings@bsc.se så tar vi fram idéer och förslag på hur ni kan tänka nytt och inte sluta ses!