Detta år bjuder på ett härligt utbud av musik, show och teater! ♫

2020 bjuder på ett härligt utbud av musik, show och teater. Boka redan nu, då bästa veckodagar, datum och platser har en rykande åtgång!

Vi hjälper till med heta VIP-paket för både större och mindre grupper!

Förslag:

    • Mamma Mia The Party. Först musikalen. Sen filmen. Nu partyt!
    • Golden Hits, Stockholm, ett drag utan dess like
    • Wallmans Stockholm med en glimrande show
    • Wallmans i fantastiska Cirkusbyggnaden i Köpenhamn

Kontakta oss för fler förslag och städer!

OM VÅRA VIP-PAKET:

I våra färdiga arrangemang så är både underhållning, middag och service ordnat, till de populäraste och ofta slutsålda evenemangen. Enkelt och snabbt bokat! För vissa föreställningar så har vi till och med utvalda BSC-exklusiva datum som är reserverade just för BSCs kunder.

HYR EN HEL FÖRESTÄLLNING:

Abonnera hela föreställningen eller en del av den och låt evenemanget bli ert företags egna event för en kväll – underhållningen och logistiken är ordnad! Passar mycket väl för t ex för jubileum och familjedagar. Vi hjälper er med att arrangera detta!

FÖRMEDLING AV VÄLKÄNDA ARTISTER

Vi hjälper er med de riktigt kända artisterna för ert event! En stjärna på scenen höjer nivån på ert event eller konferens – i Sverige eller utomlands. Kontakta oss med dina önskemål/idéer om artister och vi hjälper dig!

UNDERHÅLLNING TILL FÖRETAGSFESTEN

Wallmans på turné, DJs, stråkkvartetter, pianist, imitatörer, coverband eller trubadurer. Roliga aktiviteter. Välkända artister och profiler. Vi hjälper er med underhållningen, varmt välkommen att kontakta oss med dina önskemål!

UNDERHÅLLNING OCH SHOWER I FLERA STÄDER:

Tack vare att BSC samarbetar med de stora turnéarrangörerna så kan vi hjälpa er att hitta rätt föreställning, konsert eller show på turné som täcker de städer där ni har viktiga kunder. Vi kan hjälpa er både med att skapa det relationsstärkande kundeventet med god mat och dryck i samband med föreställningen. Kontakta oss för mer information!