Den heta trenden – Rundabordet samtal!

Hur ser ett bra möte ut år 2020? Är det online? Är det i enorm föreläsningssal med biosittning? Nej. Det sker med mindre deltagare och enligt rundabordsprincipen.

Att samla skarpa hjärnor runt ett bord och där lyfta upp frågor och problemställningar har varit populärt sedan urminnes tider – mötesformen och namnet sägs komma från Runda Bordet i legenden om Kung Arthur! Nu pratar vi i de moderna sammanhangen inte om 150 riddare (och en helig Graal) utan snarare ett eller flera runda bord där man samlar kunder, leverantörer och medarbetare för problemlösningar, presentationer och inspiration på ett tryggt och kvalitativt sätt.

I dessa tider är det för många mer lockande än någonsin att slippa de stora sammanhangen och ändå kunna ses. Den här trenden ser vi tydligt öka bland våra företagskunder i flertalet olika sammanhang. Möjligheten finns också att koppla upp mot lyssnare på distans. Kontakta oss för förslag på upplägg, IT-stöd och lämpliga lokaler!

Produktutveckling, ledarskapsutmaningar och affärsutveckling innehåller ofta många områden och frågeställningar som lämpar sig väl för rundabordsmodellen. Men också nätverkande, branschfrågeställningar och rekryteringsprojekt kan mynna ut i meningsfulla möten på detta sätt.

Möjligheternas möten

Vill du ha flera bord – tex 4 olika sittningar samtidigt? Vårt tips att utöver frågeställningarna också koppla de olika bordens insikter med hjälp av storbildsskärmar där man ser dokumentation för fortsatt inspiration och dialog.  Mötesformen har fördelen att alla deltagare får samma status och effektivt kan både höras och komma till tals. Därför används den inte minst i politiska och diplomatiska sammanhang när det handlar om att lösa konflikter. I Sverige har begreppet rundabordskonferens använts sedan 1930.

Så samla ihop kunder, leverantörer och medarbetare till ett högkvalitativt möte där allt kan hända! Varför inte kombinera med en avslutande storslagen lunch eller middag? Vi hjälper er!

Välkommen att kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata upplägg för fysiska eller digitala möten! Oavsett om du väljer runda, ovala eller fyrkantiga bord!

Skicka ett mail till hello@bsc.se!