Hyr ett VR-konferensrum

Igår var vi på ett event, inget ovanligt med det. Och vi var – som på “den gamla goda tiden” – i ett och samma rum ihop. Jag stod framför Eszter och vi småpratade om BSC-väggen som fanns i rummet med vår snurrande blomma (ja, vår logga alltså). Sedan gick vi tillsammans till den korta föreläsningen om senaste VR/AR-tekniken som hölls av en av Sveriges mest kunniga inom området. Skillnaden mot tidigare evenemang och möten var att allt detta hände i en virtuell verklighet. Rummet fanns på våra respektive skärmar. Föreläsningen hölls på distans. Eszter är snyggare än hennes avatar. Året är 2020.

Superkrafter till organisationen

De tekniska innovationerna är många. Till skillnad från dem så handlar VR och AR om att ge kraftfulla upplevelser och en effekt som kan kännas som “superkrafter” till organisationen. När man får en emotionell koppling till tekniken så blir de nya arbetsverktygen och metoderna “sticky” på ett helt nytt sätt. Det går t o m att enkelt stimulera till rörelse och aktivitet med VR-spel! Varför inte ta 5 minuter i VR istället för en kopp kaffe vid eftermiddagsdippen, och ha roligt under tiden!?

Hur fungerar det? 

Det är häftigare men mindre avancerat än det låter! Det är billigare än ni tror! Ni hyr helt enkelt ett nyckelfärdigt virtuellt konferensrum!

Välkommen in på mötet via mobil, Ipad eller dator – med eller utan VR-glasögon. Ni kommer att se varandra  och kan röra er runt i rummet 360. Tillsammans kan ni gå fram till utställningsväggen som vi laddar in presentationer i Powerpoint/filmer/bilder. Ni kan prata med varandra och styra Powerpoint-presentationer och filmvisningar – ni har till och med en laserpekare till presentationerna! 🙂  Upplev det fantastiska som år 2020 faktiskt erbjuder! Just nu för prova på pris!

Ingår i grundpaket: Mötesrum för upp till 20 personer, välj mellan olika mötesmiljöer, whiteboard för att rita tillsammans, filmvisning, visning av fotografier, presentationer på skärm,  presentation i 3D-modell i rummet.

Deltagarinteraktion i grundpaket: Sätta på och stänga av ljudet på deltagare, peka med laserpekare och i vissa fall även använda emojis för att underlätta kommunikation, 5 timmar förproduktion, inladdning film och presentationer, i tillämpliga fall även anpassning avatar för mötesvärd, 2 timmar produktion under mötet så att allt rullar.

Give aways: Vi kan ta fram VR-glasögon med er branding för ett lågt styckpris – perfekt för er att skicka som inbjudan! (VR-glasögon är inget måste för att vara med, men det tillför en extra dimension när man är i konferensrummet. Och det är coolt att ge bort….

Intresserad? Kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för bokning, mer info och det prova-på-pris som vi erbjuder just nu! Skicka ett mail till bookings@bsc.se så hörs vi snart!