Ressugen, men ändå inte?

Vi behöver faktiskt inte åka särskilt långt bort för att uppleva extraordinär natur, miljö och spännande aktiviteter! 

Vill du känna Saint Tropez vibes men utan att åka längre än 20 minuter från stan?
Vill du uppleva tystnad, närhet till natur och total avskildhet på en ”öde” ö men i lyxiga sköna sängar 1 timme från city?
Har du någonsin undrat hur det är att bo i ett UFO i skogen?
Vill du vandra i berg med Sound of Music känsla eller vill du hellre ta en promenad på milslång strand?
Inspireras, sammansvetsas och hämta andan. Att stötta varandra och jobba tillsammans som ett team har aldrig varit viktigare än nu.

Glöm inte att andas in, andas ut och samla kraft emellanåt som individ men även som team!

Här kommer några guldkorn som vi kan erbjuda från Norr till Söder!

Tree hotel

Bo omgiven av den norrländska naturen – Hotellet där naturen bokstavligt talat omfamnar dig och fantasin sätter fart.

Uppe i de höga tallarna kan du blicka ut över den spektakulära svenska naturen från The Mirrorcube eller The UFO. Se norrskenet lysa upp himlen ovanför dig och din skoter, eller ta med familjen på en fisketur och lär dig allt om bären ni plockar på vägen. Du kommer garanterat att inspireras av omgivningarna och upplevelserna på och runt Treehotel.

De föränderliga säsongerna erbjuder dig fantastiska upplevelser i vår vackra natur och de skräddarsydda aktiviteterna fångar det unika med varje säsong

Artic Bath

Som hämtat ur Game of Thrones.

Välkommen till Sveriges nya stolthet i hjärtat av svenska Lappland som öppnade 2019.

Under sommaren kan du njuta av midnattssolen och norrsken på vintern. Hotellet har en restaurang, en bar samt ett spa- och hälsocenter med bubbelpool, bastu och behandlingar. Här finns även boende med vidunderlig utsikt över älven och konferensrum för de mindre grupperna, samt aktiviteter under hela året!

Luleå – Dinner on ice 

Här är konceptet med ultimata vintriga aktiviteter!

En upplevelse för alla sinnen. Snövitt landskap i midvintermörker. Kandelabrar, linnedukar, sprakande brasa och trerätters gourmetmiddag. Allt på is. Bokstavligt talat. Vi befinner oss nämligen ute på Bottenviken. Vetskapen om att havet finns under oss ger middagen en ny dimension. Bjud med ditt team eller alla kollegor!

 

Vemdalen off season

Varför inte hyra en  cykel och trampa iväg mot sommarhalvårets finaste fjällupplevelser? Hela området genomkorsas av slingrande stigar och grusvägar som bara väntar på att bli upptäckta och utforskade!

Några av dem tar dig raka vägen ut i vildmarkssommaren. Längs åar, genom storskogar till glittrande sjöar och tjärnar. Andra går förbi byar och fjälljordbruk. Stanna till vid åkanter och spana efter bäver eller välj stigar som leder genom våra djurrika områden. För några av turerna rekommenderar vi att du tar med dig fiskeutrustning. Här har vi gott om fiskrika sjöar som lätt nås med cykel.

Dalarna – Tällberg

Bo naturskönt vid Siljans sydöstra strand!
Byn i Tällberg är känd för sina fina hotell. Sällan har man skådat en plats med så många hotell på en yta inte större än att du avverkar den på en rejäl långpromenad. Varje hotell med sin egen karaktär och sina egna specialiteter. Alla strategiskt placerade mitt i en tradition av service och hotellkultur. 100% dalaatmosfär!

Ellery – ÖPPNAR AUGUSTI 2020!

Ett Beach House, i Stockholm? Ja, precis. Ellery är en tillflyktsort för den kosmopolitiska gästen som förstår vikten snarare än balansen av puls och avkoppling. Beläget på en ö, i en skog, på en strand. I vackra Stockholm.

Ett Beach House med andra ord. Du som kommer till oss kommer inte objuden eller ovetandes. Ellery Beach House entré är nästan lika diskret som det boat house som ligger lite längre ner i slänten genom den fina tallskogen


Glamping i Stockholms skärgård

Glamping är som en blandning mellan att bo på hotell, och att campa ute i skärgården. Tälten är stora och bekväma det riktiga sängar, med varma täcken och sängkläder i hotellstandard middagen avnjuts under stjärnorna, mötet antingen ute eller inomhus. Varför inte ta en promenad runt ön? Ni har hela ön för er själva, 40 minuter från Stockholm city med båt.

Båstad Riviera

Välkommen till ett klassiskt badortshotell från 1930-talet, vid den finkorniga sandstranden som kallades Sveriges Riviera. Hit har folk sökt sig genom åren för att hitta den perfekta blandningen av lugn och aktivitet, i en miljö som känns både avslappnad och lyxig. De arkitektoniska särdragen har vi vårdat ömt även om hotellet har genomgått en föryngring – både vad gäller byggnader och målgrupper.

Villa Strandvägen

Mitt i den lummiga trädgården finns en lyxig och uppvärmd pool för varma dagar och endast kort promenad ned till stranden den fantastiska stranden i Ystad. Som gäst på Villa Strandvägen har du även tillgång till Ystad Saltsjöbads spaavdelning, gym och träningspass, 200 meter bort. Egen golfbil eller cyklar finns att låna för våra gäster och i direkt anslutning till villan finns en stor avskild parkering.