Möt våren i Stockholms ytterskärgård

Nu är våren alldeles snart här. Ta med kollegorna och möt våren i Stockholms vackra skärgård. Från de allra sydligaste delarna av skärgården till de nordligaste, så hjälper vi er att hitta rätt plats för just er, bland alla kobbar och skär.   


Stockholms skärgårds södraste utpost

Konferera så långt söder ut som det bara går i Stockholms magnifika skärgård. Här möts ni av en magiskt kombination av Kultur, Konst, Historia och Natur.​ Njut av genuin lotsbebyggelse med anor från 1500-talet, härliga badklippor, hisnande vackra havslandskap, natursköna gång- och cykelstråk och havets lugnande brus.  

Med horisonten som närmsta granne

I denna vackra havsvik beläget på en av de mest kända öarna i Stockholms skärgård, kan ni konferera med havet och den hisnande horisonten är er närmsta granne. Naturreservat, karga klippor och uppodlat kulturlandskap är bara några av de härligheter som denna destination erbjuder. Njut av lugnet som den omkringliggande natur ger.  

Äkta skärgårdsmiljö i Stockholms yttre mellanskärgård

Här präglas er konferens av en avslappnad hemtrevlig miljö. Här får ni det bästa av två världar, frisk luft och arbete i rofylld miljö. Hit åker du för att uppleva äkta skärgårdsmiljö i det gamla posthuset som byggts om till vandrarhem.  

 

Höstglöd i naturen

När sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten börjar smyg sig på, är det ett perfekt läge att samla ihop kollegorna för en kick-off i naturens anda. Vildmark, frisk luft och naturupplevelser är de perfekta ingredienserna för att väcka idéerna till liv. Upplev lugnet och tryggheten i naturens egna mötesrum. Ta viktiga beslut och diskutera med era kollegor till vindens sus eller till havets lugnande brus, mitt i den energifyllda naturen. 

Mysig dalaupplevelse

Under hösten förvandlas Dalarnas gröna landskap till ett fantastiskt färgglatt land som ser ut att vara taget ur en målning. Njut av höstens vackra färger bland ikoniska röda timmerhus, gärdesgårdar, vackra ängsmarker och med en hisnande utsikt över Siljan. Utmana kollegorna i spännande aktiviteter såsom forsränning och höghöjdsbanor. Eller varför inte gå ut och njuta av den färgglada naturen i en mindfulness walk.  

Into the wild

Packa väskan och bege er till Hälsingland och den trollbindande naturen. Bo med naturen som närmaste granne, stärk teamkänslan över en lunch vid brasan och ta viktiga beslut vid en porlande bäck. När solen börjar gå ner kan ni bada i älven och sedan värma er i den vackert belagda bastun precis intill älven och njuta av solnedgången till ljudet av den sprakande elden inne i bastun. 

Hälsinglands Riviera

I snart 100 år har människor träffats och fröjdats i Hälsingland mitt bland blånande berg och böljande dalar. Konstnärer, skådespelare och företagsledare har hämtat kraft och inspiration här. Hälsinglands riviera är en anrik kurort och en kreativ mötesplats. Den makalösa kringgärdande naturen, god och hälsosam mat, spa med en rogivande utsikt ger ordet harmoni en ny innebörd. 

Höstfärger i fjällen

Ta med kollegorna på en höstweekend i fjällen som bjuder på klar luft, färgsprakande fjällvyer och ett härligt lugn som ger en energikick ända fram till jul! Släpp loss er fulla potential med fjällens sprakande höstfärger som fond. Bo bekvämt och ladda kroppen och sinnet med goda smaker, ögonbedövande vackra vyer och upplevelser ni sent ska glömma.  

     

Varmt välkommen att kontakta oss på hello@bsc.se eller via formulär nedan för mer detaljer för ovanstående förslag – eller om du vill ha ett annat upplägg anpassat just för er!