VI SÖKER NYA KOLLEGOR BSC TRAVEL

Är du en erfaren, kreativ och positivt laddad reseprojektledare – helt enkelt ett proffs på gruppresor och utlandsevent? Som älskar att vara spindeln i nätet – ha koll på alla delar i ett projekt och kunna fokusera både på de minsta detaljerna och på helhetsresultatet? Kan ha många parallella uppdrag, stora som små och hålla högt tempo?

Du kan det här sedan tidigare – du kommer snabbt upp i full speed.

Då kan du vara rätt person för oss. Läs mer nedan om BSC och BSC Travel och vad vi söker hos vår nästa stjärna!

PS. Även eventprojektledare för svenska marknaden kan kombineras i en tjänst om du har resekompetens – frilansare kan också vara aktuellt för oss – hör gärna av dig om du tror att du passar in med vårt arbetssätt!

Om oss

BSC Business Service Club, grundat 1987, är en eventbyrå som med hög energi, toppservice och glädje skapar företagsevent som ger det resultat kunderna önskar. Exempel på event och projekt är allt ifrån inspirationsdagar som fyller 300 stolar, jubileum, sommarfester, digitala snygga eventsändningar, etc – till eleganta båtkvällar med middag för 30 personer, utskick av AW-kassar eller unika digitala presentportaler.

Dotterbolaget BSC Travel, grundat 2015, genomför utlandskickoffer med flera hundra deltagare, medelstora konferenser i varmare klimat, resor med kul twist som galamiddag med James Bond-tema på slott i Skottland, Islandsresor top notch,  sport- och fotbollsresor – för att bara nämna några exempel.

Tillsammans erbjuds företag hela bredden av event, konferens, resor och nöjen – stort som smått – det är BSC unika om att kunna leverera och hantera!

Många av våra kunder tillhör stora internationella koncerner och deras högt ställda krav på kreativa eventlösningar, servicenivån och administrativa resurser blir en perfekt match med oss på BSC.

Vi har vårt fina kontor i toppen i ett av höghusen vid Avicii Arena, Stockholm.

Vi har alla eget kundansvar och arbetar med superfina företagskunder och hjälper dem med stort som smått. För större och/eller mer komplexa produktioner så arbetar vi i team och projektgrupper.

Långsiktighet i alla våra relationer – medarbetare, kunder och partners – och hållbarhet i ett bredare perspektiv är en del av vårt DNA.

Här kommer du till ett professionellt och varmt dream team som arbetar med några av de mest eftertraktade varumärkena.
Se några av våra referenscase här: bsc.se/blog/bast-pa-digitala-event

Om dig

Oavsett vilken tjänst du söker – och underförstått att du har stor erfarenhet av lyckade eventprojekt – så är det viktigt att du är prestigelös, att du på riktigt tycker det är kul att arbeta med stort som smått – för det är så våra kunder önskar att vi levererar. Dessutom hjälper vi varandra och rycker in när en kollega behöver det. Du är en team player – men måste också tycka det är kul att sätta affärer och offerter självständigt. Du är social och har lätt för att knyta kontakter samt tillsammans med kollegor driva uppdrag i mål.
Du lockas av internationellt arbete – sett till kunder och arbetssätt – och så klart är du ute och reser en hel del i och med utlandsprojekten vi producerar.
Du är helt införstådd med att det är en del oregelbundna arbetstider och stundtals kan det vara mycket arbete i perioder..
Du lär vara en driven och ambitiös person om vi gissar rätt.. 😉

Arbetsuppgifter

I rollen som reseprojektledare kommer du att aktivt arbeta med att offerera och sälja in utlandsprojekt – t ex kickoffer, incentives, kundresor, sportresor, osv – för att sedan projektleda dessa från ax till limpa, ibland tillsammans med en projektgrupp. Resorna och uppdragens storlek kan variera efter kunden, men kan innebära allt från en resa med ett mindre middagsarrangemang till en kickoff utomlands med många hundra deltagare.  Du kommer även vara kundansvarig för en utvald skara kunder.

Du kan det här sedan tidigare – du kommer snabbt upp i full speed!

Formella krav

-3+ års erfarenhet som reseprojektledare
-Erfarenhet från rese-/eventbyrå
-Goda referenser från både kunder och personalansvariga
-Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift
-Ytterligare språkkunskaper (meriterande)

Ansökan

Ange när du kan starta som tidigast, vi kanske ska boka en plats för dig på vår sommarkickoff?  😉
Maila din ansökan till Kerstin Öhman, VD, kerstin.ohman@bsc.se

________________________________