Eller hyr en hel bio-föreställning.

På premiärbiografen Rigoletto är förutsättningarna ypperliga för ert kundevent med det centrala läget och möjligheten till mat och mingel i barmiljö innan filmen. Bio är tacksamt att bjuda in till och extra lockande med den nya VIP-salongen.

Slå dig ner i den nya VIP-salongen
Lounge, bar och extra sköna fåtöljer. Balkongen på Rigoletto är omgjord till en VIP-salong med 187 exklusiva läderfåtöljer. Längst bak finns en rad med sköna tvåsitssoffor i läder – något som utomlands brukar kalla för ”Swedish Love Seats”!
VIP-besöket börjar direkt när du går upp för den eleganta trappan och i loungen kan du sedan njuta av en drink från baren, ett glas vin eller en kall öl. Sedan kan du njuta av filmen i en lyxig omgivning och unna dig en unik filmupplevelse. I VIP-salongen gäller 18-årsgräns och popcorn och läsk till filmen ingår i priset.

Fördelar med VIP bio-event:
– Lättillgängligt
– Nytt
– Prisvärt
– Tidseffektivt
– Centralt läge
– Attraktivt/lockande
– VIP-känsla

Bokning och förfrågan
Kontakta oss via den gröna knappen till höger, så återkommer vi snabbt med förslag på upplägg och pris för din grupp.

Bilder från BSC VIP-kväll bio
Se bilderna från BSC VIP-kväll bio Rigoletto 10/1 på Facebook

Ät och drick i nya Bistro Rigoletto
Vägg i vägg med bion ligger Bistro Rigoletto som drivs av krögarfamiljen Ahlbom (Storstad och Hotellet). Serverar klassisk bistromat från morgon till sen kväll och ordnar gärna maten till ditt bioevent.