Unika gömställen och privata hus!

Små privata hus för den mindre konferensen, ledningsgruppen eller styrelsemötet!

Hur ska man hitta det perfekta stället för ledningsgruppen i en djungel av alternativ? Eller en grupp på 30-50 deltagare som letar efter en avskild plats där man kan svetsa samman teamet?
Vi har både karta, kompass och tips på innehåll att dela med oss av!
Vi guidar er till rätt alternativ i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö, men även avskilda städer och orter i Sverige, Norden och Europa.

Ni vill vara för er själva och maximera er tid tillsammans? Vi vet vart ni skall:

Ledningskonferens i modern villa!

En privat villa med modern teknik, design och service. Passar utmärkt för ledningsgrupper eller små team som kräver avskildhet. Eget kök, vardagsrum, sällskapsytor och jacuzzi. Ni bestämmer själva om kylen ska fyllas med härliga råvaror där ni själva dukar fram för frukost och lagar härlig middag efter recept och instruktioner. Eller om en egen kock för vistelsen passar bättre där ni endast behöver slå er ner till bords för nya smaksensationer och upplevelser.

Vi möts på taket!

När det är dags att tänka framåt, tänka stort och hitta inspiration behöver man se perspektivet ovanifrån. Vad passar då bättre än er alldeles egna konferens bland takåsarna i city.
Ett eget glashus och terrass, trädkoja, panoramafönster vid centralen eller vardagsrum med öppen brasa. Vi hjälper er nå nya höjder!

Säkerhetsklassad udde med egen brygga, pool och stjärnkock!

Ett alternativ för grupper från 12-50 personer som letar efter något utöver det vanliga för nästa möte. Er säkerhetsvakt öppnar grindarna till området där ni huserar helt själva under vistelsen. Konferera med panoramafönster ut mot vattnet eller uppe i herrgårdens styrelserum. Stor relax med pool, jacuzzi, bastu och bar finns tillgänglig enbart för er. Ta er ut i vacker omgivning tills fots, med båt eller varför inte golfbilar för 8 personer. Hög klass på mat och vin där matlagningsaktivitet för mindre grupper är möjligt samt avsmakningsmenyer, provningar och cocktailklasser.

Ett flytande koncept!

Möjligheternas plats där man kan gå på vatten, eller åtminstone konferera. Eget båthus med stans bästa skärgårdsvy, privat yacht med flytande vardagsrum och gourmetkock eller ett helt flytande hotell med logirum, konferenslokaler och restaurang uppe i norr alt. på Västkusten. Vi känner till dom mest unika mötesplatserna och ser till att hitta det konceptet som flyter för er grupp.

Egen gård i lantlig miljö

Res bort från stadens sus och brus för att landa tillsammans. Sov gott i egna hus med modern inredning och ät gott i hållbart koncept från jord till bord. Fantastiska grupprum ute i naturen, äventyrsbana, överlevnadskurser, outdoor cooking, vallning, farmenkampen och trädgårdsskola.
Här får både kropp och knopp lära sig att slappna av, ladda om och arbeta smart.

Mansion bland ostronfarm, vingård och vacker kust

För grupper som vill sträcka sig utanför Sveriges gränser har vi fantastiska idéer och innehållsrika program utomlands. Vad sägs om ett svenskägt mansion i staterna med besök till både ostronfarm, vingård och abonnerad restaurang? Låt oss vidga era vyer!

Vill ni ha tips på färdiga aktivitetskvällar?

För er som inte önskar ett privat hus för den lilla konferensen med övernattning – eller kanske inte ens vill ha en konferens utan bara umgås och teambuilda – har vi ett koncept där vi erbjuder teambuilding på ett trivsamt och lättillgängligt sätt och med många olika teman. Våra “BSC-paket” innehåller ett färdigt upplägg där ni får förslag på både tidsåtgång och innehåll i ett klick. Här är fokuset på umgänge och middag för grupper mellan 5 och 500. Valet mellan nedan aktiviteter blir ert enda dilemma, vi löser resten.

Se mer på denna sida där vi samlat våra BSC-paket: bsc.se/blog/teambuilding-bsc-paket

Kontakta oss!

Varmt välkommen att kontakta oss på hello@bsc.se eller via formulär nedan med era förutsättningar så återkommer vi med mer info om varje upplägg, priser, avstånd och idéer som kan passa. Vi har gömställen runt om hela Sverige, Norden och även världen runt! Eller också vill du vill ha ett helt annat upplägg anpassat just för er… Vi har många hemliga ställen att avslöja…